08.09.13, 20:13
w takie dni, kiedy tak szybko się robi ciemno to mi od razu chce się spać. Spioch się zrobiłam straszny.
Obserwuj wątek
    • witamina_b12 Re: Ech, 08.09.13, 20:25
      Jak szybko?? A co to bedzie jak po 16 juz ciemno bedzie... Strasznie nie lubie gdy rano do pracy ciemno i powrot tez ciemno...
      Bede sie chyba doswietlac jak w przystanku akaska wink takie opaski z jazeniowkami przeciwko depresji mieli wink
      Dzis to sie doswietlilam na zapas - prawie 6 h na dworzu robi swoje smile
      • anirat Re: Ech, 08.09.13, 20:29
        tez się doswietlałam, fasolkę obrywałam wink, no ale teraz kiedy jest już ciemno to mi się już chce spac.
        Niestety ja tak mam tez, ze wychodzę- ciemno, wracam- ciemno sad niestety laki lajf. A do emerytury daleko, oj daleko......
        • organza7 Re: Ech, 08.09.13, 20:38
          Przyłączę się do marudzeniasad Bardzo nie lubię tego przejścia, kiedy lato odchodzi i wiadomo, że nie ma co się spinać, nic go nie zatrzyma. Czasami jak słoneczko przygrzeje, w człowieku budzi się nadzieja, ale za progiem już to, czego najbardziej nie lubię, czyli krótkie dni i długalaśne wieczorysad Emeryturą się nie martwię - założyłam, że nie dożyjęwink
          • anirat Re: Ech, 08.09.13, 20:40
            oj, zebyś się nie zdziwiła tongue_out
    • mayenna Re: Ech, 08.09.13, 20:54
      A ja uwielbiam długie wieczory. Mam tyle robótek do zrobienia, książek do przeczytania, filmów do obejrzenia. Brak mi tylko kominka i zegarasmile
    • organza7 Re: Ech, 09.09.13, 08:33
      A dzisiaj nawet jak jasno to ciemnosad U mnie ciężkie chmury i za chwilę chyba zacznie padać...

Ale na przekór pogodzie - Miłego dnia, Forumowiczesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka