beja_81 20.03.11, 19:06 ...coś mi ten spacer i zdradliwa wiosna zaszkodziły... ale ile krokusów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buena_luna Re: raz dreszcze raz gorące poty... 20.03.11, 19:24 Bo trzeba było rozejrzeć się za krakusem a nie krokusem Odpowiedz Link
beja_81 Re: raz dreszcze raz gorące poty... 20.03.11, 19:28 kiedy ja trunki procentowe...tylko jako lekarstwo... ale krokusy ładniejsze niż krakus A tak w ogóle to pusto jakoś...pewnie przez to, że właśnie bratam się z czosnkiem Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: raz dreszcze raz gorące poty... 20.03.11, 19:36 chuchnij i zbrataj się z ciepłym łóżkiem Odpowiedz Link
buena_luna Re: raz dreszcze raz gorące poty... 20.03.11, 19:49 Najlepsze na przeziębienie są babcine wynalazki z cyklu siuwaks na szpirytusie no i wymoczenie stóp w gorącej wodzie z solą Odpowiedz Link
beja_81 Re: raz dreszcze raz gorące poty... 20.03.11, 19:52 same dobre rady, dzięki... na mnie zawsze pozytywnie działa czosnek i ewentualnie nalewka z bursztyna Ale teraz tak sobie skojarzyłam, że mój organizm symulant robi mi znowu psikusa pod tytułem: jest niedziela wieczór...a jutro poniedziałek i do pracy. Pewnie jutro obudzę się zdrowiutka... Odpowiedz Link