tapatik 17.05.10, 10:02 Ostatnio coś dużo poszukujących się pojawiło. Może jakiś majowy wieczorek rozpoznawczo-zaczepny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
one.kozie.death Re: Majówka 17.05.10, 10:07 Tapatik zapomnij wiesz że to praktycznie niewykonalne Odpowiedz Link
tapatik Re: Majówka 18.05.10, 07:39 one.kozie.death napisał: > Tapatik zapomnij > wiesz że to praktycznie niewykonalne Gdy Kolumb chciał opłynąć Ziemię dookoła, to znawcy też twierdzili, że jest to niewykonalne. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 18.05.10, 08:04 ale wiesz z tą Ziemią to o połowę łatwiejsze było Odpowiedz Link
tapatik Re: Majówka 19.05.10, 09:53 one.kozie.death napisał: > ale wiesz z tą Ziemią to o połowę łatwiejsze było Nie lubisz wyzwań? Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 19.05.10, 09:55 tapatik napisał: > one.kozie.death napisał: > > > ale wiesz z tą Ziemią to o połowę łatwiejsze było > > Nie lubisz wyzwań? sam dla siebie jestem wyzwaniem Odpowiedz Link
tapatik Re: Majówka 19.05.10, 09:59 one.kozie.death napisał: > tapatik napisał: > > > one.kozie.death napisał: > > > > > ale wiesz z tą Ziemią to o połowę łatwiejsze było > > > > Nie lubisz wyzwań? > > sam dla siebie jestem wyzwaniem Sam widzisz Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 10:08 a może poruchawczozapoznawczy? tu niektórzy chyba tylko na takich się znają. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 10:15 nie wiem, ja się na takim nie znam. ja od dziś śluby czystości. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 10:28 ostatni raz temperufkowanie? u mnie w sobotę. i to naprawdę ostatni raz. czy ostatni raz taki wieczorek poruchawczozapoznawczy? ostatni raz taki wieczorek może za tydzień zróbmy. Odpowiedz Link
uny Re: Majówka 17.05.10, 10:36 intrygujesz mnie temperufo z czarnymi oczami. kim ty jesteś -bo mam wrażenie, że nie jesteś całkiem nowym bytem na tym forum. zgadłem? Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Majówka 17.05.10, 10:41 ale co pannica rozruszała forum, to rozruszała Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 10:43 a ty jesteś klonem milleniusza ze szpil? też masz paranoje w temacie klonów? gdzie sie nie pojawię wszyscy mają mnie za kogoś innego. paranoicy. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Majówka 17.05.10, 10:50 ba! faceci! ))))))) (ale ja mam podobnie jak oni ) Odpowiedz Link
uny Re: Majówka 17.05.10, 10:58 jakoś nie wydaje mi sie że mam paranoje, ale chyba nie mi o tym sądzić. a jegomościa zwanego Millka, Milkiem nie pomnę. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 11:12 dobra, dobra. mówcie co z tym wieczorkiem ascety na grupowo. bo sie zgubiło. a ja uciekam na razie bo mi w fabryce wapno wietrzeje. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 17:54 a co nie wietrzeje? muszę przecież jakoś zapracować na miano głupiej temperufki. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 17.05.10, 19:33 uny napisał: > intrygujesz mnie temperufo z czarnymi oczami. > kim ty jesteś -bo mam wrażenie, że nie jesteś całkiem nowym bytem na tym forum. > zgadłem? a na kogo stawiasz? kim niby była w poprzednim wcieleniu? bo ja miałam kilka podejrzeń, ale wszystkie legły w gruzach temperufka jest jedyna i niepowtarzalna jednak! Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 22:13 w poprzednim wcieleniu byłam facetem. na 100%. rozumiem że na majówkę wstęp mają tylko ci co już po jakimś wieczorku zaczepnym są. e to ja sobie świeżynek poszukam. nie będę czekać na pozwolenie. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 17.05.10, 22:49 temperufka co ty gadasz jakie pozwolenia ?? pytanie tylko sobota czy niedziela i jaka knajpa Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 22:58 a ja wiem jakie wy tu układy macie? jeszcze się komuś wpieprzę w paradę -jak babcie mawiały. Odpowiedz Link
rafae Re: Majówka 17.05.10, 23:06 miałem tu napisać.., ale rezygnuję.. napiszę na privie.. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 18.05.10, 00:13 to co czarnooka ? sobota 16:00 irish pub na końcu piwnej kto dojdzie to dojdzie Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 18.05.10, 16:47 dobra. jak będę to będę. poznasz mnie -seksi czerwień i ta cała reszta. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 18.05.10, 05:21 czarnooka.temperufka napisała: > w poprzednim wcieleniu byłam facetem. na 100%. A co Ty taka nerwowa? Wiesz, że to urodzie szkodzi...? Ech, przypomniały mi się moje początki na forum. Też mi zarzucano, że facetem jestem. I też dostawałam wiadomości na privie Jednak dałam się utemperować Ty się nie daj. Nie warto [rezygnować z siebie] Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 18.05.10, 16:53 ja naprawdę byłam facetem. każda kobieta w poprzednim wcieleniu była facetem. bo jak inaczej wytłumaczyć że poza oczywistym szałem za fajnymi męskimi tyłkami podobają mi się tez kobiety? myślę że każda co bardziej świadoma swoich pragnień kobieta marzy o kobiecie. więc to chyba ten facet sie w nas odzywa. nerwy szkodzą urodzie? żartujesz? ja jeszcze śliczniejsza jestem jak się denerwuję biedna ty że utemperować się dałaś. grzeczna dziewczynka w tobie zwyciężyła? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 18.05.10, 19:33 Ja też od czasu do czasu marzę o kobiecie, ale wcale nie uwierzę, że w poprzednim wcieleniu byłam mężczyzną. Oj, wolałabym nie... Chociaż - z moim nadmiarem testosteronu... Popatrz - ja z tymi nerwami mam podobnie. Mój eks uwielbiał mnie wkurwiać. Zawsze się go pytałam ze łzami w oczach: "dlaczego ty mnie cały czas wkurwiasz?", a on na to: "przecież ty tak cudownie wyglądasz jak się wkurzasz!" hie hie hie A koledzy w pracy to czasami na siłę znajdują sposób żeby mnie wkurzyć, cwaniaki Biedna ja? Nie - głupia. Grzeczna dziewczynka zwyciężyła? Nie - głupota. Jednakże pozytywne jest to, że na tym etapie da się z tego chyba wyleczyć A jak nie, to tylko baranek w ścianę i nie wiem co dalej. Chyba komuś jednak wpierdol będę musiała spuścić Odpowiedz Link
tapatik Re: Majówka 18.05.10, 09:20 czarnooka.temperufka napisała: > a może poruchawczozapoznawczy? > tu niektórzy chyba tylko na takich się znają. Specjalnie dla zaspokojenia Twoich żądzy zrobimy zrzutę na kilo ołówków i paczkę gumek. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 18.05.10, 20:00 i jak zrzuta na ołówki? a ty nie wiesz jeszcze jakie ja mam żądze więc nie wyskakuj przed szereg. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 18.05.10, 20:05 Facetom ZAWSZE się wydaje, że wiedzą lepiej czego kobiecie potrzeba. Nie mów, że nie wiedziałaś Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 18.05.10, 20:08 i czasami nawet trafiają. pod warunkiem że nie strzelają w ciemno. i mają choćby pobieżną orientacje w terenie. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 18.05.10, 20:11 czarnooka.temperufka napisała: > i czasami nawet trafiają. jak to mówią: głupi zawsze ma szczęście Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 18.05.10, 21:08 i tu się nie zgodzę rozgryźć kobietę oj to kozak musi być i to nie żaden cukier tylko doświadczenie Odpowiedz Link
tapatik Re: Majówka 19.05.10, 09:51 czarnooka.temperufka napisała: > i jak zrzuta na ołówki? Na razie mamy na jedną gumkę. > a ty nie wiesz jeszcze jakie ja mam żądze więc nie wyskakuj przed szereg. Taaaa... przed monitorem to każdy pyskaty. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 20.05.10, 14:29 dobra, ołówek może być jeden ale tak wytrzymały, żeby można było go temperufkować ciągle i ciągle, aż do końca. ale gumka jedna to nawet dla tego jednego ołówka to będzie za mało. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Majówka 17.05.10, 10:22 a ja się zastanawiam, czemu tak dążycie do spotkań na zasadzie spędu, skoro wypalają zdecydowanie te kameralne, najlepiej jeden na jeden? hę? ))))) Odpowiedz Link
uny Re: Majówka 17.05.10, 10:26 proponowałbym jeden na jedną... żeby nie tracić ducha tego postu Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Majówka 17.05.10, 10:43 oooo i ja szanownego Pana pozdrawiam. jak zdrówko? nic nie dolega? Odpowiedz Link
uny Re: Majówka 17.05.10, 10:54 jak to mówią jest dobrze ale nie beznadziejnie. daje rade. to tu sie zakręce to tam. raz w olsztynie raz gdzie inndziej. Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 10:47 pewnie oni wolą grupowe temperufkowanie. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Majówka 17.05.10, 10:23 Prędzej maj się skończy niż zorganizujemy wyjazd forumowy lub przynajmniej pogaduchy parogodzinne przy piwie. Szanse oceniam na 0. Zapomnij o integracji. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 17.05.10, 10:26 a_day_before_tomorrow napisała: > Prędzej maj się skończy niż zorganizujemy wyjazd forumowy lub > przynajmniej pogaduchy parogodzinne przy piwie. > Szanse oceniam na 0. Zapomnij o integracji. ej Gosiaku co tam piszesz ?? wystarczy zadzwonić i masz ale wiecie droga do piekła wybrukowana jest... www.youtube.com/watch?v=hP_L60wbtNM&feature=related Odpowiedz Link
ligea_6 Re: Majówka 17.05.10, 11:23 Ja jestem chętna,wiem ze tapatik przyjdzie na pewno i ja tez wiec najwyzej bedzie na dwoje.Dayka tez na pewno przyjdzie,one kozie tez wiec juz jest nas czwórka.Moze na arethe tez mozna liczyc jak zrobimy spotkanie wczesniej. Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 17.05.10, 11:33 to jak? sobota 22.05 15:00 w irish na Piwnej czy zmieniamy lokal ? Odpowiedz Link
ligea_6 Re: Majówka 17.05.10, 11:44 tak.Tylko niech jeszcze inni sie wypowiedza czy im pasuje Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 17.05.10, 11:52 nie no spoko godzinę trzeba dopasować sama wiesz trzeba wpaść jeszcze do domu zrzucić gajer i lakierki zmyć fluid z tatuaży zrobić oko no potem to już szybko t-shirt z czaszką skóra glany kolce w ucho i lecimy Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Majówka 17.05.10, 12:07 najbliższy weekend odpada, będę gdzieś w górach Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Majówka 17.05.10, 17:53 i ja. mogę sie wkręcić bez zaproszenia? tylko mówcie czy sobota czy niedziela. sobotę mam całą wolną. w niedzielę koło 15-16 jestem wolna. lokal aktualny? jedna koza od śmierci ocalona mnie pozna. Odpowiedz Link
hellish.monster nie napiszę, że będę 17.05.10, 18:04 bo nie jestem pewna na 100% o 16 mam ślub koleżanki w Legionowie. jak bym po ślubie od razu wsiadła w autobus, to na 18 byłabym w centrum stolicy. a o 20 musiałabym już wracać do Legio. a poza tym - prawie na 50% już z Aretah się umówiłam Aretah - a co Ty na to, wybrałabyś się do W-wy? Odpowiedz Link
aretah Re: nie napiszę, że będę 17.05.10, 18:12 Helciu, ja mam wizytację mamy w sobotę, ale koło 17 to pewnie już będzie wracac do siebie, więc mogłybyśmy się wybrac. Mnie sobota bardziej pasi niż niedziela, bo w niedzielę moze wreszcie zaliczę wyjazd na działkę. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: nie napiszę, że będę 17.05.10, 18:19 No to jak by mama Twa ok. 17 wracała do siebie już to byłoby idealnie Odpowiedz Link
aretah Re: nie napiszę, że będę 17.05.10, 20:08 no i lipa w takim razie kto będzie mógł to i sobota i niedziela Odpowiedz Link
hellish.monster Re: nie napiszę, że będę 17.05.10, 20:11 aretah napisała: > kto będzie mógł > to i sobota i niedziela jak szaleć to na całego Odpowiedz Link
bursztynula Re: nie napiszę, że będę 17.05.10, 20:38 czyliż w niedzielę ktoś będzie??? Odpowiedz Link
tapatik Jak to nie pasuje? 19.05.10, 09:56 ligea_6 napisała: > mi sobota nie pasuje To kombinuj. Od czego głowę nosisz? Odpowiedz Link
tapatik Re: Majówka 19.05.10, 09:55 ligea_6 napisała: > Ja jestem chętna,wiem ze tapatik przyjdzie na pewno i ja tez wiec najwyzej > bedzie na dwoje.Dayka tez na pewno przyjdzie,one kozie tez wiec juz jest nas > czwórka.Moze na arethe tez mozna liczyc jak zrobimy spotkanie wczesniej. Chciała byś tylko we dwoje Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 17.05.10, 20:01 Listopadzie, patrzę i oczom nie wierzę - mam nadzieję, że Twój pozytywny nastrój w realu jest jeszcze bardziej pozytywny? Odpowiedz Link
waganiemama Re: Majówka 17.05.10, 20:05 Ba? Raczej buuuu...! Bo to w Warsiawie się spotykać kcą, nie u nas A u nas co?!? Odpowiedz Link
aretah Re: Majówka 17.05.10, 20:10 wago, wymysliłam sobie wianki krakowskie, więc jak dojdzie do skutku, nic nie stanie na przszkodzie, to będę... Odpowiedz Link
waganiemama Re: Majówka 17.05.10, 20:16 no, oby zapraszam! innych też tylko... gdzie mój wianek?!? Odpowiedz Link
waganiemama Re: Majówka 17.05.10, 20:23 to może mnie bez wianka wpuszczą? tak "na piękne oczy" Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 17.05.10, 20:26 waganiemama napisała: > tak "na piękne oczy" piękne oczy, blond włos też się gdzieś zawieruszył - wpuszczą Cię i bez wianka Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Majówka 17.05.10, 20:21 waganiemama napisała: > tylko... gdzie mój wianek?!? ktoś Ci ukradł?! Odpowiedz Link
aretah Re: Majówka 17.05.10, 20:36 waganiemama napisała: > > > tylko... gdzie mój wianek?!? spoko, się uplecie damy radę tylko niech tak nie leje jak w ubiegłym na Lennym chociaz patrząc na to, co się dzieje teraz... Odpowiedz Link
bursztynula Re: Majówka 17.05.10, 20:37 to się już może wypada i nie będzie z czego... oj szkoda, że mnie tam nie będzie... ale może za rok się uda... Odpowiedz Link
tapatik Re: Majówka 19.05.10, 09:58 Czy mam rozumieć, że chcesz przenieść spotkanie do Krakowa? Odpowiedz Link
waganiemama Re: Majówka 19.05.10, 10:53 teraz nie będę Wam dywersji robić ale wciąż mam nadzieję, że kiedyś się zbierzecie i do Krakowa zjedziecie - parę osób już się wstępnie deklarowało (ja pamiętliwa jestem ) Odpowiedz Link
ligea_6 Re: Majówka 19.05.10, 11:01 ja bardzo chętnie przyjade ale na wianki nie moge.Poki co niech sie kazdy okresli kiedy mu pasuje bo zbaczacie z tematu i juz w koncu nie wiem.A moze wolicie za tydzien to spotkanie zrobic tzn za poltora? Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 19.05.10, 11:06 i tak rozbijamy się na grafikach codzienności Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 19.05.10, 11:42 tapatik napisał: > To kiedy te wianki są? był post o tym chyba nawet mój ze dwie strony w dół Odpowiedz Link
aretah Re: Majówka 19.05.10, 12:16 Uwaga, będzie kilka opcji: 1)jak nie będzie lało w niedzielę, to będę na działce - wtedy nie będę w Wawie 2)jak nie będzie lało w sobotę, a mama nie przyjedzie, to będe na działce - wtedy nie będę w Wawie 3)jak mama przyjedzie, nie będę na działce (sobota) wtedy będzie wracac koło 16, a ja mogę do Wawy się wybrać 4)jak w niedzielę na działkę nie pojadę wtedy również mogę sie wybrac ufffffffff, chyba wyczerpałam wszystkie opcje chociaż... nie wiem czy ktoś coś zrozumie Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 19.05.10, 12:21 to jak wypadnie opcja z wawą to wiesz gdzie się udać Odpowiedz Link
ligea_6 Re: Majówka 19.05.10, 12:36 Jak te wianki mają byc 26 czerwca to super,jestem chętna.Myslalam ze robicie to wczesniej.Uwielbiam kraków i z wielka radoscia tam pojade.Ale proponuje zalozyc na to osobny watek,moge odrazu sie wpisac Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Majówka 19.05.10, 15:44 a potem zaśpiewamy www.youtube.com/watch?v=stqZ421Vmeo&feature=related Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Majówka 19.05.10, 15:32 Proponuję założyć nowy wątek osobno na nadchodzący weekend i na wianki (warszawa, Kraków), bo zrobił się bałagan, przeczytałam pobieżnie i nie bardzo mogę się zorientować co zostało zadecydowane. Pewnie jak mnie rozłoży choroba (trochę ponosiłam kartonów, bo się przenoszę na inne piętro w pracy i mnie znów łamie) to pojawię się w weekend. Ponadto obawiam się sytuacji, że pociąg albo utknie gdzieś w polu albo będę jechać 20km/h. Więc szanse są 50/50 za zmianą planów i dołączeniem do wesołej forumowej gromadki. Odpowiedz Link