pandorka85 27.07.14, 23:50 zjadłam całą tabliczkę czekolady... chyba się popłaczę... bede gruba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Właśnie 27.07.14, 23:52 ale szczęśliwa......i Mg uzupełniasz a zawsze możesz spalić kcal..... Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Właśnie 27.07.14, 23:58 Ze szczęśliwości raczej jej nie spałaszowałam ;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Właśnie 27.07.14, 23:59 ? no przecież na siłę nikt Ci jej do ust nie wciskał... skoro sama wkładałaś.....to musiałaś mieć ochotę...i musiało smakować Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Właśnie 28.07.14, 00:03 Tak się patrzyła na mnie kusząco tym swoim czerwonym opakowaniem... Odpowiedz Link
lesher Re: Właśnie 28.07.14, 00:24 Powinni nakazać drukowanie ostrzeżenia jak na papierosach Odpowiedz Link
raziel24 Re: Właśnie 27.07.14, 23:55 ja zjadłem pizze i wypiłem parę piw i będę pewnie gruby Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Właśnie 27.07.14, 23:56 to teraz pofikaj nóżkami, zrób ze 3 skłony i idź spać w pokoju ducha nie żałuj tego, co zrobiłaś - jedynie tego, czego nie zrobiłaś Odpowiedz Link
temperufka.zelona [...] 28.07.14, 10:46 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
lesher Re: Właśnie 28.07.14, 10:59 Temperuffeczko, bardzo Cię proszę - żeby to się nie skończyło jak ostatnio... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Właśnie 28.07.14, 11:10 ale co ja takiego napisalam, ze to skasowales? zartujesz sobie?? dziadek opowiadal jak z cenzura bylo za komuny, ale gdyby zyl i zobaczyl cos takiego to pewnie by nie uwiezyl. a zreszta, kasuj sobie, mnie to tylko smieszy. Odpowiedz Link
lesher Re: Właśnie 28.07.14, 11:14 forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Czego unikać: Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Właśnie 28.07.14, 11:27 ale to nie byl atak a zacheta do rozwijania sie. szkoda, ze innych atakow i niemilych slow nie zauwazasz, ciekawe czy tylko dlatego, ze wydaje ci sie ze niektorzy maja twarda dupe.. tu tez mozesz sie mylic. Odpowiedz Link
lesher Re: Właśnie 28.07.14, 11:47 Wiesz, nie wszyscy są tacy jak Ty - i czasem jak Ty chciałabyś tylko tak trochę pobóść, to ich może nieźle zaboleć. A co do Ciebie, to pod twardą skórą może jesteś całkiem delikatna Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Właśnie 28.07.14, 12:01 Nie wiem, co Temperówka napisała, ale od jednej czekolady chyba upasienie mi nie grozi... dobra, dobra, już się za siebie biorę, zero słodyczy do końca tygodnia. Taaaa Odpowiedz Link
ice_flower Re: Właśnie 28.07.14, 12:33 Nie czytałam wczoraj tego wątku. Nie wiem zatem, co spowodowało aktywność cenzorską. Jeśli były tu wulgaryzmy, to nie mam pytań.. Jednak na przyszłość swej bytności, w większości bardzo przyjemnej, tu na forum bardzo chciałabym się dowiedzieć według jakiego klucza niektóre agresywne wypowiedzi są kasowane, a inne - nie. Szczególnie chodzi mi o te, które NIE są kasowane. Dziękuję Odpowiedz Link
lesher Re: Właśnie 28.07.14, 12:50 Według tego "klucza": netykiety oraz regulamin forum GW. Oczywiście admini nie są ciągle na forum i nie są w stanie przeczytać/zauważyć wszystkiego. Jeżeli uważasz, że jakiś wątek powinien zostać skasowany napisz o tym (wraz z linkiem!!) na maila gazetowego mojego albo Panzernej, albo też przez prywatną wiadomość - kliknij w nagłówku. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Właśnie 28.07.14, 13:19 uuuu klasykiem poleciałaś tylko, że na forum owo milczenie wydaje mi się trudno wykonalne Odpowiedz Link
lesher Re: Właśnie 28.07.14, 13:27 Miej to zawsze w pamięci i w sercu, byś jak rafy unikał słowa nie słyszanego dotąd i niezwykłego. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Właśnie 28.07.14, 13:14 a ja bym dziś zjadła jakiegoś pączka, mmm... mógłby być z jagodami i bitą śmietaną Odpowiedz Link
ice_flower Re: Właśnie 28.07.14, 16:46 A ja mam słabą silną wolę i właśnie mam zamiar pochłonąć bardzo słodki i bardzo pyszny deser Ale nie będę się rozwodzić nad szczegółami.. nie jestem taka Odpowiedz Link
maruda2 Re: Właśnie 28.07.14, 22:04 chyba na prawdę Jej nie wyszedł ice_flower napisała: > Po żurku już się nie odezwała.. Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Właśnie 28.07.14, 23:50 Same zołzy Admin, nie kasować Żurek z torebki, ale skoro piszą, że bez glutaminianu sodu, to ok... przecież nikt w demokratycznym państwie polskim, państwie prawa i sprawiedliwości nie śmiałby próbować klienta oszukać. I dodałam od siebie kawał kiełbachy, kartofelki, jajeczka, cebulkę, śmietanę... ostatecznie zjadliwy, choć w pierwszym momencie miałam wątpliwości. Nie mam serca do gotowania, ale wiśnie na drzewie się marnują. Piec nic nie będę, żeby nie było, że aż taką marną tę silną wolę mam... wie ktoś jak się gotuje taką zupę z makaronem i wiśniami? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Właśnie 28.07.14, 21:09 Podziwiam . Ja osobiście, nawet jak mam wielki apetyt na słodki,e to nie jestem w stanie sama zjeść całej czekolady Dzisiaj zjadłam trzy ptasie mleczka Odpowiedz Link