14.12.10, 18:38
On lubi lubi mieć poczucie, że Ona jest cała Jego.
Ona nie powinna mu pokazywać, że On jest całym Jej światem...

Takie moje luźne przemyślenia...
Obserwuj wątek
    • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 18:59
      Jedno tylko słowo mi sie nasuwa..więzienie
    • kawamija Re: Ona i On 14.12.10, 19:00

coś nie tak wink

On i Ona ........za mało MY ;-(
    • hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:04
      największy błąd jaki popełniam, to taki, że pozwalam by facet był całym moim światem. tak - to chore, zdaję sobie z tego sprawę. próbuję z tym walczyć. czasem wychodzi wink

• tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 19:06
        Właśnie Helka. I Ty mnie zrozumiałaś smile
        • hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:14
          Czasem mi się uda zrozumieć wink
        • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:17
          "Kochać to nie znaczy patrzeć nawzajem na siebie , ale patrzeć w tym samym kierunku"
          • hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:21
            wiemy, wiemy wink
            jak ktoś ma spaczone wyobrażenie dot. wielu aspektów życia, to mądre cytaty nie pomogą...
            • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:26
              A może tak wyciągać wnioski?
              A co ja nie miałam podobnych doświadczeń? I do czego to doprowadziło?...
              Znaczy teraz to nie narzekam wink, ale pewnie za bardzo klapki na oczach były wtedy a to źle.
              • hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:36
                ależ napisałam wyżej, że próbuję z tym walczyć smile a wynika to właśnie stąd, iż wyciągam wnioski - a jakże big_grin
                • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:39
                  Ja tam lubię cytaty - takie które niosą w sobie prawde (może moje subiektywne odczucie smile)
                  • hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:49
                    Ja też jestem wrażliwa na cytaty (serio serio wink), tylko że po prostu czasem jestem tak ogłupiona, że cała prawda z cytatu przerzuta 10 razy, zrozumiana i przepłakana - nie skutkuje w moim przypadku wink
                    • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:52
                      jaka diagnoza? big_grin
                      • hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:58
                        Aneta, ja to w ogóle jestem ciężki przypadek do zdiagnozowania wink
                        • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 20:00
                          big_grinbig_grinbig_grin
            • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 19:27
              Chodziło mi o to, że jeżeli Kobieta pokazuje, że za bardzo zależy Jej na Facecie, to On coraz mniej się stara. Faceci lubią zdobywać.
              • hellish.monster Re: Ona i On 14.12.10, 19:35
                nie każdy wink
                ale to prawda... chociaż powiem tak, trochę podsumowując - na to wszystko, to nie ma reguły... ostatnio przeglądałam swoje notatki w dziennikach Sylvii Plath... i na co jej przyszło życie wg teorii: 'tak powinno być, a tak nie może być"? zależy na kogo się trafi... trzeba wyczuć, poznać...
              • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:37
                Myślałam,że o całość Ci chodzi i o to też -"On lubi lubi mieć poczucie, że Ona jest cała Jego."
                Powoli, nie za szybko pewne działania ( może odstraszyć) a później sie już to czuje i jak zależy obu to jak najbardziej pokazywać i pokazywać, tylko bez.. wiesz...takiego czegoś, że oddechu brak...
                • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 19:51
                  Ane-tal, pisząc, że "On lubi mieć poczucie, że Ona jest cała Jego" nie chodziło mi o całkowitą przynależność, czy ograniczanie swobody. Tylko chodziło bardziej o Jego świadomość, że jest tylko On i nikt inny.
                  Natomiast, tak patrząc na moje poprzednie związki, to dochodzę do wniosku, że nie ma nic gorszego, jak facet jest zbyt pewny uczuć kobiety.
                  • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 19:59
                    Wiesz co.. oboje powinni być pewni- jeśli coś nie wyczuwam - raczej też odpuszczam.
                    Fakt po swoich doświadczeniach też asekuracyjnie, ale jak sie czuje to z obu stron- to wiesz bywa po prostu ..tak jak powinno być smile
                    • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 20:04
                      Ależ mam dzisiaj dzień... Głowa pełna myśli, a tak ciężko jest mi ubrać je w słowa. Niespotykane jak na mnie.
                      • ane-tal Re: Ona i On 14.12.10, 20:15
                        życie ...
                      • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:29
                        tastefully7 napisała:
                        > Ależ mam dzisiaj dzień... Głowa pełna myśli, a tak ciężko jest mi ubrać je w sł
                        > owa. Niespotykane jak na mnie.

Spotkałaś jakiegoś fajnego mana? wink
                        • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 21:33
                          Flirtek, ciiiiiiiiii suspicious
                          • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:35
                            tastefully7 napisała:
                            > Flirtek, ciiiiiiiiii suspicious

Jakie ciiii? Opowiadaj! tongue_out
                            • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 21:38
                              Tak ze szczegółami? Eeeee, ocenzurowaliby tongue_out
                              • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:47
                                tastefully7 napisała:
                                > Tak ze szczegółami? Eeeee, ocenzurowaliby tongue_out

Już tak dobrze się poznaliście? Nieee... Opowiadaj wink
                                • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 21:55
                                  Flirtek, a może Ty chętny dać mi klapsa? suspicious Bo Gubi na koniec kolejki mnie wysyła tongue_out
                                  • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 21:59
                                    tastefully7 napisała:
                                    > Flirtek, a może Ty chętny dać mi klapsa? suspicious Bo Gubi na koniec kolejki mnie
                                    > wysyła tongue_out

Fotka pośladków i może zostaniesz obsłużona bez kolejki wink
                                    • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:02
                                      Może? big_grin Więcej wiary big_grinbig_grin
                                      • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:05
                                        tastefully7 napisała:
                                        > Może? big_grin Więcej wiary big_grinbig_grin

Więcej fotek tongue_out
                                        • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:14
                                          Flirtek, aleś Ty zachłanny tongue_out
                                          • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:16
                                            tastefully7 napisała:
                                            > Flirtek, aleś Ty zachłanny tongue_out

Ja zachłanny? A kto tu chciał klapsy? I to bez kolejki!
                                            • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:20
                                              No wiesz, przyjemności nie będę sobie odmawiać wink A że niecierpliwa jestem, to bez kolejki chcę suspicious
                                              • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:25
                                                tastefully7 napisała:
                                                > No wiesz, przyjemności nie będę sobie odmawiać wink

To dlaczego innym odmawiasz? Poka fotki wink
                                                • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:28
                                                  flirting.shadow napisał:

> Poka fotki wink

A co ja z tego będę miała? suspicious
                                                  • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:30
                                                    tastefully7 napisała:
                                                    > A co ja z tego będę miała? suspicious

Ależ te kobiety interesowne tongue_out
                                                  • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:32
                                                    Nie ma letko, Flirtek big_grin
                                                  • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:33
                                                    tastefully7 napisała:
                                                    > Nie ma letko, Flirtek big_grin

Nie ma, nie ma... Trzeba czekać w kolejce big_grin
                                                  • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:38
                                                    Cwaniak big_grinbig_grin
                                                    Nie, to nie - sama też potrafię sprawić sobie przyjemność tongue_out
                                                  • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:46
                                                    tastefully7 napisała:
                                                    > Cwaniak big_grinbig_grin
                                                    > Nie, to nie - sama też potrafię sprawić sobie przyjemność tongue_out

Niby tak, ale to jednak nie to samo wink
                                                  • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 22:49
                                                    No pewnie, że nie to samo suspicious Więc jak? Chętnyś czy nie? tongue_out
                                                  • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 22:55
                                                    tastefully7 napisała:
                                                    > No pewnie, że nie to samo suspicious Więc jak? Chętnyś czy nie? tongue_out

Cały czas czekam na fotkę tongue_out
                                                  • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 23:00
                                                    flirting.shadow napisał:

> Cały czas czekam na fotkę tongue_out

Flirtek big_grin Powiedz od razu, że nie masz ochoty big_grin A nie proś o rzeczy prawie niemożliwe tongue_out
                                                  • flirting.shadow Re: Ona i On 14.12.10, 23:12
                                                    tastefully7 napisała:
                                                    > Flirtek big_grin Powiedz od razu, że nie masz ochoty big_grin A nie proś o rzeczy prawie ni
                                                    > emożliwe tongue_out

Prawie robi różnicę tongue_out
                                                  • tastefully7 Re: Ona i On 14.12.10, 23:16
                                                    Nie łap mnie za słówka suspicious
    • mortis.74 Re: Ona i On 14.12.10, 22:15
      www.youtube.com/watch?v=cnYKvx4Lmxo&NR=1
      • mortis.74 albo tak 15.12.10, 10:17
        White Trash Beautiful, Trailer Park Queen
        Ona paliła haszysz na obiad od 11 do 5
        Poślubiła chłopca ze szkoły myśląc że jest on oh, taki cool
        Ale wszystkim co on potrafił aby zarobić było jeżdżenie
        Gdy holował ładunek na Interstate 5, modliła się żeby wrócił zanim urodzi się jego dziecko

White Trash Beautiful, jest coś co powinnaś wiedzieć
        Moje serce należy do ciebie
        Mogłaś znaleźć lepszego gościa
        Będę cię kochał aż do dnia w którym umrę
        Przysięgam na Boga, to prawda
        Wracam do domu dla ciebie
        Wracam do domu dla ciebie dziewczyno

On pali papierosa, jego oczy są na wpół otwarte
        On nie zdąży wrócić do domu dziś w nocy ale nie traci nadziei
        Upicie się do nieprzytomności jest jego jedynym sposobem aby sobie z tym poradzić
        Ona czeka na niego każdej nocy, zostawia wejściowe drzwi otwarte
        Jest 4 po południu, on jedzie 95, próbując pozostać rozbudzonym i dotrzeć żywym do domu

Jej usta pomalowane są na czerwono, tabliczka na dzwiach przekrzywiona
        Jej serce odeszło na trasę z mężczyzną który je posiadł
        On trzyma jej fotografię na wstecznym lusterku
        Ona modli się za niego każdej nocy, mając nadzieję że może ją usłyszeć

• madalenka25 Re: Ona i On 14.12.10, 22:40
      tak..bo nie sztuka jest złapać króliczka
      ale go gonić...

najbardziej wkurwiająca "złota myśl" która sprawdza się w moim życiu - tylko ze mi się już nie chce uciekać
      • robert.83 Re: Ona i On 14.12.10, 22:59

Poganiaj sobie trochę... zobaczysz, że po prędzej czy później pomyślisz o broni palnej lub sidłachwink.
      • czarny.onyks Re: Ona i On 14.12.10, 23:08
        big_grinDDDD

ja mam inną....łapią mnie nie te króliki, które bym chciałatongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka