Dodaj do ulubionych

Pierwsza randka

22.12.10, 20:44
Czy na niej byc szczerym do bólu czy ukrywać pewne znaczące fakty o sobie??
Obserwuj wątek
    • s-t-x Re: Pierwsza randka 22.12.10, 21:03
      Szczerym ale nie do bólu. Exhibicjonizm każdego rodzaju wśród normalnych najczęściej bywa traktowany jako źle rokujący na przyszłość ale w przypadku uczestników SLS może być inaczej.
      Zależy z kim zaczynasz grę.
    • czarny.onyks Re: Pierwsza randka 22.12.10, 21:20
      w pewnych sprawach tak...

a w innych....lepiej stopniować napięcie...suspicious
    • noajdde Re: Pierwsza randka 22.12.10, 21:21
      To zależy kogo się tyczy pytanie. Gdybym ja był szczery na pierwszej randce byłaby ona jednocześnie moją ostatnią. Z drugiej strony kłamać nie umiem (to jeden z symptomów mojego nieprzystosowania) dlatego lepiej milczeć, w tym jestem najlepszytongue_out
    • ane-tal Re: Pierwsza randka 23.12.10, 09:30
      Być szczerym, ale nie wylewnym.
    • robert.83 Re: Pierwsza randka 23.12.10, 10:30

Ja to się nie znam na randkach... ale...

Pierwsze spotkanie powinno być miło spędzonym czasem. Po prostu. Bez wielkich planów i oczekiwań. Powinno być sprawdzeniem czy fajnie się czujesz z dziewczyną i vice versa.

Mam taką zasadę, że jeśli 'ona' ma odwagę zapytać - ja będę miał odwagę odpowiedzieć. I to się tyczy wszystkiego, nie zmienia się z czasem i takie sobie jest na stałe. Sam chyba nie wypytuję o życiorys. Jeśli o coś pytam to znaczy, że mnie interesuje a nie że jest na mojej liście dobrych i złych odpowiedzi.
      Nie mogę powiedzieć, żeby takie podejście działało cudasmile, ale przynajmniej mam wolną głowę od 'strategii'. Wiem, że mogę być męczący z pytaniami 'o czym myslisz?' itp...

Rzeczy, o kórych uważasz, że powinna wiedzieć (a nie ma szans zapytać) powinieneś jej przekazać trochę później - tak, żeby mogła świadomie się zastanowić czy jej to przeszkadza i w jakim stopniu. No... chyba, że masz żonę smile. Albo chłopaka tongue_out.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka