Dodaj do ulubionych

kandydaci na AMG-WAŻNE

21.07.06, 11:56
Czy ktoś z Was miał naliczone punkty z PODSTAWOWEJ biologi na liście
rankingowej???
Pytam, ponieważ mi naliczono punkty z PODSTAWOWEJ.
chciałabym aby ta lista była odzwierciedleniem rzeczywistości, a tu takie
uchybienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddd Re: kandydaci na AMG-WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:12
      Po co 2 te same tematy?
      • justyna867 Re: kandydaci na AMG-WAŻNE 21.07.06, 12:34
        pomyłka:-),chciałam uściślić, orientując się po chwili,że mogłam to zrobić w
        jednym wątku:-)
    • Gość: dddddddd Re: kandydaci na AMG-WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:36
      Dobra spoko. Ja Cie rowniez podziwiam ze sie przyznałas do tego.Jesli jestes
      pewna tego, ze nie dostałabys sie na AM nawet po tym jak wzieli Ci pod uwage
      mature podst. to zapytałabym sie Pan w dziale rekrutacji jak to jest!
      • justyna867 Re: kandydaci na AMG-WAŻNE 21.07.06, 12:41
        Pytałam, ale oczywiście "miła Pani" zbyła mnie,że ona nie wie i mam zadzwonic w
        poniedziałek.
        Pozatym po co kłamać??!!, przecież i tak jak sie ktoś dostanie trzeba przywieść
        oryginał świadectwa i wyszło by wszystko na jaw...choć przy dzisiejszym ogólnym
        zakłamaniu;;
        Mam tylko nadzieję,że mi tylko się owa nieszczęsna pomylka zdarzyła...
      • justyna867 Re: kandydaci na AMG-WAŻNE 21.07.06, 12:54
        dostałam maila z rekrutacji od "miłej Pani",że wyniki moje będą poprawione w
        następnej liście..Zadałam jej pytanie czy odnotowali jeszcze jakieś zgloszenia
        pomyłki, odpisano mi,że nie...ale kto wie co sie tam czai w ich księgach....
        Nie będe aż tak natarczywa...niech swędzi sumienie tych co klamią..:-)
    • Gość: ddddddd Re: kandydaci na AMG-WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:50
      W tej sytuacji musisz byc stanowcza i konsekwentna. JA na TWoim miejscu
      pojechałabym tam(jesli nie jest to zbyt daleko oczywiscie), i wtedy
      przycisnełabym te wszystkie kobuiety.
      Mysle, ze nie tylko Tobie ale innym osobo tez wzieto pod uwage podst biologie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka