tapatik 26.05.10, 09:11 Ten wątek powstał specjalnie po to, aby inne wątki od myśli zboczonych uchronić. Tu można świńtuszyć i pisać o opiekowaniu się ptakiem węża. Szczególnie, że wiosna nadchodzi i niektórym chyba hormony zaczynają kipieć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: Wątek seksualny 26.05.10, 09:14 ej Tapatik a wystąpiłeś z podaniem do zarządu o możliwość zamieszczenia takiego wątku? co to mnie tu!? jakiś bezeceństwa będą wypisywać! Odpowiedz Link
rafae Re: Wątek seksualny 26.05.10, 09:18 Uny.. trochę edukacji nie powinno zaszkodzić No nie bądź taki Odpowiedz Link
uny Re: Wątek seksualny 26.05.10, 09:30 tu wszyscy świadomi tematu. jak to sie teraz nazywa -"temperufkowanie"? Odpowiedz Link
mappi Re: Wątek seksualny 26.05.10, 09:45 acha..to to jest to całe temperufkowanie?? tak? ciekawe...ciekawe Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek seksualny 26.05.10, 09:35 > Szczególnie, że wiosna nadchodzi Tapatik, a Ty z której strefy klimatycznej jesteś? Odpowiedz Link
tapatik Re: Wątek seksualny 26.05.10, 10:30 claire.ampres napisała: > > Szczególnie, że wiosna nadchodzi > > Tapatik, a Ty z której strefy klimatycznej jesteś? Na zewnątrz umiarkowana z elementami strefy deszczowej. W środku tropikalna - nie dość, że gorąco, to jeszcze pogoda zupełnie nieprzewidywalna. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Wątek seksualny 26.05.10, 13:52 "ptak węża"- zdecydowanie proszę o edukacje w tej kwestii Odpowiedz Link
tapatik Re: Wątek seksualny 26.05.10, 15:12 ane-tal napisała: > "ptak węża"- zdecydowanie proszę o edukacje w tej kwestii ************ Mówiłem, że wiosna nadchodzi? forum.gazeta.pl/forum/w,12359,111913123,111930763,Re_pytanie_do_mezczyzn.html Odpowiedz Link
ane-tal Re: Wątek seksualny 26.05.10, 15:17 < język > w Twoją strone - o tak pokazuję .... ) Odpowiedz Link
tapatik Re: Wątek seksualny 26.05.10, 22:53 ane-tal napisała: > < język > w Twoją strone - o tak pokazuję .... ) Jak mnie chcesz delikatnie połaskotać za uszkiem, to musisz język bardziej wyciągnąć. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Wątek seksualny 26.05.10, 16:07 jak na razie to watek seksualnie rzadzi ze tak powiem Odpowiedz Link
kawamija Re: Wątek seksualny 26.05.10, 16:34 seksuaaaalny, seksuaaaalny.......seksualny ? hmmm.... a to nie wiem Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Wątek seksualny 26.05.10, 16:39 Ja tam wiem jedno - niezbyt seksualny on jest, ten wątek. Nawet o seksie w nim niewiele... Odpowiedz Link
mappi Re: Wątek seksualny 26.05.10, 16:59 seksualny?? bo to pewnie jakis rodzaj..przyprawy jest..smaku?? ja tam nie wiem....mało gotuję Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Wątek seksualny 26.05.10, 17:07 Aaa... Mappi, zapomniałaś - seks jest przecież... jaki? no jaki? prze-re-kla-mo-wa-ny. Odpowiedz Link
tapatik Re: Wątek seksualny 26.05.10, 23:00 pzkpfw_vi_b_konigstiger napisała: > Aaa... Mappi, zapomniałaś - seks jest przecież... jaki? no jaki? > prze-re-kla-mo-wa-ny. Na szczęście nie mam telewizora. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Wątek seksualny 26.05.10, 20:08 a mnie jest gorąco..... ....i lawa szuka ujścia.... zaopiekowałabym się zwierzątkiem.... Odpowiedz Link
tapatik Re: Wątek seksualny 26.05.10, 23:11 czarny.onyks napisała: > a mnie jest gorąco..... > ....i lawa szuka ujścia.... > > > zaopiekowałabym się zwierzątkiem.... Jakim zwierzątkiem? Odpowiedz Link
tapatik Ja mam wibrator... 26.05.10, 22:44 hellish.monster napisała: > do posiadania wibratora? ... o napędzie jądrowym. A czemu się pytasz? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Ja mam wibrator... 27.05.10, 05:53 e tam. Twój wibrator mnie nie interesuje miał to być wątek seksualny, a że ja ciekawska bywam to chciałam wiedzieć czy tylko ja... ale widzę, że nie dowiem się Odpowiedz Link
rozmowaponadwszystko Re: która się przyzna? 27.05.10, 15:23 hellish.monster napisała: > do posiadania wibratora? > > > Przyznaję się, mam, dostałam od męża Atrakcyjny dla mnie nie jest, chyba bardziej kręci mojego ślubnego. Mam taka wyobraźnię, że właściwie wibrator rzecz zbędna Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wątek seksualny 27.05.10, 07:40 A co mi tam. Kurde. Przygarnąłbym Kropka. Mam seksualny głód zwykłego objęcia dziewczyny. Po prostu bliskości bez pytań. O dziwo, niekoniecznie chodzi o konsumpcję w pełnym zakresie. Jak to nazwać? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Wątek seksualny 27.05.10, 17:02 robert.83 napisał: > Jak to nazwać? Normalnie, Robert, całkiem normalnie to się nazywa - chce Ci się do drugiego człowieka... Ot i wszystko. Teżtakmam. Odpowiedz Link
aretah Re: Wątek seksualny 27.05.10, 17:28 pzkpfw_vi_b_konigstiger napisała: > Teżtakmam. Nooo, zwyczajnie za rękę kogoś potrzymać... Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Wątek seksualny 27.05.10, 17:33 a mi się chce no i co jak albo ta osoba nieosiągalna albo nie wie a za rękę to kogoś heh Odpowiedz Link
aretah Re: Wątek seksualny 27.05.10, 18:34 raczej nie zrozumiałam, ale moze to taki dzis dzien Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Wątek seksualny 27.05.10, 18:06 > Mam seksualny głód zwykłego objęcia dziewczyny. Po prostu bliskości bez pytań. Rob, pójdź śladem forumowych anonsiarzy i wysmaruj wątas "szukam przytulania bez zobowiązań", może się jakaś o nic nie pytająca przytulanka zgłosi Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wątek seksualny 27.05.10, 19:34 Zrobiłbym to, gdybym wierzył w skuteczność takowego anonsu. To bez zobowiązań to nie do końca tak "bez-bez". Ktoś miał napisane, że "wszystko zaczyna się od przyjaźni". Tak właśnie chciałbym zaczynać. W przyjaźni jest dużo zrozumienia... przy-jaźń. Więcej pewnie niż w pośpiesznych oczekiwaniach randkowania-na-szybko. Odpowiedz Link
waganiemama Re: Wątek seksualny 27.05.10, 19:45 czyli... jesteś mimozą!?! dobrze wiedzieć, bo jakoś nie mogłam dojść o kogo chodziło Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wątek seksualny 27.05.10, 19:50 "Mimoza wstydliwa, czułek wstydliwy (Mimosa pudica) – gatunek rośliny z rodziny mimozowatych. Pochodzi prawdopodobnie z tropików Ameryki Południowej, rozpowszechniony jako chwast i roślina ruderalna w całej strefie międzyzwrotnikowej. Roślina problematyczna ponieważ tworzy gęste skupienia utrudniające rozwój innych gatunków. Uprawiana także jako roślina doniczkowa i w ogrodach botanicznych z powodu ciekawego mechanizmu składania liści po dotknięciu." Dotąd myślałem, że nie. Odpowiedz Link
bugelka Re: Wątek seksualny 27.05.10, 20:13 nosi mnie z braku prawdziwego papierosa... e-fajka to substytut. energię jakoś bym ukierunkowała... ... może... a może twardym być nie mientkim? Odpowiedz Link