anirat 08.09.13, 20:13 w takie dni, kiedy tak szybko się robi ciemno to mi od razu chce się spać. Spioch się zrobiłam straszny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witamina_b12 Re: Ech, 08.09.13, 20:25 Jak szybko?? A co to bedzie jak po 16 juz ciemno bedzie... Strasznie nie lubie gdy rano do pracy ciemno i powrot tez ciemno... Bede sie chyba doswietlac jak w przystanku akaska takie opaski z jazeniowkami przeciwko depresji mieli Dzis to sie doswietlilam na zapas - prawie 6 h na dworzu robi swoje Odpowiedz Link
anirat Re: Ech, 08.09.13, 20:29 tez się doswietlałam, fasolkę obrywałam , no ale teraz kiedy jest już ciemno to mi się już chce spac. Niestety ja tak mam tez, ze wychodzę- ciemno, wracam- ciemno niestety laki lajf. A do emerytury daleko, oj daleko...... Odpowiedz Link
organza7 Re: Ech, 08.09.13, 20:38 Przyłączę się do marudzenia Bardzo nie lubię tego przejścia, kiedy lato odchodzi i wiadomo, że nie ma co się spinać, nic go nie zatrzyma. Czasami jak słoneczko przygrzeje, w człowieku budzi się nadzieja, ale za progiem już to, czego najbardziej nie lubię, czyli krótkie dni i długalaśne wieczory Emeryturą się nie martwię - założyłam, że nie dożyję Odpowiedz Link
mayenna Re: Ech, 08.09.13, 20:54 A ja uwielbiam długie wieczory. Mam tyle robótek do zrobienia, książek do przeczytania, filmów do obejrzenia. Brak mi tylko kominka i zegara Odpowiedz Link
organza7 Re: Ech, 09.09.13, 08:33 A dzisiaj nawet jak jasno to ciemno U mnie ciężkie chmury i za chwilę chyba zacznie padać... Ale na przekór pogodzie - Miłego dnia, Forumowicze Odpowiedz Link