uny 19.03.12, 14:13 warto zainwestować ciężko zarobione piniendze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Widział 19.03.12, 14:31 Mi się film podobał, ale - jak wiadomo - każdy ma inne gusta. Dużo krwi, strzelaniny, zagadek, miłości, choć gołych cycków nie było. Dzieci nie bierz, ze względu na sceny tortur oraz potem sceny w szpitalu. Mam nadzieję, że będzie ciąg dalszy. Odpowiedz Link
katarzynasg Re: Widział 19.03.12, 15:41 dla mnie bardzo przewidywalny ja tam żadnych zagadek nie widziałam, aktorzy spoko, czasem nawet śmiesznie, adamczyk w ciemnych włosach i kot blondyn wypas film da się obejrzeć ale lepiej wybrać się na coś innego za te ciężko zarobione pieniądze , stwierdziliśmy z kumplem że ciekawsza byłaby bajka lorax podobno wypas muszę się z synem wybrać, na j-24 była też moja znajoma z 13 letnią córką i podobne wrażenie komercja zero zaskoczenia ale da się obejrzeć. Krew gdzieś tam się polała strzelają. Wątek miłosny oczywiście też był ale jakoś bez szału Odpowiedz Link
oblocznosc Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 16:06 Uny, kup czekoladę, czy coś, bo szkoda kasy na bilet, albo wydaj na bilet, ale na inny film ) Odpowiedz Link
uny Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 16:25 weź człowieku i się zapytaj teraz to już nie wiem, iść czy nie iść? oto jest "zapytka"! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 16:42 rzuć monetą Odpowiedz Link
tapatik Iść 19.03.12, 17:57 1.Zobaczysz Mikulskiego i Karewicza w wersji kolorowej. 2.Porównasz ze starą wersją. 3.Pośmiejesz się z nowych gagów. 4.Jak nie pójdziesz to będziesz żałować, że nie widziałeś Kota w szwabskim mundurze. 5.Nie starczy Ci na czekoladę, dzięki czemu zachowasz dłużej szczupłą sylwetkę. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 19.03.12, 18:48 jakem Panzerna, poszłabym strzelanki, mundury, II wojna - to jest to no i ciekawe, jak też przerobili Klossa Odpowiedz Link
katarzynasg Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:59 Nie przerobili to ten sam Karewicz różnicy żadnej Tytuł przerobili na stawkę większą niż śmierć ( było życie dla przypomnienia ) serio lepiej iść na bajkę Adamczyk jako Brunner Kot jako Hans nawe żmudę trzebiatowską widać nic ciekawszego w filnie nie ujrzysz www.polityka.pl/kultura/aktualnoscikulturalne/1525141,1,stawka-wieksza-niz-smierc-czyli-powrot-hansa-klossa.read Odpowiedz Link
tapatik Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 21:36 Karewicz to akurat Brunnera grał... Odpowiedz Link
katarzynasg Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 21.03.12, 10:16 pomyliłam się wielkie halo i tak różnicy nie ma u Mikulskiego też nie Kot jak Kot Odpowiedz Link
oblocznosc Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:10 Uny i co poszedłeś? I jak? Odpowiedz Link
uny Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:35 wczoraj się nie udało. ale zdam relację. Odpowiedz Link
oblocznosc Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:37 Jestem ciekawa, bo mnie tak znudził, ze strach.... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 10:22 idź, reprezentacja forumowa musi być konkretna a ja na pewno nie pójdę ledwie trawię oryginał Odpowiedz Link
tapatik Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 21:38 tygrysgreen napisała: > idź, reprezentacja forumowa musi być konkretna a ja na pewno nie pójdę > ledwie trawię oryginał Jadłaś film????? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 21.03.12, 08:29 nie, niesmaczny był i niestrawny Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 20.03.12, 22:11 Ups mnie facet zaprosił jutro na ten film ( znaczy się na randko- spotkanie ). Fakt kasa nie moja na bilet, ale jak zasnę z nudów , może być śmisznie. Odpowiedz Link
uny Re: widział kto filma z J-23 (tego nowego filma)? 21.03.12, 08:54 byłe widziałem. zadka nie urywa, ale da się obejrzeć. dziadki fajnie grają, choć wydaje mi się, że Karewicz był lepszy. a i Adamczyk mi przypasił (poradził sobie). i kurde Szyca nigdzie nie widziałem. ha! Odpowiedz Link