15.11.13, 16:58
Tak się zastanawiam czy są wśród nas tacy idioci jak ja którzy wierzą, że polscy piłkarze zaczną w końcu grać? Tak sobie tłumaczę, że nowy trener i paru młodych w składzie... obiecałem sobie jak po każdym blamażu, że ja to pierdziele nie będę oglądał ale za miękki na to jestem.
Obserwuj wątek
    • organza7 Re: Meczyk 15.11.13, 17:01
      A ja za twardasuspicious Żeby odpuścić...
    • kira_koslin Re: Meczyk 15.11.13, 17:09

raziel przegramy 1 do 0 tak na dobry początekwink))
    • hashimotka88 Re: Meczyk 15.11.13, 17:26
      yyy wstyd się przyznać... ale... nawet nie wiem z kim będą grali...
      A o co? TYm bardziej... coś o jakimś meczyku ktoś, gdzieś tam wspominał smile
      Przestało mnie to chyba kręcić... nawet nie rusza za bardzo suspicious

Dzisiaj to ja sama 2 meczyki zagrałam ^^ wyciągnęłam podobne do mnie geny i byłam dla niej bezlitosna wink Kiedyś mówiła, że nie umiem grać. No to dzisiaj było postanowienie, że ani jednego gema jej nie oddam. Tak też zrobiłam, 24 gemy były moje ^^ Czyli ile się dął to zabrałam smile
      Było parę momentów, że grałyśmy na przewagi ale jędza ze mnie była i gema jej ani jednego nie dałam smile

CO do piłki nożnej... kiedyś nawet oglądałam jak Polacy grali. Teraz jeśli coś sie dzieje, ktoś strzeli gola to wtedy zerknę na TV. Już inne piłki bardziej mnie kręcą suspicious żeby pooglądć, np siatka, ręczna czy nawet skoki ale... tam brak jest piłki uncertain ale już tamte widowiska wolę oglądać. W piłce nożnej nic się nie dzieje. oOOoo właśnie, kiedyś taki ktoś podesłał mi filmik do gry... nie wiem jak się nazywała. BYły dwie drużyny po 2 osoby. Grali przez siatkę i nawet serwowoali ale grali jedynie nogami. Ciekawe to było, fajne figury potrafili zrobić, takie wygibasy smile
      • raziel24 Re: Meczyk 15.11.13, 17:36
        Pomyliłaś się w poście napisałaś, że "w piłce nożnej nic się nie dzieje" ale spoko każdemu się czasem palec na klawiaturce pośliźnie;P
        • hashimotka88 Re: Meczyk 15.11.13, 17:43
          A co tam się takiego ciekawego dzieje suspicious
          w niczym się nie pomyliłam, nic mi się nie ślizgało suspicious

Jeśli ktoś łądnie gra, są ciekawe podania to jeszcze można pooglądać.
          Ogólni to mało co się dzieje. Mało goli, nie to co w ręcznej wink choć w ręcznej... czasem duża nerwówka jest i niepewność do końca. Choćby te ... 3 (?) minuty Wenty. echhhh pamięta się te emocje smile To już formuła F1 jest ciekawsza tongue_out hahha oglądałam jak Kubica jeździł.
          ok, już wolę piłkę suspicious ale osttanio mi się odechciało oglądać...

Nie wiem nadal z km grają i czy to dzisiaj będzie jakiś spektakl uncertain

zaraz się sama dowiem tongue_out suspicious
          • hashimotka88 Re: Meczyk 15.11.13, 17:46
            Już wiem Polska - SŁowacja. Ok, wiedziałąm ze bedzie to towarzyski. Nie wiedziałam że dzisiaj i na pewno nie wiedziłam, że ze Słowacją uncertain
            jak ja mało wiem...

co do piłki nożnej... zamiast oglądać to już wolałabym sama zagrać. Kiedyś grałam... m.in na ogrodzie i... chyba dośc dobra byłam wink Do teraz potrafię zrobić hmmmm. przeszło 10 kapek jak nic. Nie wiem ile najwięcej zrobiłąm ale 10 to nie jest żaden problem smile
    • samysliciel_2.0 Re: Meczyk 15.11.13, 17:29
      Wierzę, mimo że wiele kuleje w naszej kopanej, gramy poniżej naszych możliwości. Tylko trzeba trenera co będzie krótko trzymał gwiazdorów, umiejętnie wprowadzał młodych, zmotywuje i dopasuje taktykę do zawodników.
      Dziś oczywiście wygramy... chyba... taka rola kibica, że wierzyć trzeba.
    • szarlotka_ja Re: Meczyk 15.11.13, 19:02
      JA! Ja wierzę, wierzę, że w końcu się uda https://forum.pcformat.pl/images/smilies/sup/oczy.gif
      Kiedyś musi być w końcu dobrze wink
    • samysliciel_2.0 na razie... 15.11.13, 21:33
      wszystko zgodnie z planem... obstawiałem 3:2 dla nas wink
      • szarlotka_ja Re: na razie... 15.11.13, 21:34
        Optymista big_grin
        • samysliciel_2.0 Re: na razie... 15.11.13, 21:42
          jak czasem wink
    • bez.pokory Re: Meczyk 15.11.13, 21:41
      ja przepraszam, ze ja tak brutalnie i bez kultury, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to,
      meczyk sreczyk!

nic się nie stało, lalala
      • mayenna Re: Meczyk 15.11.13, 21:45
        bez.pokory napisała:

> ja przepraszam, ze ja tak brutalnie i bez kultury, ale jedyne co mi przychodzi
        > do głowy to,
        > meczyk sreczyk!
        >
        > nic się nie stało, lalala
        smile
        ciekawe co by było jakby kibice przestali doglądać te żenujące imprezy...
        • szarlotka_ja Re: Meczyk 15.11.13, 21:47
          Ale kto mówi o żenującej imprezie? Słowacja gra bardzo dobrze tongue_out
          • mayenna Re: Meczyk 15.11.13, 21:48
            szarlotka_ja napisała:

> Ale kto mówi o żenującej imprezie? Słowacja gra bardzo dobrze tongue_out
            Hmm, bo nie bardzo ma z kim grac...
        • lesher Re: Meczyk 15.11.13, 23:09
          > ciekawe co by było jakby kibice przestali doglądać te żenujące imprezy...
          Reprezentacja zostałaby uznana za "dobro narodowe" i zapewne byłaby finansowana z czegoś na kształt obowiązkowego abonamentu telewizyjnego.
    • samysliciel_2.0 NIC SIĘ NIE STAŁO! 15.11.13, 22:35
      POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO, NIC SIĘ NIE STAŁOOOOO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO! big_grin

i wierzcie mi lub nie, ale za 102 lata Polska będzie mistrzem świata! big_grinsuspicious
      • raziel24 Re: NIC SIĘ NIE STAŁO! 15.11.13, 23:53
        Karmy dzieci ekologicznie i karzmy się uczyć to może będą za 102 lata zdolni do tegobig_grin a ogólnie śmiech na sali
        • hashimotka88 Re: NIC SIĘ NIE STAŁO! 16.11.13, 00:06
          a tak w ogóle... jak grali? big_grin ja tylko ich słuchałam... w domu się cieszyli brawo bili, to myślałąm ze mamy pierwszego gola... wstałam, podeszłąm... patrzę a to byli niebiescy suspiciousale nie widziałąm nawet w jaki sposób stzrelili. hahah nawet nie wiem w jakich koszulkch grali nasi... nie widziałam ich...
    • samysliciel_2.0 Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 20:41
      pytanie tylko - czyje? wink
      a że z Irlandią się bratamy, nic się nie stanie jak nie wygramy suspicious
      • wyszeptany-o-zmroku Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 20:43
        Aaaaaaa leci faktycznie ale stresu nie mawink
        • samysliciel_2.0 Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 20:52
          u mnie podobnie, taki mecz to nic ważnego więc i stresu nie ma wink
          • wyszeptany-o-zmroku Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 20:54
            Nasza drużyna przestala być poważna wiec i poważnie się na nią nie patrzy...ale to juz wiedzą wszyscy.
      • szarlotka_ja Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 20:53
        Czy TY czujesz, że rymujesz? suspicious
        • samysliciel_2.0 Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 20:59
          jasne że tak, czasem nawet śpiewam gdy humorek dobry miewam ;>
          • szarlotka_ja Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 21:01
            Więc zaśpiewaj big_grin
            • samysliciel_2.0 Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 21:07
              nie czas, humor poszedł w las wink
              może po wygranej...
              • szarlotka_ja Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 22:50
                Śpiewaj, Sami, śpiewaj big_grin
                • samysliciel_2.0 Re: Dziś będzie zwycięstwo 19.11.13, 23:59
                  aa, nic z tego, spotkanie spalone
                  • lesher Re: Dziś będzie zwycięstwo 20.11.13, 00:01
                    Cała nadzieja w tym, że towarzyskie z San Marino zorganizują.
                    • samysliciel_2.0 Re: Dziś będzie zwycięstwo 20.11.13, 00:29
                      też nigdy nie wiadomo jak się to skończy, bo czasem z pozoru najłatwiejsze spotkania są najtrudniejsze, czego już niejeden przykład był...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka