bez.pokory 29.10.11, 22:18 Błogosławię dzień kiedy podjęto decyzję o budowie obwodnicy Serocka. JEST!!!! Gubi, 80 kilometrów do rodziców pokonałam w godzinę 10 minut. Czasem tyle stałam między Jadwisinem a Wierzbicą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: info dla Gubiego 29.10.11, 22:32 Dzięki za info, Pokorko Alleluja-Aaalllelujaaaa-aaaaa-Aaalllleeelu-ujaaaa. Dziś rostfarli ? Bo jeszcze w pon zamknięta była. Najgorsze ścierwo to był korek na parę km przed Serockiem. Pół h toczenia się w skwarze, jeśli ktoś nie znał odbicia w lewo i wyjazdu w centrum Serocka. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: info dla Gubiego 29.10.11, 23:03 bez.pokory napisała: > Gubi, 80 kilometrów do rodziców pokonałam w godzinę 10 minut. W ciemno się założę, że nie! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: info dla Gubiego 29.10.11, 23:24 W sobotę, grubo po sezonie +-65km/h w trasie i chcesz się zakładać, że nie ? Co masz w rękawie, spryciarzu ? Odpowiedz Link
bez.pokory Re: info dla Gubiego 29.10.11, 23:29 puściutko było.... czas liczony od Michałowa Reginowa - była 14.58 chwilę po 16 byłam na miejscu, a w międzyczasie jeszcze musiałam do sklepu wstąpić. wierz lub nie, ale pobiłam swój rekord obwodnica od wczoraj działa Odpowiedz Link
bez.pokory Re: info dla Gubiego 29.10.11, 23:24 Kurna, Flirtek, ja tu radosną nowinę głoszę, a Ty w racjonalizm się bawisz... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: info dla Gubiego 29.10.11, 23:35 Gdzieś "godzinę" mi umknęło. Przepraszam wszystkich za zamieszanie Odpowiedz Link