Dodaj do ulubionych

ogłaszam weekend

03.07.14, 23:03
pierdzielę, nie robię. Pożegnałem kumpla z roboty paroma piwkami, tak oficjalnie, Niech mu się wiedzie a ja teraz jeszcze doprawiam. Wiecie, że vermouth z sokiem z limonki jest super? Polecam, bo to coś pysznego, smak jest genialny. Nie wiem jak to się skomponuje jutro ale mnie to wali bo mam wolne. Przy kacu wiadomo, że się żyje. To tak jak z miłością, poczuje się ją jak jest a potem jak zaboli. Samo życie. Cc to ja chciałem? Wątek jak najbardziej bez sensu. wink
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: ogłaszam weekend 03.07.14, 23:09
      ale chyba jeszcze mało się doprawiłeś, bo zdanka budujesz ładne, używasz poprawnie znaków interpunkcyjnych i ogólnie gadasz do rzeczy big_grin
      • facet699 Re: ogłaszam weekend 03.07.14, 23:26
        oj z tym mam problem. Gadam do rzeczy jak już nie powinienem. Z kontrolą mam to samo
    • zed-is-dead Re: ogłaszam weekend 03.07.14, 23:17
      Z dedykacją dla Ciebie smile
    • szarlotka_ja Re: ogłaszam weekend 03.07.14, 23:19
      Tak mi się skojarzyło suspicious
      • facet699 Re: ogłaszam weekend 03.07.14, 23:27
        ale o sooooo chodziiiii ?
    • czarny.onyks Re: ogłaszam weekend 03.07.14, 23:26
      facecie...pij więcej....big_grin big_grin
      taki płodny wtedy jesteś big_grin big_grin

o i masz muzę ode mnie big_grin
      • facet699 Re: ogłaszam weekend 03.07.14, 23:29
        coś w tym jest, oj coś w tym jest. Albo będę sobą albo alkoholizm i zagraża. EEEEEEEEEEEEEE to wiadomo co wolę
        • facet699 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 00:11
          i wino się skończyło. Echhhhh pora spać. Szkoda, że ju.... dzisiaj taki sam dzień będzie

motto
          Nie ważne jaka jest prawda. Ważne co przynosi nam szczęście
    • maruda2 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 00:06
      szkoda, że ja jutro nie mam weekendu sad a właściwie to już dzisiaj buu
      spadam spać
      • czarny.onyks Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 00:07
        żeby Ci nie było przykro tez idę...

za chwilębig_grin
        • facet699 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 00:12
          dobranoc
          • czarny.onyks Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 00:25
            Tobie też...

bez bólu głowy ranotongue_out
            • facet699 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 09:54
              nie jest źle tongue_out
    • face-predator Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 02:47
      Wiecie, że vermouth z sok
      > iem z limonki jest super? Polecam, bo to coś pysznego, smak jest genialny.

Że co?? "vermouth" co to qwa jest??
      Ten świat już kompletnie zszedł na psy. Wybacz ale jestem z pokolenia w którym tylko czystą się pije... a takie wynalazki piją tylko... homusie - tak kumpel nazywa różnych dziwaków zaraz przed tym jak się z nich śmiejemy. Nie powiem, szef ostatnio wypił 2... karmi - ubaw był z niego po pachy smile.
      Dlatego nie pojmuję jak facet może pić jakieś takie cóś?? Jeszcze piwo z sokiem... to już i tak dla mnie grzech ale do zniesienia... ale żeby jakieś drinki, jak.... sorry trzeba mieć granice uncertain

Pozdrawiam i... smacznego.
      • salsa13only Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 08:23
        face-predator napisał(a):

> Ten świat już kompletnie zszedł na psy. Wybacz ale jestem z pokolenia w którym
        > tylko czystą się pije...

jak najbardziej popieram
        natomiast: " Wermut – wino aromatyzowane dodatkami ziołowymi i korzennymi. Zawartość alkoholu waha się w granicach 12–20% obj. Bywa dosładzane cukrem lub karmelem"
        - zupełnie nie moja bajka

Jeszcze piwo z sokiem
        ... to już i tak dla mnie grzech ale do zniesienia...
        grzech i koniecsmile
      • facet699 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 10:00
        Do prawdziwego picia to tylko wóda bo czym innym szkoda się truć. No ale w samotności przechylać kielicha to tak jakoś nie pasuje, opory mam wink
        Więc jest picie i picie
        • hashimotka88 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 10:24
          No wlasnie. Ja jeszcze nigdy w samotnosci swej (a mam jej co niemiara) wodki nie wypilam samej, czyt. Czystej. Na imprezach (czesto sa to rodzinne tongue_out lubie ich, lubie swoich genetycznych ale ... Dalszych) czesto na stole stoi wodeczka. Nie lubie jej suspicious ale dziala i pare kieliszkow spokojnie we mnie wejdzie. 5 to taka spokojna liczba gdzie mnie dobrze lapie i milej sie na ciele i duszy robi wink pozniej niera jak sie czysta skonczy to ciemne szklo jest stawiane..z piwa juz nie korzystam. Ale i w zielonych butelkach - winko sie na stole znajdywalo.
          Ech. Pisalam.ze nigdy nie pilam wodki w samotnoaci... Zdarzylo mi sie. Raz na pewno. Jak zobaczylam.cole to naszla mnie raz chetka by ja wymieszac z wodka. (wisniowka) i zrobilam.sobie drinka z jednego kieliszka. Ale to nie byla czysta suspicious
          Upsss ale w zeszlym roku przez ok 2 miechy wypilam.sama praktycznie cala butelke... Bimbru big_grin tez si nie liczy bo nie byl to kolor czysty tongue_out wypilam bo byla to weselna podarowana. Wtedy pilam z poczatku czysty bimber a pozniej jak raz dolalam soku wisniowego.... Mmniam. Przepyszne to bylo. Jakby lekko mietowy posmak sie zrobil. Ppzniej juz tylko mieszalam z sokiem.
          Czyli w samotnosci nigdy czystej nke wypilam i rozumiem faceta.
          A co do piwa... Z sokiem tez nigdy nie pijalam. Piwo musi byc gorzki i lodowate ^^ moje przed, nieraz w zamrazalce sobie lezakuje. Oo w samotnosci wino mozna pic. Mi sie zdarzylo wypic.... Hmmm 3 bytelki w swoim dotychczasowym zyciu i w swej samotnosci w przeciagu ostatnich 3 lat. Wczesniej... Nawet piwa sama nie pilam. Malo sie rozpieszczalamtongue_out, mniej smakow mialam a raczdj mniej checi na smaki smile teraz mam, czasem mnke na cos wezmie i sobie nie wzbraniam. Nawet pjwo ra na tydzien w samotnosci swej wypije tongue_out
        • slayer-ka Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 21:46
          facet699 napisał:

> Do prawdziwego picia to tylko wóda bo czym innym szkoda się truć. No ale w samo
          > tności przechylać kielicha to tak jakoś nie pasuje, opory mam wink
          > Więc jest picie i picie

Nie bardzo wiem o co chodzi z tym "samemu" nie pasuje.
          Bo co....jestem sama...chcę się napić...i niby nie wypada?
          Drinki dla bab albo zatem piwo albo czysta.
          To samo z kinem, teatrem...i cała masą mniej lub bardziej intelektualnych doznań.
          ..że niby parom wypada flachę na stół....i nie oznacza to, że mają problem tylko chca się napić big_grin a singiel jak flachę...to juz problem....no totalnie bez sensu big_grin

Wszystko jest dla ludzi jak mówi Titus - tylko dla mądrych ludzi smile
    • maruda2 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 12:36
      jeszcze parę godzin i też mogę odtrąbić weekend, ale łepek mnie coś zaczyna boleć sad
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 20:13
      i ja ogłaszam weekend big_grin
      wreszcie
      choć nie będzie on całkiem wolny, gdyż albowiem w poniedziałek mam test i muszę się pouczyć trochę - na stare lata upadłam na głowę i wzięłam sobie intensywny kurs lengłydżu na wakacje wink
      efekt jest taki, że rano wychodzę i wracam do domu po 12 godzinach, dzień w dzień przez calutki lipiec, co moje zwierzę znosi z coraz mniejszą wyrozumiałością
      ale to mam kupę zabawy i mało co siedzę w necie big_grin
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 20:13
        a, i wermutu też bym, z cytryną i kostkami lodu.... mniammm tongue_out
      • 81belona03 Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 21:26
        -przepraszam-co sobie wzięłaś na głowę?-bo ja dziś nawet czytać nie potrafię i z przykrością przyznam Lesiowi rację,że mogłoby zrobić się 5 stopni mniej...uncertain
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ogłaszam weekend 04.07.14, 21:41
          no chodzę na lekcje angielskiego = lengłydżu
          kurs intensywny, 5 razy w tygodniu po 3 godziny
          ergo: musiałam upaść na głowę, żeby sobie tak doładować plan zajęć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka