justyna867 21.07.06, 11:56 Czy ktoś z Was miał naliczone punkty z PODSTAWOWEJ biologi na liście rankingowej??? Pytam, ponieważ mi naliczono punkty z PODSTAWOWEJ. chciałabym aby ta lista była odzwierciedleniem rzeczywistości, a tu takie uchybienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddddddd Re: kandydaci na AMG-WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:12 Po co 2 te same tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
justyna867 Re: kandydaci na AMG-WAŻNE 21.07.06, 12:34 pomyłka:-),chciałam uściślić, orientując się po chwili,że mogłam to zrobić w jednym wątku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddd Re: kandydaci na AMG-WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:36 Dobra spoko. Ja Cie rowniez podziwiam ze sie przyznałas do tego.Jesli jestes pewna tego, ze nie dostałabys sie na AM nawet po tym jak wzieli Ci pod uwage mature podst. to zapytałabym sie Pan w dziale rekrutacji jak to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
justyna867 Re: kandydaci na AMG-WAŻNE 21.07.06, 12:41 Pytałam, ale oczywiście "miła Pani" zbyła mnie,że ona nie wie i mam zadzwonic w poniedziałek. Pozatym po co kłamać??!!, przecież i tak jak sie ktoś dostanie trzeba przywieść oryginał świadectwa i wyszło by wszystko na jaw...choć przy dzisiejszym ogólnym zakłamaniu;; Mam tylko nadzieję,że mi tylko się owa nieszczęsna pomylka zdarzyła... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna867 Re: kandydaci na AMG-WAŻNE 21.07.06, 12:54 dostałam maila z rekrutacji od "miłej Pani",że wyniki moje będą poprawione w następnej liście..Zadałam jej pytanie czy odnotowali jeszcze jakieś zgloszenia pomyłki, odpisano mi,że nie...ale kto wie co sie tam czai w ich księgach.... Nie będe aż tak natarczywa...niech swędzi sumienie tych co klamią..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddd Re: kandydaci na AMG-WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:50 W tej sytuacji musisz byc stanowcza i konsekwentna. JA na TWoim miejscu pojechałabym tam(jesli nie jest to zbyt daleko oczywiscie), i wtedy przycisnełabym te wszystkie kobuiety. Mysle, ze nie tylko Tobie ale innym osobo tez wzieto pod uwage podst biologie. Odpowiedz Link Zgłoś