ame_belge34 18.08.13, 16:58 Od kilku dni forum żyje jednym ... litości Pewnie większość z nas jest zniesmaczona zaistniałą sytuacją, ale te podejrzenia, ten klon, tamten nie ..... Aż się odechciewa ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyszeptany-o-zmroku Re: Litości .... 18.08.13, 17:05 EE tam,noce chlodne są to i woda zimna,no i zostaly mi tylko dwa dni urlopu Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Litości .... 18.08.13, 17:08 Biedny malutki noooo ciepłą piżamke wlóż cieplej Ci bedzie Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Litości .... 18.08.13, 17:16 nieeee, no tak ci nie życzylam tylko radę na ogrzanie dalam no w sumie jeszcze muzyką się mozesz ogrzać www.youtube.com/watch?v=FDafsjGrJVg Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Litości .... 18.08.13, 17:09 o nie, wypraszam sobie - ja byłam wczoraj z koleżanką forumową na festiwalu pierogów i koncercie warsiawskich piosenek! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Litości .... 18.08.13, 17:10 ale wiesz, że każdy taki wątek napędza tę sytuację mnie to zaczyna coraz bardziej bawić.. tylko szkoda mi nowych, podejrzewanych o niecne czyny Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Litości .... 18.08.13, 17:13 no to ja milknę idę sobie poczytać, bo się zaleglosci porobily i cały parapet zawalony. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Litości .... 18.08.13, 17:15 e ta...poczytasz wieczorem...teraz za gorąco bo jeszcze będzie, że Cię wygoniłam a ja myślałam, że forum żyje spotkaniem...a nie jakimiś tam...klonami Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Litości .... 18.08.13, 17:14 to zróbcie nam kwarantannę, tylko nie wiem jak ona miała by wyglądać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Litości .... 18.08.13, 17:16 e tam... przecież tu chodzi o pisanie... a na privach niech się sprawdzają Ci lub owi Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Litości .... 18.08.13, 17:19 spotkania, to ja się ciut zaczynam obawiać ale co tam, do odważnych swiat należy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Litości .... 18.08.13, 17:38 to Tyś z Wawy???????? to wstyd byłoby nie dotrzeć obawiać? czego? oni nie gryzą i nawet mili bywają.. Odpowiedz Link
hashimotka88 Ciiiiiii.... 18.08.13, 17:21 No wlasnie. Ciiii koniec. U Was tez takie ciepelko czlowiek chcialby sie bardziej poruszac, np machajac maczeta ale w takiej temp, ciezko by bylo... Trzeba poczekac do wieczoru az sie chlodniej zrobi. Teraz pozostaje lezenie na lezaku Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 17:25 marzę o deszczu, a najlepiej burzy ale jak zwykle pewnie przejdzie obok...jak to u mnie zwykle bywa...cała Warszawa się kąpie tylko u mnie bez deszczuPP Odpowiedz Link
lesher Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 17:28 Przyłączam się do modłów. Która ćwiartka Wwy jesteś? Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 17:32 pomimo tego ze byłam Zuchem, a nawet przyboczna z kierunkami u mnie ojej na bakier. Ja jestem tu od Legionowa ( to która połówka jestem?) Jakbyś tam gdzieś, jakoś szamanił o deszcz to wspomnij i tę część))) Odpowiedz Link
lesher Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 17:37 No to południe pozdrawia północno-wschodnie rubieże! A co do deszczu, to jak u mnie popada to przedmucham w Twoim kierunku. PS. Wiedz, że Legionowo (i okolice) ma tutaj mocną reprezentację, także miej się na baczności . Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 18:01 Najdokładniej to ja Nowodwory. na Południu kiedyś parę lat temu mieszkałam. Wdzięczna będę za mocny podmuch Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 21:06 ja nawet straszenia nie słyszałam... idę sobie zmoknąć pod prysznic)) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 20:58 a nie nie, Lesiu, ja po prostu precyzyjna się staram być (borzeszumiący, jakiś Zorba mję napastuje, help!) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 22:05 w sensie że tak się nazywa pogoniłam na razie. ufff, ale jak znam życie, to nie odpuści... grrr... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:07 ja mam szczęście do takich dziwnych typów a to socjopatyczny programista, a to artysta alkoholik, a to patologiczny kłamczuch narcystyczny... a człowiek by chciał na przykład jakiegoś szczerego wikinga i co? jajco Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:14 za niski ze wszech miar za niski i podobny do jednego takiego, co mję zbrzydził straszliwie wolałabym tego jeśli można prosić Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:21 mhm nos ma fajny ja lubię takich z fajnymi nosami Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:31 grymasisz nie ma tak że wszytsko musi być cacy dla mnie jest absolutnie fascynujący)) Muszę dojrzeć czy bliznę jakąś posiada, wówczas oszaleję)) Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:15 dobry wiking nie jest zły, choć Lesher to zaszalał z tym kandydatem. Ja też podobne losy losuję...zawsze trafię na jakiegoś dziwnego. Teraz np mam takiego adoratora, że zadziwia mnie swoją dziwnością totalnie. Zaczynam się przed nim ukrywać, a to trudne... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:18 spławiam tera wszycho jak leci, trudno, lepiej być samemu niż żeby znowu się jakiś lichy pan się przyplątał Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:22 jasne, a Ty byś na pewno poleciał na panią niepiękna, nieszczupłą i w ogóle raczej niemającąwieluzalet Odpowiedz Link
lesher Re: Ciiiiiii.... 19.08.13, 00:00 nooo, peeewnie nieee... Ale niska może być, nie będę marudził Odpowiedz Link
mayenna Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:24 lesher napisał: > Eszz, marudy... Bo my cię tu wszystkie kochajmy skrycie jako tego naszego boga i cara, ino nie mamy śmiałości wyjawić.... Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:33 mayenna wątki Ci się pozajączkowały, nie wtym watku o wyznaniach ewentualnych, tam gdzie gwen zapodał...byłoby jak ulałPP Odpowiedz Link
mayenna Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:39 kira_koslin napisała: > mayenna wątki Ci się pozajączkowały, nie wtym watku o wyznaniach ewentualnych, > tam gdzie gwen zapodał...byłoby jak ulałPP Znaczy czas spać jak mi się tyłki mylą Tylko proszę: beze mnie żadnych privów nie pisać i w ogóle macie być grzeczni, grilla nie rozpalać, póki nie wrócę Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 23:40 Dlaczego nie rozpalać...grillaPP trochę dymu by się przydało)) Odpowiedz Link
mayenna Re: Ciiiiiii.... 19.08.13, 07:13 kira_koslin napisała: > Dlaczego nie rozpalać...grillaPP > > trochę dymu by się przydało)) Kira, Ty uważaj bo od dymu się zrobisz jeszcze niebieska.... Odpowiedz Link
lesher Re: Ciiiiiii.... 19.08.13, 00:06 > Bo my cię tu wszystkie kochajmy skrycie jako tego naszego boga i cara, ino nie > mamy śmiałości wyjawić.... Tjaaa, jaaaassssnnneeeee.... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 17:31 Kuzwa... U mnie deszczu to juz przeszlo miesiac nie bylo... Byl gdzies tydzoen temu ale jak z kropidla napadalo Jest tak sucho.... ze np. maliny trzeba podlewac mokro by sie w koncu przydalo ale tak porzadnie.... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 18:15 Zadnego deszczu dzis ma nie byc nie szamanic Siem juz opalalam, hamalam na hamaku, a zaraz na ognisko ide Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 19:00 o jaaa ognichoooo, dawno nie byłam na ognisku z prawdziwego zdarzenia gdzie kije trzyma się w rękach do mnie najrawdopodobniej za niegługo przyjdzie grill ale to nie to samo Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Ciiiiiii.... 18.08.13, 22:31 Si kije w rekach byly i kielbaski gorace i chleb pyszniutki zwegloniutki... i zachod slonca nad rzeka i dziwne jednostki plywajace i bobr sobie plynal tylko glowe wystawil... I radosc w malych oczach A jutro wczesna pobudka 100 km do fabryki pokonac trzeba... Ale warto no i korki weekendowe ominiete Odpowiedz Link
raziel24 Re: Litości .... 18.08.13, 18:30 Dobrze, że jestem forumkiem na pół etatu i po mnie cała ta sprawa spływa ale nie dziwie się frustracji co niektórych użytkowników Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Litości .... 18.08.13, 22:23 a Cię osa ugryzla dzisiaj w pupę, czy jak ? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Litości .... 18.08.13, 22:29 nie szczytował, a miał (jakieś Rysy czy inne takie zdobywać), to może dlatemu Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Litości .... 18.08.13, 22:59 uff to dobrze ze jak nie Kardashianki, czy jak się te celebrytki piszą Odpowiedz Link
mayenna Re: Litości .... 18.08.13, 23:06 gwen75 napisał: > Sam nie potrafię dobrze ocenić, do której mi teraz bliżej A czy wzrok ostatnio badałeś? Soczewki eis nie pomyliły? Odpowiedz Link
mayenna Re: Litości .... 18.08.13, 23:26 gwen75 napisał: > A kto to by poznał co to jest teraz... Ty się jednak dobrze obejrzyj, albo fotkę zrób i pokaż nam na forum to stwierdzimy komisyjnie : co to i do czego podobne Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Litości .... 18.08.13, 23:34 aaaaa bo Ty pewnie masz google glass stąd to obeznanie Odpowiedz Link