finka9 15.12.10, 20:00 Cha! Finka - dzielna dziewczynka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:05 Co co? Jak jak? Poproszę szczegóły. Natentychmiast! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:07 Następna z tych, co lubi jak Ją prosić A ja następny z tych co się zawsze nabiera. Dobra, pora na moją kwestię : - No opooooowiedz nam Ciociu Finko, opoooowiedz. Bądź miłą Ciocią i nie zawiedź pędrasiów Odpowiedz Link
finka9 Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:12 Nie chcę się na ten temat rozpisywać na forum,chciałam się tylko pochwalić.Zastanawiam się czy ten złodziej jest aż tak bezczelny czy to skończony idiota,ponieważ dziś przepraszał mnie ,że próbował mnie okraść. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:24 > Nie chcę się na ten temat rozpisywać na forum Znaczy się - nasz > czy ten złodziej jest aż tak bezczelny czy to skończony idiota,ponieważ dziś przepraszał mnie ,że próbował mnie okraść. Hmmm. Który może mieć tak nienaganne maniery ? Mojego faworyta raczej bym nie posądzał, Mortek zarobiony, Fripek poharatany, Wilku tylko fury kroi, Robert od bladego świtu zżyna do dyplomu. Uniaaaaak, Fliiirteeeeek, coście robili wczoraj między 6 rano a 8 wieczór dziś ? A macie jakich świadków ? Odpowiedz Link
finka9 Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:25 Możesz się śmiać ,a mnie adrenalina wczoraj prawie zabiła. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:30 Czyli Flirtek. Tak czułem. Ale jak - w bramie czy w parku ? Odpowiedz Link
finka9 Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:39 Nie sądzę ,ponieważ przedmiot ,który stał się celem zuchwałej ,acz nieudolnej kradzieży raczej nikomu z tu obecnych by się nie przydał....chyba. Ależ jestem tajemnicza. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:48 Snopowiązałki już nawet kradną ?? Co za dzicz ... Odpowiedz Link
finka9 Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 20:53 Gdyby chodziło o snopowiązałkę byłbyś pierwszy na liście podejrzanych. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 21:00 Która wypaplała ? Jak to nie wolno się zwierzać z własnych fantazji ... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 21:13 gyubal_wahazar napisał: > Czyli Flirtek. Tak czułem. Ale jak - w bramie czy w parku ? Demontuje wszelkie pogłoski Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dorwałam złodzieja ! 15.12.10, 21:24 Flirtek, wiele potrafię zrozumieć. Nadciągająca gwiazdka, deficyt na rachunku obrotów bieżących, przewlekła suchość dróg oddechowych ... Ale kroić bezbronną dziewczynę na drezynę i 3 słupy trakcyjne w taki mróz ?? Pół biedy, że Cię ruszyło sumienie, ale jak znam życie pewnie dlatego że poszedł pościg, a Tobie skończyły się tory ? Odpowiedz Link
finka9 Gyubal 15.12.10, 21:35 jesteś równie zabawny jak kierowca autobusu ,który usiłował mnie rozbawić dowcipem ,po tym jak stałam 2 godziny na mrozie na przystanku w oczekiwaniu na spóżniony autobus. Jemu też miałam ochotę wyjechać z bani. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Gyubal 15.12.10, 21:39 noooooooooooooooooooooo strach się w ogóle odzywać... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Gyubal 15.12.10, 21:46 Bez paniki. Każdemu przyda się odrobina krytyki. Gubi sobie poradzi. Finka, a co JA mam na sumieniu? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: No jak tam hellishka 17.12.10, 17:58 a Ty co? o teatrze nie pisałam do Ciebie, to po co taka złośliwość? prawdą się przejęłaś, czy awantury szukasz? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gyubal 15.12.10, 21:51 Czyli niezbyt. O ile 'z bani' w Twoich stronach oznacza z grubsza tyle co 'z byka' w moich. No cóż, wyrażam czynny żal i dołożę starań by przewietrzyć repertuar Odpowiedz Link
robert.83 Re: Gyubal 15.12.10, 21:54 Co się będziesz krygował, też babę z bani lutuj ! W niektórych kręgach cywilizacyjnych to wyraz szacunku... jak plucie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gyubal 15.12.10, 22:06 Kiedy ja tylko z byka umiem, więc nie chciałbym jakiego faux pas popełnić Odpowiedz Link