fripo 22.12.10, 20:44 Czy na niej byc szczerym do bólu czy ukrywać pewne znaczące fakty o sobie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s-t-x Re: Pierwsza randka 22.12.10, 21:03 Szczerym ale nie do bólu. Exhibicjonizm każdego rodzaju wśród normalnych najczęściej bywa traktowany jako źle rokujący na przyszłość ale w przypadku uczestników SLS może być inaczej. Zależy z kim zaczynasz grę. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pierwsza randka 22.12.10, 21:20 w pewnych sprawach tak... a w innych....lepiej stopniować napięcie... Odpowiedz Link
noajdde Re: Pierwsza randka 22.12.10, 21:21 To zależy kogo się tyczy pytanie. Gdybym ja był szczery na pierwszej randce byłaby ona jednocześnie moją ostatnią. Z drugiej strony kłamać nie umiem (to jeden z symptomów mojego nieprzystosowania) dlatego lepiej milczeć, w tym jestem najlepszy Odpowiedz Link
robert.83 Re: Pierwsza randka 23.12.10, 10:30 Ja to się nie znam na randkach... ale... Pierwsze spotkanie powinno być miło spędzonym czasem. Po prostu. Bez wielkich planów i oczekiwań. Powinno być sprawdzeniem czy fajnie się czujesz z dziewczyną i vice versa. Mam taką zasadę, że jeśli 'ona' ma odwagę zapytać - ja będę miał odwagę odpowiedzieć. I to się tyczy wszystkiego, nie zmienia się z czasem i takie sobie jest na stałe. Sam chyba nie wypytuję o życiorys. Jeśli o coś pytam to znaczy, że mnie interesuje a nie że jest na mojej liście dobrych i złych odpowiedzi. Nie mogę powiedzieć, żeby takie podejście działało cuda, ale przynajmniej mam wolną głowę od 'strategii'. Wiem, że mogę być męczący z pytaniami 'o czym myslisz?' itp... Rzeczy, o kórych uważasz, że powinna wiedzieć (a nie ma szans zapytać) powinieneś jej przekazać trochę później - tak, żeby mogła świadomie się zastanowić czy jej to przeszkadza i w jakim stopniu. No... chyba, że masz żonę . Albo chłopaka . Odpowiedz Link