aretah 07.04.10, 09:36 jestem w pracy wk... mnie wszystko gryzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_day_before_tomorrow Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 09:40 witaj w klubie Nie daję po sobie poznać, bo dziś siedzę z koleżanką biurko w biurko, rozmawiamy, żartujemy, a w środku... mam ochotę kogoś udusić, nawrzeszczeć itp...dziś juz na pewno po pracy idę na rower, choćby lało, muszę bo krew się poleje Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 10:04 a skoro już tak dzielimy się wszystkim, czego mamy w nadmiarze, wnioskuję o przesłanie mi chęci do pracy... może być mała i wysuszona, będę o nią dbać, podlewać i w ogóle... a teraz już nie bredzę, tylko wracam do pracy, 3... 2... 1... i już mnie nie ma Odpowiedz Link
hellish.monster a mnie dzisiaj 07.04.10, 10:18 dopada z opóźnionym zapłonem Kurewska Abrakadabra Czachy. I najchętniej uciekłabym dzisiaj i zakopała się gdzieś głęboko, głęboko... glukozy mi trza... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 16:49 Pierwszy kawałek jaki mi się skojarzył z kojeniem, a kojeniem zespołu Kurewskiej Abrakadabry Czachy (primo voto syndromu dnia wczorajszego) w szczególności. www.youtube.com/watch?v=dipFMJckZOM Jak nie pomoże - był źle dawkowany, jak pomoże - 3 zdrowaśki Odpowiedz Link
aretah Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 17:10 nie zdążyłam, samo przeszło zanim... no to moze podzialam profilaktycznie na zaś Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 18:06 Nie miało prawa przejść przed wysłuchaniem kawałka ! Coś źle zrobiłaś ! Odpowiedz Link
aretah Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 18:25 gyubal_wahazar napisał: > Nie miało prawa przejść przed wysłuchaniem kawałka ! Coś źle zrobiłaś ! oj! przepraszam Spróbuje to naprawic, musi mnie ktos wkurzyc moze wyjdę z domu? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 18:35 No dooobra. Przyjmijmy, że kawałek miał działanie turbo-homeopatyczne. Pomógł przed jeszcze przed zastosowaniem. Cholera, aż mnie korci by taki biznes rozkręcić. 'Z powodu turbo-homeopatycznego działania, lek nie będzie wysłany póki pacjentowi nie przejdzie. Kiedy już przejdzie - tym bardziej nie zostanie wysłany, aby dla innych starczyło" Tygryska zaraz mnie zmiażdży z pozycji naukowych Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: mam dziś nerwa 08.04.10, 17:04 Nie zaraz, nie zmiażdżę i dziś naukę mam w ... głębokim niedomówieniu. Dziś mam ochotę na lekką głupawkę. A wczoraj mnie tu nie było. Zdradzałam forum z kimś w realu. Odpowiedz Link
mappi Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 17:36 gyubal_wahazar napisał: > Jak nie pomoże - był źle dawkowany, jak pomoże - 3 zdrowaśki ...prosty..prawie werbalny komunikat... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: mam dziś nerwa 07.04.10, 22:52 i ja dziś miałam swojego małego nerwa w pracy i podjęłam pewną decyzję....trudną.... a teraz piję czerwone wino... pytanie czy to pomoże.... bo dół czai się za rogiem.... a ja uciekam..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: mam dziś nerwa 08.04.10, 13:27 aleś chłopie pocieszył;D ale nie zgadzam się rano wszystko wygląda inaczej... i samopoczucie...lepsze i słońce za oknem czasem trzeba coś zakończyć, żeby móc zacząc żyć na nowo.... choc smutno.. Odpowiedz Link
bugelka Re: mam dziś nerwa 08.04.10, 17:22 czarny.onyks napisała: > czasem trzeba coś zakończyć, żeby móc zacząc żyć na nowo.... > choc smutno.. żeby rozwinać skrzydła... Odpowiedz Link