Dodaj do ulubionych

rozterki randkowe

09.11.11, 20:31
Pan X pierwszy raz od bardzo dawna wybrał się na randkę. Pani Y jest piękna i mądra. Randka przebiega w miłej atmosferze. Pan X stwierdza, że jest zainteresowany panią Y, pani Y wyraża wolę kontynuacji znajomości i chciałaby kolejnych spotkań. Pan X i pani Y mają wiele wspólnych cech, podobnie patrzą na świat, oboje chcą tego samego: związku, małżeństwa, dzieci. Wszystko jest tak jak pan X by sobie życzył. Problem w tym, że pan X nic nie czuje. Ani radości ze spotkania interesującej kobiety, ani zadowolenia z tego, że ona jest nim zainteresowana. Nic. Zero emocji. Czy to jest normalne?
Obserwuj wątek
    • hellish_monster Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:34
      całkiem normalne. w każdym razie pan X szczerze musi powiedzieć pani Y - to nie to, ja nic nie czuję
    • gyubal_wahazar Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:38
      > Problem w tym, że pan X nic nie czuje.
      > Pan X stwierdza, że jest zainteresowany panią Y

To nienormalne. Jak nic nie czuje, to po co pani zupę truje ? Po prawdzie odpowiedź się niby narzuca, gdyby nie ten kawałek małżeństwie i dzieciach
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:41
      A bo jakieś to nieciągłe i nielogiczne:
      "Pan X stwierdza, że jest zainteresowany panią Y" vs "Problem w tym, że pan X nic nie czuje. Ani radości ze spotkania interesującej kobiety, ani zadowolenia z tego, że ona jest nim zainteresowana."

To na czym wobec tego polega "bycie zainteresowanym" daną panią?
      • wmiesciejakrybytramwaje Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:44
        popieram- nielogiczne nawet dla mnie (a wypiłam juz pół flaszki wink
      • facet699 Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:44
        nie zakochał się od pierwszego wejrzenia
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:48
          a to jest jakiś moralny i obywatelski obowiązek sięzakochania do pierwszego wejrzenia???? surprised
          • facet699 Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:51
            dla niego tak
          • hellish_monster Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:57
            ja to mam tak, że jak kurde od pierwszej chwili nie poczuję, że coś tam wisi w powietrzu, to potem nieważne jak by się kto starał - nic z tego. ale ja to dziwna przecież jestem wink
      • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:25
        Gdybym to było logiczne ale właśnie nie jest. I tego nie potrafię przeskoczyć.
    • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 20:59
      trochę go rozumiem: rozum podpowiada, że powinien.
      tylko jak wykrzesać uczucie, kiedy dopadła totalna depresja, na przykład.
      autopsyjneuncertain
      • hellish_monster Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:05
        sza.aliczek napisała:

> trochę go rozumiem: rozum podpowiada, że powinien.

właśnie.
        kto nie przeżył takiej sytuacji, ten nie zrozumie...
        • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:06
          ano... smile
        • jeriomina Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:07
          To znaczy, że nie jest w dobrym okresie do randkowania.
          Może jeszcze psychicznie nie wyszedł z poprzednich jakiś uczuć.
          • hellish_monster Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:10
            i to jest super wniosek, do którego ja też doszłam po jakimś czasie, ale jak to mówią - lepiej późno niż wcale wink
            • jeriomina Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:44
              Ja też po czasie - na początku jak głupi chłop próbowałam klinować...smile teraz po prostu czekam, aż będę gotowa.
              Śmieszne. Jak miałam 21 lat i poznałam mojego obecnego prawie-eks-męża to straszne mialam parcie na związek, w perspektywie ślub, rodzinę. Teraz, 8 lat później mam uczucie, że... NIGDZIE MI SIĘ NIE SPIESZY...smile
              • ona85ona85 Re: rozterki randkowe 10.11.11, 11:05
                Ej, ej, ej! Nadzwyczajne: mam to samo! Od roku starałam się znaleźć faceta ale już, kurcze, nie mogę, entuzjazm mi się wyczerpał. Ludzie są dla mnie dobrzy, starają się... a ja po kilku świeżych randkowych porażkach nic nie czuję. Klin klinem też się nie sprawdza, w praktyce spotykam się z jedną osobą, a tęsknię do poprzedniej. Chyba muszę odpocząć, zająć się własnymi sprawami i odpuścić na jakiś czas.

• wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:27
            Może to samotność? Ponad 10 lat bez związku?
        • facet699 Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:20
          przynajmniej ma szansę
    • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:24
      Dodam, że to była nasza pierwsza randka. Wcześniej ok. 1 miesiąca korespondencji mailowej. Wcześniej się nie znaliśmy. Więc ten brak szału i radości może jednak jest naturalny? Może potem będzie lepiej? Albo jestem nienormalny.
      • s-t-x Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:28
        ile razy znajoma roześmiała się podczas spotkania? może było zgodnie ale nudno?
        • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:33
          Znajoma znowu chce się spotkać. Więc chyba tak bardzo nudno nie było. Powtórzę jeszcze raz: świetnie się dogadujemy, mamy te same zainteresowania i sam byłem zdziwiony, że tak fajnie to spotkanie wyszło.
          • s-t-x Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:38
            no to niewiem. może to o was starożytny poeta napisał "bo w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz"
          • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:38
            jeśli wiesz, że na pewno NIE, to zostaw ją w spokoju. sam rozumiesz: możesz (nawet niechcący) budzić w niej jakieś pragnienia, a skoro wiesz, ze to nie to, to lepiej ich nie rozbudzać.
            bo potem Ciebie będzie uwierało, a jej sprawisz ....

wiem, trochę niezręcznie jest komuś powiedzieć NIE i odrzucić, ale uwierz, daje to ulgę.
            po czasie daje to ulgę.
            • orang_hutan Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:56
              Jako dziki zwierz,o nieposkromionym apetycie na kobiety,jak najbardziej popieram sza.aliczka.
              Nie rozbudzaj,nie sprawiaj,bo będzie bardzo mocno uwierało.Sza.aliczek wyraźnie dużo na ten temat wie.
              • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:04
                orang_hutan napisał:

> Jako dziki zwierz,o nieposkromionym apetycie na kobiety,jak najbardziej popiera
                > m sza.aliczka.
                > Nie rozbudzaj,nie sprawiaj,bo będzie bardzo mocno uwierało.Sza.aliczek wyraźnie
                > dużo na ten temat wie.

smile))
                tu ci się nie uda poszaleć - szukaj for na których pozwolą ci gnoić ludzi smile

• orang_hutan Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:12
                  Sza.aliczku jesteś przewrażliwiony.Chyba młody jesteś.
                  Mam też pytanie:czy jesteś rolnikiem, no bo tak szybko nawóz Ci na myśl przychodzi.
                  • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:21
                    jw
                    • orang_hutan Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:27
                      sza.aliczek napisała:

