robert.83 13.01.12, 15:13 Co powoduje, że kobieta jest dobrą kochanką... zdaniem Kobiet Uroczych Tu Obecnych? Albo... (naśladując Kominka, szczegóły w innych wątkach)... jaka jest zła kochanka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beja_81 Re: Dobra kochanka 13.01.12, 15:24 ale nie zbierasz materiałów tylko po to by zostać drugim Kominkiem (swoją drogą głupi pseudonim jak na faceta) Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Dobra kochanka 13.01.12, 18:42 No to rozumiem temacik na piąteczek Na filmach to widać, że dobra jak głośno krzyczy. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Dobra kochanka 13.01.12, 21:02 Czyli dobra kochanka powinna mieć tatuaż Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Dobra kochanka 13.01.12, 21:17 Mówisz? Może masz jakieś doświadczenia osobiste z kochankami z tatuażem? W sumie może być coś na rzeczy. Tatuaż= śmiała obyczajowość, otwarty sex, ostra jazda bez trzymanki. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Dobra kochanka 13.01.12, 21:28 Przecież wiem o co chodziło , ale próbuję naciągnąć na zwierzenia. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Dobra kochanka 13.01.12, 19:38 brak materiału porównawczego, nie mogę się wypowiadać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dobra kochanka 13.01.12, 20:39 dobra? hmm....to chyba nie do nas pytanie ale ... cierpliwa jest...wyrozumiała jest ma fantazję...wie, gdzie, co i jak... ma ochotę, gdy on ma ochotę, gdy on nie ma...ona poczeka uwodzi ciałem, spojrzeniem, głosem...oczami ale takich idealnych chyba nie ma Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Dobra kochanka 13.01.12, 20:41 > gdy on nie ma...ona poczeka Onyksie co za herezje? gdy on nie ma ona sprawi żeby miał Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dobra kochanka 13.01.12, 20:47 może.... ale nie musiałam czekać... więc sobie pogdybałam ale myślę, że mogą być sytuacje, że nawet świetna ona nie podoła.... i trzeba poczekać Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Dobra kochanka 14.01.12, 15:43 to taka do której się wraca i ciągle ma się jej mało Odpowiedz Link
jeriomina Re: Dobra kochanka 14.01.12, 16:12 Taka która nie stwarza problemów. Nie ma gorszych dni, złego humoru, nie boli ją głowa. Zawsze wygolona tam gdzie trzeba, zawsze w pończochach, mini, szpilkach i zawsze ma przyśpieszony oddech... Jeśli miewa własne zdanie to pokrywa się ono z ze zdaniem pana i władcy. Nie miewa odmiennych od niego poglądów. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dobra kochanka 14.01.12, 16:18 oj, nie do końca niektórzy lubią, gdy ma odmienne zdanie...gdy sprawia ból gdy to ona jest tą u władzy...z pejczykiem ale przede wszystkim taka, która się nie zakocha... nie będzie wymagać wolnego dnia...świąt u jej boku... i ma ochotę, gdy on ma ochotę... pytanie czy pytamy o dobrą kochanką, mając na boku zonę... czy dobrą kochankę, która równoczesne jest partnerką w życiu... tu się czasem pojawią różnice... Odpowiedz Link
waganiemama Re: Dobra kochanka 14.01.12, 17:42 co za czasy... żona na boku kiedyś na boku się miewało kochanki swoją drogą... na boku jest fajnie Odpowiedz Link