Dodaj do ulubionych

wieczornie

14.02.14, 23:48
zebrałam się na odwage i po kilku dniach czytania Waszych rozmow postanowiłam napisac z nadzieja ze mnie przyjmiecie. wrocilam niedawno z wieloletniego pobytu poza granicami kraju i okazlo się ze nie został tu (w Polsce) prawie nikt kogo znalam. czuje się wyobcowana i samotna. czy podzielicie się ze mna czasem swoim towarzystwem?
Obserwuj wątek
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 15.02.14, 00:13
      Dzieki. smile Calkiem zapomniałam ze wczoraj były walentynki. nie obchodziłam.
      • zajonc.o.poranku Re: wieczornie 15.02.14, 16:11
        niebieska_kredka1 napisała:

> Dzieki. smile Calkiem zapomniałam ze wczoraj były walentynki. nie obchodziłam.
        Ja obchodziłem. Szerokim łukiem smile
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 15.02.14, 00:44
      tak tylko z przekory człowieka samotnego nie mówisz?
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 15.02.14, 01:11
      sa sweta i swieta...urodzin tez nie swietujesz? wink
      • hashimotka88 Re: wieczornie 15.02.14, 01:15
        a urodziny się jakoś świętuje big_grin Nie no... coś wtedy dostaje, jakąś czekolade więc może to to są te urodziny uncertain
      • raziel24 Re: wieczornie 15.02.14, 01:17
        rysować nie lubię ale ale ale akurat niebieska kredka jest oksmile
        • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 15.02.14, 01:24
          raziel24 napisał:

> rysować nie lubię ale ale ale akurat niebieska kredka jest oksmile
          taaak? smile a czemu?
          • raziel24 Re: wieczornie 15.02.14, 01:27
            Delfiny są ok prawda nie wszystkiewink ale tak serio nocny marku niebieski jest fajny jak na dostępną paletę barw
            • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 15.02.14, 01:33
              no czemu nie wszystkie? żaden ze mnie nocny Marek wink zasypiam, wiec wszystkim milych snow zycze.
              • raziel24 Re: wieczornie 15.02.14, 01:40
                myślałem o wszystkich. Na tle tzw "mieszanek zwykły niebieski jest taki "se"
              • hashimotka88 Re: wieczornie 15.02.14, 01:43
                nawzajem, nie tylko niebieskich ale w ogóle KOLOROWYCH snów wink

Dobranoc.... i ja powoli będę zmykać... bo jak w porę nie zasnę to on mnie złapie suspicious za kilka godzin ksiezyc bedzie się do mnie przez okno dobijał suspicious znowu bedzie mnie łaskotał po twarzy. Najpierw twarz, potem niżej schodzi. Jest w dużej pełności i czesto gdy był w tej fazie lubil do mnie zaglądać więc i ja zmykam. Hmmmm piękny dzisiaj wieczór jest, zerknęłam jak byłam zubra za puszczę wyciągnąc wink tak jasno aż mnie korciło by się przebiec. Jakby mnie łapa nie bolała to kto wie... kto wie.... nie biegam o wieczornych porach ale się parę razy zdarzyło. Ładnie pachnie Gay ^^ (bengay) tak mentolowo wink dzisiaj zaczęłam się nim smarować, by wrócić szybko do formy.

DN smile
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 15.02.14, 01:20
      jeśli przyjmujesz prezent z jakiejś okazji, to swietujesz. co z tego, ze skromny?

no nie? to nie tongue_out
    • wyszeptany-o-zmroku Re: wieczornie 15.02.14, 10:21
      A dlaczego ta kredka jest akurat niebieska a nie np zielona?,he?
      • hashimotka88 Re: wieczornie 15.02.14, 12:01
        Moze niebieska byla najbardziej ostrrrra wink a inne byly tak tepe ze nie dalo sie nimi kolorowac. Moze wybor byl.dosc latwy smile
        • raziel24 Re: wieczornie 15.02.14, 16:54
          niebieski to kolor marzycieli ponoć
      • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 15.02.14, 18:40
        wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> A dlaczego ta kredka jest akurat niebieska a nie np zielona?,he?
        kolor kredki nie ma tu nic do rzeczy, mily D.W. wink
        • wyszeptany-o-zmroku Re: wieczornie 16.02.14, 12:24
          wink,kolorowe kredki w pudeleczku nosze wink
    • tapatik Re: wieczornie 15.02.14, 20:50
      niebieska_kredka1 napisała:

> czy podzielicie się ze mna czasem swoim towarzystwem?

Mogę dać pół kilo raz w miesiącu.

PS.Wizytówkę uzupełnij
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 16.02.14, 14:32
      nie, nooo, bez takich. wizytowka jest jasna, pelna i jak najbardziej zrozumiala.

kredki? nie nosze, gdzies leza smile tak jak farby. się mi nie chce, chyba ze dla synka znajomego z pracy, do szkołysmile

• tapatik Re: wieczornie 16.02.14, 17:59
        <cytat>
        niebieska_kredka1
        UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU
        </cytat>
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 16.02.14, 14:35
      gwen75 napisał:

> No dobra, czasami przyjmę jakiś prezent i niech będzie, że wtedy świętuję. Jak
      > świętowanie jest miłe to wzbraniał się nie będę tongue_out wink Ale generalnie nie świętu
      > ję wink

miałabym dla ciebie prezent...ale musialbys go odebrać osobiście...wink
    • czarny.onyks Re: wieczornie 16.02.14, 18:34
      nie wiem, czy wiesz kredko...ale na niebieski niektórzy tu mają alergię tongue_out
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 16.02.14, 19:49
      mnie jest bardziej przykro, zapewniamsad
      no co za dziwny swiat, damro czegos nie chcą wink, a z serca bym dala, i kolorowo by było, nie tylko niebiesko sad
      co do alergii, maslo maślane, czy nie lepiej unikac tego co szkodzi?
    • niebieska_kredka1 Re: wieczornie 17.02.14, 18:04
      gwen75 napisał:
      > Gdyby to się jakoś dało zmierzyć to bym obstawał byśmy te nasze przykrości poró
      > wnali i się przekonali czyja większa, bo tak na słowo to ja nie wierzę wink tongue_out

jakas propozycja? smile
      nie wierze wink
    • szarlotka_ja Re: wieczornie 19.02.14, 19:29
      A najgorzej jest wieczorami kiedy się nie ma z kim pogadać... ech.
      • hashimotka88 Re: wieczornie 19.02.14, 19:49
        Jak ktoś nie lubi za bardzo gadać, to zawsze można sobie popisać ^^
        • szarlotka_ja Re: wieczornie 19.02.14, 19:53
          Hehe, ja mam właśnie taką wadę, że jak mam o czym to potrafię gadać 24 godziny uncertain
          No ale racja, popisanie też może być dobre wink
          • hashimotka88 Re: wieczornie 19.02.14, 20:29
            eee mnie gadanie tak nie kreci jak pisanie albo inaczej. Pisać mogę wiele, kilka godzin... spooooro i nie czuję zmeczenia. Przez tel jak gadam 2 godziny to już za wiele uncertain hehe kiedyś to nigdy do tylu nie dobiłam ani godziny nawet. Nigdy gadać nie lubiłam ale teraz czasem (zbyt rzadko chyba uncertain) próbuję ćwiczyć swoje struny głosowe, choćby w telefonie. Jednak wiadomo, że przez tel źle się gada, nie można zastępować mowy - słuchu innymi zmysłami. Człowiek by czasem popatrzył i taka "mowa" mogłaby wystarczyć smile
            • szarlotka_ja Re: wieczornie 19.02.14, 21:09
              O, nie, nie, przez telefon to ja NIENAWIDZĘ rozmawiać!
              Raz, że mam taki dar, że nie rozpoznaję głosu, który do mnie gada suspicious. Dwa, że telefon zawsze dzwoni wtedy, kiedy nie mogę rozmawiać suspicious. I po trzecie w ogóle nie cierpię urządzenia zwanego telefonem suspicious
              • hashimotka88 Re: wieczornie 19.02.14, 21:16
                Ja też nie lubie... a raczej nie lubiłam ale czasem wypada coś pogadać by aparat mowy za bardzo się nie zastał uncertain a prościej użyc do tego telefonu....
                heheh nawet biegnąc można przez tel gadać tongue_out kiedyś tego dokonałam, gdy godzinę biegłam to połowa biegu była rozmawiana wink ale to był wooooooolniuuuuteeeeenki bieg, 7km w godzinę, to prawie jakbym szła ale biegłam suspicious
                • szarlotka_ja Re: wieczornie 19.02.14, 21:26
                  A, nieee. To ja zdecydowanie wolę gadać twarzą w twarz smile
                  Chodź zdarza mi się również gadać do zwierząt a nawet do roślin suspicious
      • wyszeptany-o-zmroku Re: wieczornie 20.02.14, 09:29
        Oj tam Szarlot,zawsze możesz zadzwonić do mnie albo ja do Ciebiesmile,tylko uważaj bo ja czasem nawijam jak katarynka tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka