rafae Re: piękny wybór 31.12.10, 16:54 a czy ja mogę wykasować adblockiem trzeci od góry? Bo zaczyna mnie jakaś obsesja łapać i zaczynam się bać. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: piękny wybór 31.12.10, 17:19 możesz i powiedz jak to się robi, bo one jakieś dziwne te chłopy som... jakoś mi się z moją wiedzą o anatomii to nie zgadza Odpowiedz Link
rafae Re: piękny wybór 31.12.10, 17:48 "chłopy sie od środka gotujo!" to jak ju się ugotują, to się zje co lepciejsze W końcu to "szkoła przetrwania" Odpowiedz Link
rafae Re: piękny wybór 31.12.10, 17:46 "i powiedz jak to się robi, bo one jakieś dziwne te chłopy som... jakoś mi się z moją wiedzą o anatomii to nie zgadza " Dobra... ale po tym sylwku, bo to ciut za skąplikowane na teraz, zaras Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: piękny wybór 31.12.10, 17:56 dobra, poczekam, cierpliwa jezdem Odpowiedz Link
samysliciel Re: piękny wybór 31.12.10, 19:59 łeeee tam Panie z obrazka się na samotnych z forum wypięły i świętować nie chcą, co innego Panowie z tańczącymi biustami, oni już zaczęli sylwestrowe gody i zapraszają samotne do tańca Odpowiedz Link