zielonooka38 05.08.12, 10:24 dziś mam od rana i nie wiem czemu mam takiego wkurwa, że dziękuję losowi ze sama w domu jestem bo mogłabym kogoś pogryźć myślałam, że mi przejdzie jak śniadanko zjem ale nie przeszło znikam bo jeszcze komuś nawrzucam za darmo miłej niedzieli Kochani Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: zły dzień 05.08.12, 10:45 znaczy masz nadmiar skumulowanej energii bez kierunku jej wykorzystania... może na razie spacerek?? upał chyba się jeszcze największy nie zaczął... ale za daleko nie odchodź, co?? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: zły dzień 05.08.12, 13:09 E tam Zielona za darmo to podobno nawet w mordę nie dostaniesz a zeskrobałaś błoto dokładnie? może jakieś resztki uwierają i stąd ta złość? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: zły dzień 05.08.12, 17:09 oj tam zły dzień się nawet mnie może zdarzyć faktem jest, że pospałam po południu opracowałam plan działania na następny tydzień i chyba znów pójdę spać choć miałam w planach pookładać pranie ale jak poleży jeszcze troszkę to nic mu się w sumie nie stanie Odpowiedz Link