fripo 02.05.10, 18:20 Norweżki są wysokie i mają duże stopy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:24 Frip prosze Cie, nie rozśmieszaj mnie ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
fripo Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:30 Byłaś w Norwegii?? Poważnie Cie rozśmieszyłem???:;> Odpowiedz Link
kawamija Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:34 nie byłam w Norwegii, ale co tam............duuuze śliczne zadbane norweskie stópki muszą być sexiiiiii Odpowiedz Link
fripo Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:37 A wyobrażasz sobie niskiego faceta z Polski wśród tych norweskich gigantów??? Tam to dopiero poczuje co to są kompleksy. Odpowiedz Link
kawamija Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:41 Wyobrażam sobie.............a widzisz jaką się ma nieprzecietną wyobraznie a co Ty tak z tą Norwegią wyskoczyłeś ? ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
fripo Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:47 A bo se czytałem o Noweżkach i w sumie to ładne kobiety. Marzy mi sie wyjazd na stałe do Norwgii Jak chcesz to możesz wpaśc z odwiedzinami Odpowiedz Link
kawamija Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:58 fripo napisał: > Jak chcesz to możesz wpaśc z odwiedzinami Fripuś masz to na pismie......przyjadę ! tylko cholera do tego czasu już się nie da nic zrobić z moimi stopami, co do buta o nr 40 się dopierwo mieszczą ?????????? czy to mnie nie dyskwalifikuje ???????????????? Odpowiedz Link
fripo Re: Niestety.......... 02.05.10, 19:04 Stopy w ciągu zycia potrafia zwiększyc swój rozmiar o dwa numery A Ty masz 40?? Dobre geny Odpowiedz Link
bugelka Re: Niestety.......... 02.05.10, 18:46 Fripcio, masz ode mnie za wywołanie uśmiechu na mojej twarzy Odpowiedz Link
fripo Re: Niestety.......... 03.05.10, 12:10 Dzięki za zafundowanie MEGA DOŁA............. Swoja drogą zawsze wiedziałem , że kobiety to hipokrytki Odpowiedz Link
bugelka Re: Niestety.......... 03.05.10, 12:21 No wiesz co?! Jakie hipokrytki? A czytałeś wpisy wszystkie? czy tylko początek? Odpowiedz Link
fripo Re: Niestety.......... 03.05.10, 12:34 Tak czytałem Odpowiedz szczerze, ile znasz kobiet, które zwracają uwage na niskich facetów?? Poza tym wysokim przede wszystkim chciałbym być dla siebie Tak samo jak przystojnym Odpowiedz Link
bugelka Re: Niestety.......... 03.05.10, 12:37 Fripciu, pytanie nie do tej osoby bo dla mnie wszyscy mężczyźni są wysocy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niestety.......... 03.05.10, 13:46 Nooooo, wreszcie powrót w wielkim stylu. Allelujaaaaa )))))))))) A teraz napięcie ma rosnąć ! Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Niestety.......... 03.05.10, 16:16 i mają duże stopy tak, tak to faktycznie jest spore utrudnienie... w domu trzeba cały czas uważać, żeby się nie potknąć o gigantyczną stopę partnerki, podobnie jest z seksem - takie stopy zajmują przecież pół sypialni za to na plaży raj nie trzeba zabierać parasola, kopać grajdołów, osłaniać się przed wiatrem etc. wystarczy, że usłużna Norweżka wystawi stopę do słońca i już mamy przyjemny cień tudzież chłodek... Odpowiedz Link
bugelka ja przepraszam 03.05.10, 16:27 ... za baaaardzo długi proces skojarzeniowy klik Odpowiedz Link