robert.83 28.01.11, 08:41 Nie tęskni Ci się na łódkę? www.youtube.com/watch?v=0T1XEiosxkY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mappi Re: Mappi 28.01.11, 15:41 nie jest tak najgorzej ..kiedy można sobie polatać p.s.1...straszysz nickiem moim przebiegającym przez ekran cały ażem się zlękła ...że się co stało p.s.2. ...jak ja nie lubię szant....poza niektórymi Odpowiedz Link
robert.83 Re: Mappi 28.01.11, 15:53 Nie lubisz szant?? U sure? A ja się chyba przejdę do tawerny bo mi się ckni. '10B' się nazywa. Odpowiedz Link
mappi Re: Mappi 29.01.11, 08:31 ić....ić a potem wróć i wszystko opowiedz ...no i koniecznie czy momenty były pzdr. p.s. szanty to tylko na łódce...przy łódce....przed łódką.....za łódką.....pod łódką....obok łódki nijak stolycy nie umiem w to wkomponować...ale kto wie....się mi może odmieni kiedyś o własnie.....się mi przypomniało że się kiedyś z Kawą miałam zgadać na cztery piwka w gnieździe hehe.....ciekawe czy pamięta.......Ona Odpowiedz Link
kawamija Re: Mappi 29.01.11, 22:15 pamiętam ...........jeszcze pojedziemy do Gniazda Piratów....obiecuje ... Odpowiedz Link