flirting.shadow 21.10.10, 16:16 Wątek trochę w stylu Fripa, ale nie związany z żadnymi urojeniami czy kompleksami Podobają wam się tacy chudzi faceci? pics.esprit.de/Shop/PicProductCSOutfit/J35A10_060.jpg Pytanie z czystej ciekawości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 16:20 wolę misiaki ale gdyby mnie zafascynował...to wszystko można polubić a Ty do której grupy należysz? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 16:31 czarny.onyks napisała: > wolę misiaki > > ale gdyby mnie zafascynował...to wszystko można polubić Wszystko jak wszystko, ale sporo można darować. > a Ty do której grupy należysz? Ja do średniaków, chociaż jak patrzę na BMI to mi wychodzi coś pomiędzy nadwagą a otyłością pierwszego stopnia, ale zrzuciłbym chętnie jeszcze z 5kg i byłoby git. Mieściłbym się w nadwadze, ale ja jestem po prostu "solidnej" budowy i swoje muszę najwyraźniej ważyć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 16:59 ale solidna budowa jest niezdrowa powoduje zadyszkę, mniejszą aktywność...itd żeby nie było sama ideałem nie jestem Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 17:12 czarny.onyks napisała: > ale solidna budowa jest niezdrowa > powoduje zadyszkę, mniejszą aktywność...itd Nie, serio, serio. Te 5kg to jest ponad to, co chciałbym mieć. Reszta jest ok. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 17:31 Hehe, to nie tak Niczym się nie chwaliłem Ale jeśli to tak wyglądało, to dla równowagi dodam, że wady są, jedną nawet uważam za poważną, ale nie ma się tu co nad nią rozwodzić Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 17:45 powiem jedno.... zrobiłam Ci ładną reklamę dziewczyny z Wawy....nowe ciasteczko na forum Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 18:06 Ciężko powiedzieć mi słowo złego o chudym facecie, bo wiem jak mnie to bardzo drażni, kiedy wszyscy na około każą mi więcej jeść, żebym przytyła! Cholera, przecież czasem jem nawet więcej niż niejeden chłop! Jeśli jest chudy, bo tak już m,a no to ok, a jak się specjalnie odchudza, to bym mu jednak odradziła tą dietę. Odpowiedz Link
zarovich Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 18:17 No cóż ja jestem znacznie chudszy od zaprezentowanego pana. I to jest przyczyna zerowego powodzenia u kobiet. Co zresztą pisałem miliony razy. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 18:35 Przecież byłeś na meetingu w W-wie, przecież Cię widziałam ja i inne panie również. Powiem Ci, że masz chyba spaczone postrzeganie własnej osoby. A jeśli chodzi o brak powodzenia u kobiet, to powiem Ci, że to na pewno nie o wygląd chodzi... Odpowiedz Link
zarovich Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 20:44 Widziało mnie bardzo wielu ludzi. Codziennie mnie widzą. I co z tego? Dla kobiet chudy facet (nie szczupły tylko chudy, podkreślam to) to nie jest facet. Zresztą wystarczy zadać pytanie kobietom, jaki facet jest dla nich atrakcyjny. Zapewniam Cię że żadna nie odpowie że chudy Odpowiedz Link
waganiemama Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 09:04 szczupły tak, byle nie chudszy ode mnie czułabym się przy takim jak wielka gruba baba Odpowiedz Link
bursztynula Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 09:47 hihi przywaliłaś Waguś ale to fakt, że chyba trochę wszystkie tak mamy Odpowiedz Link
waganiemama Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 19:03 nie no, dziewczyny, miałam kiedyś taką sytuację (i oczywiście parę kilo więcej wtedy) Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 22:14 ja miałam lepszą. chłopak 20 cm wyższy i parę kilo lżejszy. patyczak i pszczółka maja. Odpowiedz Link
aretah Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 09:37 zaro, facet, którym jestem zafascynowana, jest chudy, przeraźliwie chudy mając na myśli mnie+Jego, może to wyglądać nieco komicznie tylko kto mówił, że w takich przypadkach trzeba myśleć racjonalnie? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 19:07 zarovich napisał: > No cóż ja jestem znacznie chudszy od zaprezentowanego pana. I to jest przyczyna > zerowego powodzenia u kobiet. Co zresztą pisałem miliony razy. Pitolisz. Miałem w średniej paru chudych kumpli i nie było to przeszkodą w "posiadaniu" fajnej panny. Odpowiedz Link
zarovich Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 20:42 Podejrzewam że owi rzekomo chudzi byli po prostu szczupli. Tak jak koleś na zdjęciu. A ja jestem po prostu chudy jak patyk i nie mam prawidłowej wagi. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 18:57 owszem, jak najbardziej. to znaczy chudość, bo ta gębusia chłopczyka z plakatu już nie. nie oszukujmy się, ma to znaczenie praktyczne, chudy facet to wąskie biodra. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 18:58 Mnie się nie podobają tacy chudzi. Zdecydowanie wolę takich z ciałkiem, żeby było się do czego przytulić Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Patyczaki ;) 21.10.10, 19:08 nie podobają się! nawet gdyby był cholernie czuły, mądry i miał wszystko czego potrzebuję, taki typ gościa, z taką zewnętrzną powłoką mnie nie będzie pociągał. jak tu iść do łóżka z takim gościem? jak tu kombinować w przypadku braku czasu bądź miejsca jak to mi stół porysuje?? u faceta wolę lekutko więcej (albo nawet sporo więcej jeżeli nie przeszkadza mu to w zachowaniu sprawności fizycznej) kilogramów niż mniej. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 08:59 Szkieletory w modzie som, Shadow. Pytanie czy masz tą modę tam gdzie ja. Odpowiedz Link
bursztynula Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 09:39 mnie się kiedyś podobały, może nie taki akurat... ale kiedyś były różne rzeczy... a teraz przychylam się do Aglajowej teorii oczu - albo w nich coś ma albo nie jak nie, to niezależnie od idealnego dla ócz opakowania - nie mamy o czym gadać miłego dnia Odpowiedz Link
aretah Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 11:54 oczy... tak ulenko się zgadzam i ciepło w głosie Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 11:59 no fajnie normalnie oczy i głos fuck thx bardzo bardzo Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 12:22 tylko oczami i głosem to fuck nie bardzo jakoś się da.. Odpowiedz Link
aretah Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 18:32 od czegoś trzeba zacząć nie zawsze trza od dupy strony Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Patyczaki ;) 22.10.10, 18:47 no w zasadzie tak, ale to Morti od razu a fukaniu. Odpowiedz Link