blue_phoebee 01.06.12, 23:52 jak wyżej pierwszy raz od dłuższego czasu: nudzę się... dawno nie odczuwałam nudy... moja nauka tygodnia dzisiejszego: łajno będzie łajnem, nie nazywajmy szamba perfumerią... :] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcia41 Re: śpicie? 01.06.12, 23:55 Nie wiem jakie podręczniki czytujesz ale chyba czas na zmianę Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śpicie? 01.06.12, 23:59 oooj... gdybyś się spotkała z takim chamstwem... też byś była przekonana, że do tej pory perfumerią nazywałaś szambo... :] ludziom nie warto ufać Odpowiedz Link
red-fox Re: śpicie? 02.06.12, 09:14 blue_phoebee napisała: ludziom nie warto ufać Nie tylko ciebie dotyka kryzys zaufania. Od pewnego czasu sam mam z tym problem. Choć staram się ta osobę tłumaczyć na wszystkie sposoby to chyba już nigdy nie uwierzę w jej jedno słowo. Pomijam fakt że jest mi z tego powodu cholernie przykro. Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śpicie? 02.06.12, 16:10 ja z reguły nie ufam ludziom... a teraz to już... no... nie ma mowy Odpowiedz Link
butellishka Re: śpicie? 02.06.12, 17:27 blue_phoebee napisała: > ludziom nie warto ufać mówisz...? co w tym jest. ja mam teraz tak, że wiem, że nie powinnam ufać, ale chcę tak bardzo, że to robię... pewnie znowu się przejadę... naiwność ma granic nie zna... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: śpicie? 02.06.12, 17:39 << > blue_phoebee napisała: > > > ludziom nie warto ufać >> Nie generalizujmy Odpowiedz Link
red-fox Re: śpicie? 02.06.12, 17:42 stefcia41 napisała: > Nie generalizujmy > Jednak coś w tym jest co ona pisze Odpowiedz Link
stefcia41 Re: śpicie? 02.06.12, 17:52 Tak? To pewnie na zasadzie : - każdy pijak to złodziej - każdy facet to swinai i wiele tego typu uogólnień Mozna i tak, ale po co? Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śpicie? 02.06.12, 18:02 nie, nie... są tacy, na których się nie zawiodłam... ale będę już dużo ostrożniejsza w doborze znajomych i w stosunku do nowych, bo wieloletni przyjaciel okazał się... nooo.... po co sypać epitetami Odpowiedz Link
stefcia41 Re: śpicie? 02.06.12, 18:57 Ale to nadal jest tak,że straciłaś zaufanie do jednej osoby a wcale nie znaczy,że ludziom nie trzeba ufać. Odpowiedz Link
red-fox Re: śpicie? 02.06.12, 18:34 Masz racje nie można generalizować ale ja czegoś takie nie powtórzę już nigdy w życiu. Odpowiedz Link
red-fox Re: śpicie? 02.06.12, 17:41 Zróbmy tak jak zauważysz że zaczynam komuś ufać a nie powinienem to mnie kopnij w kostkę a jak ja zauważę to Cię uszczypnę Odpowiedz Link
butellishka Re: śpicie? 03.06.12, 01:01 red-fox napisał: > a jak ja zauważę to Cię uszczypnę będziesz mnie szczypał...? hmmmmmmmmmmmm... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: śpicie? 03.06.12, 01:15 Ło rety, dziewczyno! O tej porze to do łóżka Odpowiedz Link
butellishka Re: śpicie? 03.06.12, 01:31 a daj spokój ja dopiero do domu wróciłam mam wkurwa na maxa, księżyc świeci i spać mi się nie chce pewno posiedzę do raaaaaaaaaaaaaaaaaana Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: śpicie? 02.06.12, 00:36 Nie śpimy, remanenty robimy - nie życiowe, takie w szafach i ogólnie w chałupie: - ciuchy posprawdzane, wywalone te, co już nie nadają się, te, co się mogą przydać, przekazane - buty jutro posprawdzam - włóczki i materiały do szycia przejrzane - szmatki posegregowane na takie do szycia czegoś konkretnego i takie na paczworki - włóczka posegregowana w zależności od rodzaju (dżizas ja mam tego kilkanaście kilo chyba!!!!) - UFOki pofotografowane i jutro pozgrywam fotki, powrzucam na bloga, bo to najlepsza metoda dopingu do skończenia tego wszystkiego (UFO = UnFinished Object) - tylko jeszcze kordonki i muliny mi zostały, ale tego mam nie tak dużo, więc luzik... Dzielna byłam? Siostra, jak się dowiedziała, to pyta się, czy mi na starość się takie coś porobiło... Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śpicie? 02.06.12, 16:07 to ja zrobiłam porządki życiowe... ktoś uważał się za przyjaciela... było 'siostra, siostra...' i na sam koniec mocne rozczarowanie... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: śpicie? 02.06.12, 23:03 o mamusiu....................... to ja jeden wielki chaos jestem...i w domu i w życiu ostatnio..... Odpowiedz Link
lesher Re: śpicie? 02.06.12, 01:44 Się właśnie ze Slayera wróciło. Obecna tamże Slayerhoodka została obściskana. Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: śpicie? 02.06.12, 16:08 godzina dodania postu 8:00? wow... też chciałam wstać wcześniej, ale nie wyszło Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: śpicie? 02.06.12, 20:35 ja odwrotnie chciałam wstać później, ale nie dali... Odpowiedz Link