gyubal_wahazar 23.07.10, 23:44 Jak można zostawić na ulicy taki fajny rower ? Jakieś pomysły ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa_potepionych Re: Rower 24.07.10, 00:17 A czy ty Gubiś widzisz, jaki ten rower obładowany? Ja bym nie miała siły go nawet pchać Odpowiedz Link
bursztynula Re: Rower 24.07.10, 00:20 musi mieć bardzo dobrej jakości stopki, że się tak ładnie w pionie trzyma, momo tych bambetli... ciekawe jakie stopki ma właściciel... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Rower 24.07.10, 00:37 Ale gdzie właściciel polazł ? Coś mi mówi, że tam od zakrystii, ale boję się domyślać po co ... Odpowiedz Link
bursztynula Re: Rower 24.07.10, 00:45 może zobaczyć jakie ma papucie?? - jeśli to facet a jeśli jednak kobieta - to może sprawdzić jaki to rozmiar tego czerwonego... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Rower 24.07.10, 14:23 Kamień z serca, Ula. Ratujesz moją opinię o facetach Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Rower 24.07.10, 00:44 Nasuwa mi się pewna hipoteza. Właściciel zostawił rower pod opieką Pani. Pani zaś z wrodzoną subtelnością informuje mnie, że za przywłaszczenie mienia małej wartości grozi mi dwójka w zawiasach. Nie wiem czy nieco nienadinterpretowuję wymowy tej foty, jak myślicie ? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Rower 24.07.10, 13:30 przecież to jest nowoczesna wersja pułapki znanej w starożytności jako SS (Syrena+ Skały) mechanizm działania jest taki : ofiara skupia wzrok na tej pani i lezie przed siebie nie patrząc, dokąd lezie, żeby w końcu wypier... się na rowerze Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Rower 24.07.10, 14:20 Ale gdzie ciało Odysa, Watsonie, gdzie ciało ? Rozdrapali na części ? A ślady juchy wyretuszowali w szopie ? A u Syreny to nie twix tylko V - z okazji kolejnej wiktorii mizoandryzmu ? Odpowiedz Link