sebtrom 06.12.12, 12:30 to zdjećie że też takiego nie ustrzeliłem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: śliczne 06.12.12, 13:07 taaa... tylko że ja nie wiem, co jest na tym zdjęciu? tzn. domyślam się, że to drzewo, wygląda jak by zakwitło i obsiadły je biedronki, ale co to ma do zimy w podpisie? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: śliczne 06.12.12, 13:21 nie, dziecię drogie - to jest krzak dzikiej róży, z czerwonymi owockami, starannie ozdobiony szadzią raczej, a nie śniegiem, na tle błękitnego nieba Odpowiedz Link
tdf-888 Re: śliczne 06.12.12, 16:02 że też komuś się chciało w fotoszopie tej szadzi tyle dziergać. Odpowiedz Link
lalka_30 Re: śliczne 07.12.12, 13:42 Niektórzy lubią dziergać śnieżki i bałwana na dworze, a inni wolą zimę w fotoshopie Co kraj to obyczaj Odpowiedz Link
kamawi13 Re: śliczne 07.12.12, 14:17 Bardzo fajne to zdjęcie, podoba mi się i jest takie zimowo-wiosenne pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > nie, dziecię drogie - to jest krzak dzikiej róży, z czerwonymi owockami, staran > nie ozdobiony szadzią raczej, a nie śniegiem, na tle błękitnego nieba Odpowiedz Link
tdf-888 Re: śliczne 07.12.12, 17:15 a mi się udało (ustrzelić coś podobnego) i nawet sikorecka jest a zamiast nieba w tle - garaże bez fotoszopa i aparatu foto, zdjęcie robione pralką a przy okazji dorzucę / / hehehe i co? słabo? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: śliczne 07.12.12, 18:48 znakomicie zwłaszcza jak na zdjęcia robione pralką - a jaki to model? jak to dobrze, jak człowiek ma wolne za dnia niestety, ja to mam marne szanse na jakiekolwiek osobiste zimowe fotki, bo wstaję po nocy, z fabryki wychodzę po nocy, może w niedzielę coś uda się "upolować"... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: śliczne 07.12.12, 19:16 a dzieki pralka model se k800i jednak troche ruszone, a i slonca nie bylo, wiec ostrosc jeszcze gorsza, ale tak mnie po prostu 'natkneło', jak zobaczyłem te czerwone, to mi sie ze zdjeciem z foruma skojarzyło. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: śliczne 07.12.12, 19:39 no tak, to jeden z najlepszych modeli w tej kategorii pralek sama taki miałam i uważam, że najfajniejsze fotki nim się robiło Odpowiedz Link