wmiesciejakrybytramwaje 16.06.12, 20:11 ...co zrobi pepiczek? - Tego nie wie nikt.... Browary gotowe? Czypsy i inne tam takie? Kciuki zaciśnięte? Miasto to wygląda jakby luckośc wymarła. Forumo widze też Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:13 a bes piwa i czypsów mogie? Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:21 ee, no weś- bez czypsów? Ale mam nadzieję, ze chociaż szaliczek zamotałas jakis w barwach narodowych? Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:25 > ee, no weś- bez czypsów? Ale mam nadzieję, ze chociaż szaliczek zamotałas jakis > w barwach narodowych? Wiem że piszesz zartobliwie ale czy nie irytuje Was ta wielko-ojczyźniana histeria, to przeciez tylko mecze w grupie, gdzie tam do finału.... Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:31 ja tam z dystansem na to patrze. Przemykałam przed chwila w okolicach strefy kibica (ludzi jak naprał, policja ruchem kierowała), a głowny song jakie sie tam dało słyszeć to "A pani Ania pie...li Lecha z Poznania". Wiec poziom tej imprezy jest jaki jest. Raczej mnie to bawi niż cokolwiek innego. Ale mnie zasadniczo życie bawi, tak juz mam Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:31 biało-czerwone kolczyki, biała bluzka, czerwone porcięta i specjalną kredką kibica wymalowane polskie flagi na policzkach - może być? Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:34 brawo Tyśka- spisałas się Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:37 sie starałam sie Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:22 > Forumo widze też ja tu jeszcze przesiaduje ale fakt o 20.45 spadam powoli spadam Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:24 Śledzie ma liczo się? I helikoptery latajo jak wściekłe Chyba się goście zlatujo na mecz czy jak. Jaki potentat rosyjski musi co Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:27 jak z buraczkami i śmietano, przekładane warstwowo to sie liczo, bo w barwach narodeowych . Tylko, że śledź musi byc nasz, bałtycki, na własnej piersi wyhodowany (powiedziała znad sałatki greckiej i czeskiego piwa, hehehe) Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:33 I jeszcze ruskie pierogi były Mnie generalnie tez to bawi No bo jak się nie roześmiać jak mijasz na ulicy greckiego Indianina? Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:38 Stefka, ja na twoim miejscu to bym jakis street photo urzadzała jakby mi takie egzemplarze pod oknami chadzały . Pofoc i powrzucaj tu co lepsze kąski Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:40 od rana wstrzymuję oddech.... i nie tylko ja.... i miło popatrzeć, ze Polacy potrafią się bawić...cieszyć.... i ogromna nadzieja w nas drzemie.... oj....zaczęło lać..... Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:42 zastanówmy sie przez chwile o czym może byc w czeskim hymnie? Jakies pomysły? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:43 O knedlach? Bo jeszcze Krecik, Rumcajs z Hanką i Cypiskiem jakos tak mię pasi Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:49 a to? ))) www.youtube.com/watch?v=PTi_z0aaDkw Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:46 cos w deseń "Boze spraw, aby nasze knedle były zawsze pulchne, a ksiąze pan z Iczyna miłościwy? Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 20:58 naprawdę oglądacie? Bo ja to bardziej jestem w nastroju na Top Tracks for Karel Gott na jutubce Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 22:59 a tam, nic się nie stało - Polacy, nic się nie stało Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 23:08 No właśnie, szkoda. Z Rosją zagrali dobry mecz, naprawdę mieli szansę wyjść z grupy. Odpowiedz Link
nom73 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 23:13 to_ja_pisze napisała: > No właśnie, szkoda. Z Rosją zagrali dobry mecz, naprawdę mieli szansę wyjść z g > rupy. Czesi byli lepsi, pewnie knedliczki mięli na obiad. Odpowiedz Link
nom73 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 23:23 to_ja_pisze napisała: > ze śliwkami pewnie eee, teraz jest sezon truskawkowy. Odpowiedz Link
sheneeds Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 23:14 no mecz z Rosją był energetyczny! Odpowiedz Link
nom73 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 23:27 sheneeds napisała: > no mecz z Rosją był energetyczny! Dla Rosjan też, bo odpadli razem z Naszymi... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 23:39 Czy to znaczy,że wszystko wróci do normy? Będziemy mogli nadal narzekać /zachwalać samotność? I inne tematy z tym związane? Różne takie damsko-męskie? Odpowiedz Link
nom73 Re: Entliczek, pentliczek.... 16.06.12, 23:51 stefcia41 napisała: > Czy to znaczy,że wszystko wróci do normy? Tak, ludzie już ściągają flagi z balkonów i samochodów. > Będziemy mogli nadal narzekać /zachwalać samotność? I inne tematy z tym związan > e? Różne takie damsko-męskie? A kto narzeka? Ja tam widzę same optymistyczne osoby. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Entliczek, pentliczek.... 17.06.12, 00:02 >> A kto narzeka? Ja tam widzę same optymistyczne osoby. Jakieś by się znalazły .I znajdą się, zapewniam Cię Odpowiedz Link