fripo 07.09.10, 22:57 nie odpiszą jeśli nie dasz zdjęć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
post_mortem.666 Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 22:59 to nie wysyłaj cv do tureckiego burdelu Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 23:41 Mortek Super widzieć Cię z powrotem w takiej formie ! Choć 1 dobra wiadomość tego wieczoru Odpowiedz Link
szczesciara_25 Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 23:00 a gdzie?? a kto?? widzisz, ja nawet bez zdjęcia a odpiszę na Twojego posta Odpowiedz Link
pomysl_na_nick Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 23:19 Frip,jak dasz i napiszesz pierwsza tez nie odpisza. Odpowiedz Link
fripo [...] 07.09.10, 23:23 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
pomysl_na_nick Frip 08.09.10, 01:05 Frip,az tak do mnie brzydkiego cos napisales, ze Uny to usunął.Może i lepiej ze tego nie zdażyłam przeczytac. W poprzednim poscie miałam na mysli siebie,czyli nawet zamiesciłam zdjecie, nawet pisze i zaczepiam facetów pierwsza( to sie mowi ze wykazuje incjatywe hehe a oni mi nie odpisuja. Jak widac rozklada sie to niezaleznie od płci. Odpowiedz Link
zarovich Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 23:22 U mnie było bez znaczenia czy dałem zdjęcie czy nie - taka sama reakcja Odpowiedz Link
zarovich Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 23:36 Chociaż powiem Ci że na pewnym portalu panny pisały same, bo foty nie miałem. Oczywiście udostępnienie jej przeważnie kończyło znajomość Odpowiedz Link
fripo Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 23:40 U mnie jest podobnie. Ale przecież liczy się wnętrze nie wiem jak kobiey moga byc tak obłudne czasem i próbowac wciskać takie kity Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Za chiny ludowe 07.09.10, 23:42 bo się daje takie zwykłe a nie RTG zopisem Odpowiedz Link
fripo Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 00:04 napisze po raz milionowy : w zyciu najważniejsza jest uroda, jeśł jej brak to nie chę sie niczego, człowiek zyje z dnia na dzień bo wie, że do końca tego parszywego żywota zostanie sam, innej opcji nie ma. Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 00:15 kup giwerę na receptę refundują jedną pestkę wymierz należycie to ułatwisz sobie życie (i tu chyba ze dwa ekrany określeń jakie mi się nasuwają gdy czasem przeczytam twoje bzdety które kończą się w ten sposób. Czy wiesz czemu masz jeden zwój w mózgu więcej od kury ? Żebyś nie srał na podwórku dobranoc) Odpowiedz Link
fripo Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 08:04 Wiesz, że mam racje - choć wcale mnie to nie cieszy Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 09:22 Miałam zdjęcia w profilu, zdarzało mi się coś napisać do osoby mającej też również zdjęcie, a odzewu nie było. Nawet suchej odpowiedzi w stylu"dzięki za wiadomość". Więc zniechęciło mnie do to dalszego pozostawania na portalach typu sympatia. Do osoby nie mającej zdjęcia w profilu nie pisałam, bo trudno jest zorientować się po samym opisie jaka ta osoba jest. Dobrze jest wiedzieć z kim się pisze. Odpowiedz Link
fripo Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 10:40 > Do osoby nie mającej zdjęcia w profilu nie pisałam, bo trudno jest zorientować > się po samym opisie jaka ta osoba jest. Dobrze jest wiedzieć z kim się pisze. No padłem A jeśli zobaczysz jak wygląda facet to od razu wiesz jaki ma charakter?? Bez SENSU. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 10:49 A poleganie na 250 znakach opisu jest Z SENSEM? Sam z siebie chyba nie napisałbym do dziewczyny bez fotki. Odpisałbym, ale bym nie zaczepił. Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 10:56 na forum gadacie bez fotek i żyjecie frip zaprzecza sam sobie teraz (to w końcu uroda czy charakter) a jak dobrze się gada to co za różnica jak to tylko gadanie Odpowiedz Link
fripo Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 10:57 A Tobie wystarczyłoby całe życie tylko gadać?? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 11:06 Bo na forum można kogoś naprawdę poznać. W jakiejś części ale jednak. Forum to nie lista ofert. Powiedz... czemu miałbym wybrać kogoś bez zdjęcia jeśli mam 10.000 ogłoszeń z fotką i podobnym opisem? Taka jest specyfika postali randkowych i ciężko to zanegować. Swoją drogą ciągle nie mogę się zmusić, żeby z nich korzystać. Odpowiedz Link
fripo Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 11:08 Może boisz się wystawić siebie samego na ocenę??? nie wiem gdybam sobie. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 11:26 Może? Jeśli tak to nic o tym nie wiem, ale nie wykluczam. Widzisz... mój problem polega na tym, że nie chcę brać udziału w konkursie, w jakimś przetargu. Jestem jaki jestem i jak mam z siebie robić Bóg wie co to mi się odechciewa. Jak wyczuwam, że ktoś ode mnie oczekuje starań i wychodzenia z siebie to tracę zainteresowanie. Czy to już singlowy tumiwisizm? Odpowiedz Link
fripo Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 10:58 Wiesz zawsze to jakiś punkt zaczepienia a nie tylko ładna twarz cycki czy tyłek, ale...............szacun za szczerość Odpowiedz Link
robert.83 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 11:22 Szczerości akurat mam dziś full - boli mnie dyńka i dzwoni mi w uszach po wczorajszym Łąki Łanie w Hard Rock Cafe. Problem z opisami czy jak to się tam nazywa w takich portalach jest to, że ciężko na nich chyba polegać. Ciężko siebie streścić w sekundę. Ja bym nie umiał. Musiałbym napisać, że jestem zwykłym nudnym kolesiem, który nie ma nic a chce wszystko. Nie uwierzysz mi... ale dla mnie wygląd jest ważny tylko w jakimś stopniu. Na początku jest jedyną rzeczą jaką widać i dlatego może przyciągać. Po jakimś czasie... albo przyciąga Cię jakaś osoba albo nie. Jeśli przyciąga to będzie Ci się podobać "optycznie" też. Jeśli nie przyciąga... to nawet 3 cycki nie pomogą . Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 11:40 > A jeśli zobaczysz jak wygląda facet to od razu wiesz jaki ma charakter?? Wszyscy powyżej 177 to niezłe łachy, mówię Ci Odpowiedz Link
nula8 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 12:04 Powiedz, że dla Ciebie nie jest ważne, jak ktoś wygląda. No, szczerze powiedz, że wszystko jedno, jak panna wygląda, jak ma uroczy charakter, to idziesz w to i do końca życia. Wygląd jest ważny. I ogólnie przyjęte standardy i estetyka mają, oczywiście, znaczenie, ale nie pierwszorzędne i nie do końca. Moje ostatnie bożyszcze jest wieeeelkim niedźwiedziem, źle ubranym i zawsze poczochranym. A ja się wgapiam i w ogóle... Mój wieczny adorator jest słodkim chłopcem, dobrze nam się gada, jest zabawny, standardowo przystojny, a jak mnie dotknąć próbuje, to się cofam. Nie chodzi o ogólnie pojętą atrakcyjność, tylko o atrakcyjność specyficzną. A ja Ci powiem, że jak dziewczyna w opisie wagi wpisze "ponad normę" to też nikt do niej nie napisze. A jak wpisze "w normie" i da prawdziwe zdjęcie z nadwagą, to piszą. Więc może chodzi tylko o zdjęcie? O to, żeby się ujawnić. Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 12:29 wygląd charakter sposób mówienia i gesty muszą razem tworzyć jakąś całość i jeżeli wszystkie kawałki pasują jest git Odpowiedz Link
kasandra79.0 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 12:36 A może macie zbyt wygórowane wymagania ... Modelki/modele prezentowani przez świat mediów są tacy piękni, wyidealizowani i taki obraz partnerki/partnera sobie kreujecie. A może kreują ci, którzy nie odpisują, bo przecież nie trzeba od razu zakładać, że ten ktoś będzie partnerem, a znajomym z którym miło spędza się czas, a może i nawet odnajdziecie przyjaźń. Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Za chiny ludowe 08.09.10, 12:50 żeby żaby i inne płazy potrafiły gadać i dobrze by mi się z nimi gadało to bym gadał Odpowiedz Link