Dodaj do ulubionych

widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)?

19.03.12, 14:13
warto zainwestować ciężko zarobione piniendze?
Obserwuj wątek
    • tapatik Widział 19.03.12, 14:31
      Mi się film podobał, ale - jak wiadomo - każdy ma inne gusta.
      Dużo krwi, strzelaniny, zagadek, miłości, choć gołych cycków nie było. tongue_out
      Dzieci nie bierz, ze względu na sceny tortur oraz potem sceny w szpitalu.

Mam nadzieję, że będzie ciąg dalszy.
      • uny Re: Widział 19.03.12, 14:48
        znaczy się umiarkowanie polecasz?
      • katarzynasg Re: Widział 19.03.12, 15:41
        dla mnie bardzo przewidywalny
        ja tam żadnych zagadek nie widziałam, aktorzy spoko, czasem nawet śmiesznie, adamczyk w ciemnych włosach i kot blondyn wypas wink
        film da się obejrzeć ale lepiej wybrać się na coś innego za te ciężko zarobione pieniądze wink, stwierdziliśmy z kumplem że ciekawsza byłaby bajka lorax wink podobno wypas wink muszę się z synem wybrać,
        na j-24 była też moja znajoma z 13 letnią córką i podobne wrażenie komercja zero zaskoczenia ale da się obejrzeć. Krew gdzieś tam się polała strzelają. Wątek miłosny oczywiście też był ale jakoś bez szału wink
    • oblocznosc Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 16:06
      Uny, kup czekoladę, czy coś, bo szkoda kasy na bilet, albo wydaj na bilet, ale na inny film smile)
      • uny Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 16:25
        weź człowieku i się zapytaj big_grin
        teraz to już nie wiem, iść czy nie iść? oto jest "zapytka"!
        • czarny.onyks Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 16:42

rzuć monetąbig_grin
        • tapatik Iść 19.03.12, 17:57
          1.Zobaczysz Mikulskiego i Karewicza w wersji kolorowej.
          2.Porównasz ze starą wersją.
          3.Pośmiejesz się z nowych gagów.
          4.Jak nie pójdziesz to będziesz żałować, że nie widziałeś Kota w szwabskim mundurze.
          5.Nie starczy Ci na czekoladę, dzięki czemu zachowasz dłużej szczupłą sylwetkę.
          • uny Re: Iść 19.03.12, 18:11
            przekonałeś mnie.
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 18:48
      jakem Panzerna, poszłabym
      strzelanki, mundury, II wojna - to jest to
      no i ciekawe, jak też przerobili Klossa
      • katarzynasg Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:59
        Nie przerobiliwink to ten sam Karewicz wink różnicy żadnej wink
        Tytuł przerobili na stawkę większą niż śmierć wink( było życie dla przypomnienia wink )
        serio lepiej iść na bajkę big_grin
        Adamczyk jako Brunner Kot jako Hans nawe żmudę trzebiatowską widać wink nic ciekawszego w filnie nie ujrzysz tongue_out
        www.polityka.pl/kultura/aktualnoscikulturalne/1525141,1,stawka-wieksza-niz-smierc-czyli-powrot-hansa-klossa.read
        • tapatik Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 21:36
          Karewicz to akurat Brunnera grał...
          • katarzynasg Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 21.03.12, 10:16
            pomyliłam się wielkie halo wink
            i tak różnicy nie ma tongue_out u Mikulskiego też nie wink Kot jak Kot wink
    • oblocznosc Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:10
      Uny i co poszedłeś? I jak?
      • uny Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:35
        wczoraj się nie udało. ale zdam relację.
        • oblocznosc Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:37
          Jestem ciekawa, bo mnie tak znudził, ze strach....
    • tygrysgreen Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:22
      idź, reprezentacja forumowa musi być konkretna a ja na pewno nie pójdę
      ledwie trawię oryginał
      • tapatik Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 21:38
        tygrysgreen napisała:

> idź, reprezentacja forumowa musi być konkretna a ja na pewno nie pójdę
        > ledwie trawię oryginał

Jadłaś film?????
        • tygrysgreen Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 21.03.12, 08:29
          nie, niesmaczny był i niestrawny
    • poziomkitruskawki Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 22:11
      Ups mnie facet zaprosił jutro na ten film ( znaczy się na randko- spotkanie ). Fakt kasa nie moja na bilet, ale jak zasnę z nudów , może być śmisznie.
    • uny Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 21.03.12, 08:54
      byłe widziałem.
      zadka nie urywa, ale da się obejrzeć.
      dziadki fajnie grają, choć wydaje mi się, że Karewicz był lepszy. a i Adamczyk mi przypasił (poradził sobie).
      i kurde Szyca nigdzie nie widziałem. ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka