bez.pokory 23.04.12, 14:04 Czy warszawiacy wyjeżdżają z miasta? A może ktoś przyjeżdża do? Może powstanie jakaś grupa wsparcia dla tych, którzy w domach z betonu zostaną? Nieee, nie mówię o wolnej miłości... Na początek jakieś piwo wystarczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Majówka 23.04.12, 14:08 ale bez miłości... no to ja nie... raczej nieee... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Majówka 23.04.12, 14:20 ej... no... bez sensu jest ładować się tak od razu w uczucia, zaangażowanie ogłupia potem rozczarowanie miłości zaoferować nie mogę, ale fajnie by było gdybyś się dała namówić Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Majówka 23.04.12, 14:29 wiśta wio łatwo powiedzieć dorzucę jeszcze, że nie warto Odpowiedz Link
uny Re: Majówka 23.04.12, 14:31 no nie wiem. nie poszedł bym tak daleko w swoich wywodach Odpowiedz Link
green.amber Re: Majówka 23.04.12, 14:32 hihihi tylko z miłością warto... cokolwiek robić... a Tyś miała jechać i co?? a tak poważniej to w pierwszy kawałek wyjeżdżam, w drugi ewentualnie wyjeżdżam, 4ego muszszsz być w pracy, a potem to kto wie co będzie... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Majówka 23.04.12, 14:35 znaczy że ostanę Ci ja się samotna jak biały żagiel... Odpowiedz Link
green.amber Re: Majówka 23.04.12, 14:40 tam zaraz żagiel... a kiedy byś chciała się nie ostawać?? Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Majówka 23.04.12, 14:23 skoro wyjeżdżają nie pozostaje mi nic innego jak życzyć bezpiecznej drogi i liczyć na to, że ktoś jednak zostanie jeden taki przypadek już znam, więc nie będę sama Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Majówka 23.04.12, 14:30 a bo ja wiem? tak tylko mówię jakby kto się nudził Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Majówka 23.04.12, 15:50 A jakoś tak będę. Nie wiem jeszcze jak i w które dni ale będę. Może mnie się wreszcie uda spotkać z Wami, bo ostatnio nawalam ciągle za co wery ajmsory Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Majówka 23.04.12, 20:47 tak się zastanawiam...ja bym wpadła.....tylko czy będę zaproszona.... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Majówka 23.04.12, 19:10 ja pracuję - ktoś musi wprawdzie mam zaproszenie do stolicy ale nie wiem na razie jak się poukłada pracowo projekt rozkręcam i muszę się przypilnować Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Majówka 23.04.12, 19:42 ja niestety też pracuję i to intensywnie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Majówka 23.04.12, 20:22 a ja się będę obijać....wreszcie ...... i jeden plan nie wypalił.... myślę nad kolejnym Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Majówka 24.04.12, 09:38 ja się nigdzie nie ruszam, chciałabym żeby ktoś do mnie przyjechał na piwo i nocne Polaków rozmowy kto chętny? Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Majówka 24.04.12, 10:14 wygląda na to, że warszawiacy jednak wyjeżdżają. W sumie to się Wam nie dziwię... Pogoda ma być piękna i ciepło, więc warto... Nic to, wygląda na to, że Helka zostanie zaatakowana przeze mnie Wymuszę spotkanie przy żabach Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Majówka 24.04.12, 12:34 Hmm.. ja wspominałam,że nie na wszystkie dni wyjeżdżam Zostałam zignorowana Taki mój lajf ... Odpowiedz Link
green.amber Re: Majówka 24.04.12, 12:54 mam jakieś takie wrażenie wspólnej histerii weekendowej... Odpowiedz Link
uny Re: Majówka 24.04.12, 12:57 eee nieee. u mnie się wszystko wyklarowało. zero histerii. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Majówka 24.04.12, 12:58 a to ja nie mam takiego wrażenia, bo to fajnie tak sobie spokojnie iść do pracy i mieć w nosie obowiązek radosnego świętowania szanowna derekcja nam w tym roku nie ustaliła wolnego i luz nie trzeba się wysilać, co by tu... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Majówka 24.04.12, 13:06 Stefcia, nie fochuj się nie powiedziałaś nic kiedy będziesz, a kiedy Cię nie będzie, jak się bliżej określisz, to spróbujemy dokonać synchronizacji. O żadnym ignorowaniu mowy nie było! Odpowiedz Link