> jw

jw jw jw jw nie zachęca do niczego.W ten sposób nie znajdziesz partnera
            • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:01
              Te "nie" nie jest takie oczywiste. Głupio to zabrzmi ale ja nie wiem co czuję. Może za długo byłem sam, może trzeba czasu, żeby coś zaiskrzyło? Czy to się jednak czuje, już po pierwszym spotkaniu?
              • puch_atek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:08
                eej wrzuc na luz i nie zamartwiaj sie na zapas smile
                jak mowisz, ze macie fajny kontakt to pozwol znajomosci sie rozwinac i zobaczysz co dalej
                nie musisz tak sie okreslac i analizowywac na wszystkie strony na tym etapie smile
                • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:29
                  Czyli że się napinam niepotrzebnie? Że to takie chore nie jest?
                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:36
                    ależ serio - bierz to na spokojnie, może na 2 randce okaże się, że się bardzo cieszysz, że ją widzisz i coś, jak to mówią, "drgnie"?
                    wyluzuj, daj sobie i jej szansę
          • gyubal_wahazar Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:41
            Rany, piękna i mądra kobitka się do ciebie klei, a ty nic ? Mnie by już sama pierwsza połowa jej zalet wystarczyła. Poczytaj może jakiegoś harlekina, albo Ani o zielonym wzgórku
            • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:43
              A Ty! Gubisiu jeden, nie kpij z mojej Ani ... co to kiedyś kochałam dziewczę! big_grinbig_grinbig_grin
              • gyubal_wahazar Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:50
                W Klosie, Żbiku i Janosiku, się było kochać, Szaliczkówna. Albo Tolku Bananie wink
                • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:52
                  Banan za stary był big_grin

Za to Kloss! - jak najbardziej big_grin - tak tak, wiem, mało logiczne smile)))))))))))
                  janosik zbyt włochaty big_grin
                  A Żbika nie znam!
                  • orang_hutan Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:01
                    Sza.aliczku.Niesprawiedliwa jesteś.Banany nigdy nie są za stare.Kiedyś to zrozumiesz.
            • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:55
              Czyli jednak jestem nienormalny.
              • sza.aliczek Re: rozterki randkowe 09.11.11, 21:58
                eeee tam smile))))
                Nie masz większych zmartwień? uwierz na słowo - bywają poważniejsze big_grin
                nie ta to inna - działa to w obie strony, i jak na razie to jest nas mniej więcej po polowie, trudno więc na jakiś fajny egzemplarz w końcu nie nadepnąć big_grin
              • gyubal_wahazar Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:06
                Trochę przesadzasz. Poza tym, koszernie z twojej strony, że nie chcesz pani skonsumować i puścić kantem
                • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:10
                  Myślenie penisem nigdy nie było moją mocną stroną. Ja jej nie chcę skrzywdzić.
                  • orang_hutan Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:18
                    wodnymarynie
                    Bo penisem się nie myśli,od tego jest mózg
              • fatalny_kasztan Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:15
                A jednak nie jestem sam wink
                • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:21
                  Możesz rozwinąć?
                  • fatalny_kasztan Re: rozterki randkowe 09.11.11, 22:36
                    >Autor: wodnymaryn 09.11.11, 21:55

>Czyli jednak jestem nienormalny.

JA też
    • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 09.11.11, 23:46
      myślałam, że tylko ja lubię sobie utrudniać życie...a jednak niewink

nie kombinuj, nie główkuj za dużo...już ktoś sugerował...wrzuć na luz...
      10 lat samotności może zrobić swoje...człowiek sie znieczula trochę na miłość...ludzi....

a ogień...pragnienia........ albo przyjdą z czasem....albo trzeba będzie powiedzieć pani X, że z tej mąki chleba nie będziewink

ale tak nic a nic nie drgnęło? może to z powodu wieku....jakieś problemy zdrowotnewink
      • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 00:05
        Ale ja pisałem o sferze emocjonalnej. O sprawach czysto fizycznych nie napisałem ani słowa. Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski suspicious
        • robert.83 Re: rozterki randkowe 10.11.11, 09:03

Hmm... gdybyś "w sferze emocjonalnej" zaskoczył tak od ręki.... to dopiero byłoby dziwne. A jeśli nie dziwne to przynajmniej dość niecodzienne.

Nidy nie rozumiałem pośpieszania uczuć i tak chyba zostanie.
        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 11:46
          no tak czasem mam, że wyciągam tongue_out

jak dla mnie zupełnie normalne, zdrowe podejście...
          kobieta zainteresowała Cię na tyle , że masz ochotę się spotkać...i super..
          nie szukaj problemów, am gdzie ich na razie nie ma...

gdybyś napisał, że jesteś zakochany, że tęsknisz....zabrzmiałoby to co najmniej dziwnie.......
          jak dla mnie....
          takie fajerwerki po pierwszym spotkaniu prowadzą do szybkiego wypalenia...albo coś z psychiką pana nie tak....

więc na następne spotkanie marsz...smile
          • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:01
            No wiem, że wyciągasz. I zdaje mi się, że gdzieś pisałaś coś o zręcznych palcach tongue_out
            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:09
              ooo...ktoś nas tu podczytuje długo....i cicho siedział.........

ja o zręcznych palcach??? a skąd...musiałeś mnie z kimś pomylićbig_grin
              • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:18
                forum.gazeta.pl/forum/w,12359,130420554,130436070,Re_Watek_o_cyckach.html
                • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:28
                  suspicious

no już naprawdę nie musiałeś aż tak poszukiwać i unaoczniaćwink
                  • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:37
                    Ależ musiałem. Skoro wyparłaś się suspicious
                    • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:45
                      że się tak wtrącę - ale chyba nie o onyskowej palce chodziło smile, tak jakoś inaczej odebrałam to co napisała wink
                      • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:56
                        jakby to powiedzieć....

czy to ważne.....czy one jej czy jego....tyle dobra mogą zdziałaćbig_grin
                        • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:59
                          a tu się nie mogę nie zgodzić wink
                      • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:57
                        Nie, no jasne że nie chodziło o palce Pani Onyksowej. Nigdzie nie sugerowałem, że to o Jej paluszki chodzi.
                        A swoją drogą mieć taki dar leczenia męskich przypadłości i nie wykorzystywać go w niesieniu ulgi cierpiącym to grzech wink Taka jakaś luźna uwaga nie związana z tematem mi się nasunęła.
                        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:59
                          ale że ja mam nieść ulgę????

a skąd wiesz, że nie niosę?big_grinbig_grinbig_grin
                          zdziwiłbyś siętongue_out
                          • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:13
                            Oby nie chodziło o taką pomoc tongue_out
                            www.youtube.com/watch?v=42wWobP2fUs&feature=related
                            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:15
                              nie lubicie kolego mandarynie być wiązanitongue_out
                              • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:22
                                W takich okolicznościach myślę, że żaden facet nie chciałby być wiązany koleżanko oponkowo tongue_out
                                • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:26
                                  oponkowo?suspicious
                                  • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:30
                                    Dieta mandarynkowa ... i oponki zginą tongue_out
                                    • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:31
                                      To sprawdzona teza ? wink
                                      • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:36
                                        Myślę, że bliski i częsty kontakt z jakimś mandarynem wpłynie korzystnie na figurę. Choć panie po takiej diecie czasami mocno tyją tongue_out
                                        • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:47
                                          Tyciu mówimy NIE.
                                          • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:51
                                            chyba o takie 9 miesięczne tycie chodziwink
                                            • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:57
                                              takiemu też nie , stan na dziś wink
                                              • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 14:00
                                                ale jutro kto wie...

tongue_out
                                                • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 14:03
                                                  właściwie na jutro też nie i na popojutrze też nie .... wink
                                        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 14:02
                                          boje się pana ...panie Mandarynie

przez net zauważyć, że mam oponkę...cholera...
                                          czas poćwiczyćsuspicious
                                          • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 17:10
                                            Chociaż nie ćwicz sama. Myślę, że z panem czarnym onyksem byłoby Ci ... przyjemniej tongue_out
                                            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 20:31
                                              i znowu pojawia się ten pan onyks....
                                              no popatrz...nie pomyślałabym, że może być przyjemniejtongue_out
                                              • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 12.11.11, 20:42
                                                Ależ ja nie złośliwie. Myślałem, że to Twój połówek wink
                                                • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 20:52
                                                  pewnie...i biega za mną z sercem na dłoni....

https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs553.ash1/32255_121697381192702_128355057212158_221992_1199204_n.mp3
                                                  • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 20:53
                                                    ożesz....nawet dwóch biegabig_grin
                                                  • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 12.11.11, 20:54
                                                    Choć jedna szczęśliwa dusza na tym forum tongue_out
                                                    Za oponki przepraszam. To było chamskie.
                                                  • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 20:57
                                                    teraz mnie zaskoczyłeś........naprawdę............
                                                    jednak czasem coś do niektórych mężczyzn dociera....
                                                    przeprosiny przyjętesmile

czy z onyksem czy bez zawsze staram się być szczęśliwa...........wink
                                    • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:34
                                      sugerować kobiecie, że ma oponki...w dodatku nieznajomej.........
                                      ulalalala...

milusio.......
                                      • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:39
                                        Sugerować mężczyźnie, że ma problemy z palcami ... w dodatku nieznajomemu ..........
                                        ulalalala.........

milusio.........
                                        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:40
                                          tamto było żartobliwe...a teraz robi się złośliwie....

odpuszczam..pa
                    • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:57
                      jeśli tak się zaangażujesz w następne spotkanie z damą co w wyszukiwanie postów....to będzie dobrzetongue_out
                      • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:59
                        Auć ... ale szczypa mi dałaś tongue_out
                        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:00
                          no coś Ty...to taka zachęta miała być...
                          i pochwałą umiejętności...wyszukiwania....

bo jak z palcami Twoimi to nie wiembig_grin
                          • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:03
                            big_grinbig_grinbig_grin
                            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:06
                              niedobrze...niedobrze......

zaczynam się rozkojarzać...a pora zupełnie niedobra ku temuwink
                              Ty widzę teżbig_grin
                              • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:07
                                humor mi się polepszył - masz ten dar smile
                                • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:16
                                  jeśli tak to czerp ile możesz....bo nawet taki dar się wyczerpujebig_grin
                                  • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:17
                                    Na razie zauważam nieustanny potencjał wink
                                    • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:27
                                      nawet najlepsze źródła się wyczerpująbig_grin
                                      • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:30
                                        Podobno... , ale co tam będę myśleć o przyszłości - teraźniejszością żyję.smile
                                        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:38
                                          masz rację...teraźniejszość i 13:36
                                          ech czas odejść...big_grin
                                          • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:45
                                            jeszcze 2 h ...
                                            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:50
                                              no niekoniecznie niestety 2 h...........
                          • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:14
                            Paluszki? Sprawne. Wszystkie 21 tongue_out
                            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:17
                              no to się nie ma co chwalić tylko czas je wykorzystać tongue_out

kiedy następne spotkanie z damą piękną i mądrą?wink
                              • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:19
                                A gdzie reguła 3 randek ? Onyksia no no no ..
                                • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:24
                                  hola hola....
                                  paluszkiem trzymać kwiatuszka.....odsunąć krzesełko w kawiarni paluszkami....podać płaszcz tymiż paluszkami...
                                  albo....

jaka reguła?suspicioustongue_out
                                  • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:26
                                    a taka kolejność... to ok wink
                              • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:28
                                Nie wiem. Napisałem pani Y, że chętnie spotkam się z nią ponownie. Choć pewnie powinienem zaproponować konkretny termin spotkania. Szczerze mówiąc, to jestem przerażony, że pani Y chce się ze mną spotykać. Wypadłem z obiegu i ciągle mam obawy, że coś robię nie tak jak powinienem. Nie chciałbym przy niej wyjść na kretyna.
                                • ane-tal Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:32
                                  Nie chciałbym przy niej wyjść na kretyna. - to raczej jakieś emocje są i dobrze.
                                • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:39
                                  to za długo nie myśl i zaproponuj konkretny termin...

a strach ma wielkie oczywink
                                • tygrysgreen Re: rozterki randkowe 10.11.11, 13:45
                                  zapytaj czy odpowiada jej termin taki a taki, godzina taka a taka i podaj miejsce
                                  wykaż tę inicjatywę
                                  jak jej nie pasi to poda swoje, a jak nie to miej przygotowany inny termin i miejsce
                                  • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 10.11.11, 16:25
                                    Poczekam. Zobaczę co pani Y mi odpisze. Chyba muszę trochę oswoić się z sytuacją. Bo jest dla mnie jednak nietypowa.
                                    • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 21:19
                                      i co odpisała??
                                      był next time?wink
                                      • fatalny_kasztan Re: rozterki randkowe 12.11.11, 22:42
                                        To lepsze niż brazylijski serial w telewizji wink
                                        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 22:45
                                          ale wiesz...tam podobno po przekroczeniu pewnej liczby odcinków każdy z każdym...matka z synem, ojciec z matką...szwagier z zięciem...itdtongue_out
                                          • fatalny_kasztan Re: rozterki randkowe 12.11.11, 22:51
                                            >..szwagier z zięciem...itdtongue_out

No odcinek z czyms takim to byłby szlagier
                                            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 23:01
                                              kurcze do listy moich niewątpliwych talentów dochodzi kolejny... talent scenarzystybig_grintongue_outbig_grin
                                      • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 12.11.11, 22:59
                                        Jutro. Ale nie ze szwagrem i nie z zięciem tongue_out
                                        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 23:05
                                          no wiesz...na drugiej randce i od razu czworokąt.....??suspicioussuspicious
                                          to chyba by nie przeszło
                                          tongue_out
                                          • wodnymaryn Re: rozterki randkowe 12.11.11, 23:08
                                            Ależ Ty jesteś uszczypliwa. Ech ... Dobrej nocy życzę.
                                            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 12.11.11, 23:22
                                              ja?
                                              dziwnie mnie odbieraszbig_grin
                                              albo nie poznałeś jeszcze mojej uszczypliwościbig_grin
                                              to moje dziwne poczucie humorutongue_out

i powodzenia jutro z XYwink
                                              i coby drgnęło
                                              (tylko się nie nadymaj...znaczy nie obrażaj...bo dopada mnie przedurlopowa wesołkowatośćbig_grin)
    • tygrysgreen Re: rozterki randkowe 10.11.11, 08:43
      po pierwszej randce to normalne że się nie wie tak do końca
      powodów może być tysiące
      poczekaj do trzeciej i wtedy się trochę rozjaśni
      lepiej będziesz wiedział czy bardziej jesteś zainteresowany czy bardziej nic nie czujesz
    • zielonooka38 Re: rozterki randkowe 10.11.11, 08:52
      nie jesteś nienormalny
      powiedziałabym, że bardzo normalny
      i popieram Tygrysa - patrz powoli jak rozwinie się sytuacja
      a jeśli po kolejnym spotkaniu nie będziesz wiedział co robić
      to powiedz pani wprost - po co ma sobie robić płonne nadzieje i źle odczytywać sygnały
      bo podejrzewam że wysyłasz je dość sprzeczne
      • uny Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:02
        tak tak, nie rób babie nadziei bo jak sobie pójdziesz w cholerę to kobita sobie żyły suchą bułką otworzy.
        łolaboga!!!
        • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:31
          żebyś wiedział...
          czasem za szybko się angażujemy...
          i to co dla faceta jest tylko miłą znajomością bez cdn... dla nas jest niestety czymś więcej........

a potem zgrzytanie zębów, płacz.....i rozwiane nadzieje....
          • uny Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:51
            i bułka sucha big_grin
            • czarny.onyks Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:55
              w sam raz na bułkę tartą i panierkę do schaboszczakatongue_out
            • zielonooka38 Re: rozterki randkowe 10.11.11, 12:56
              albo butelka wina wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka