Dodaj do ulubionych

randka z internetu

09.08.14, 17:57
ja wlasnie odwolalam. nie wiem czy zrobilam dobrze, ale na pewno madrze.
myslalam, myslalam, myslalam, nawet kiecke przygotowalam i kudly wyprostowalam, ale po co sobie robic nadzieje, a potem znowu flaszki szukac.
wystepuje u was cos takiego, ze jak juz dlugo jestescie sami boicie sie zmieniac tego w miare uporzadkowanego swiata? wprowadzac w niego jakis nowy element, niekoniecznie pasujacy do reszty?
cholera, teraz musze zajesc to wszystko.
Obserwuj wątek
    • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 17:59
      zmieniac tego w miare uporzadkowanego swiata
      forum mi sluzy, nie ma co, gramatycznie jak cholera. big_grin
    • czarny.onyks Re: randka z internetu 09.08.14, 18:03
      Tempi wypierdzielaj na randkę raz dwa!!!!!
      nie warto się zastanawiać, tylko próbować......samotność jest dobra na chwilę...suspicious
      a jeśli nic nie wyjdzie...to znaleźć inne sposoby na opłakiwanie niż flaszkasuspicioussuspicious

....ja też znikam za chwilę wink
      • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:13
        na randke idziesz? smile
        nie ma sensu, i tak nic z tego nie bedzie, zainteresowalam sie gosciem, bo stad, ale odwlekam to od dluzszego czasu, jakos mnie nie ciagnie.
        • czarny.onyks Re: randka z internetu 09.08.14, 18:16
          wiesz, że gadasz tak, bo się zwyczajnie ....boisz.....

bez wysiłku nic nie ma...
          nie pójdziesz to nie przekonasz się....nie sądziłam, że z Ciebie taki mały tchórzwinksuspicious
          czyż nie lepiej żałować, że próbowałaś niż jojczyć potem przez lata....

ja? na małe spotkaniewink
          żadna tam randkawink
          • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:23
            ale spotkanie z mezczyzna? wolnym? jezeli madry to sie nie zastanawiaj. wink
            nie boje sie, ale wiem, ze nic z tego nie bedzie, facet mnie przez interndt nawet slabo zainteresowal, a nawet jezeli to mieszka za blisko.
      • green.amber Re: randka z internetu 09.08.14, 18:15
        czarny.onyks napisała:

> ....ja też znikam za chwilę wink

znów urlop?? jawna niesprawiedliwość społeczna... winktongue_out
        • czarny.onyks Re: randka z internetu 09.08.14, 18:18
          tongue_out
          nie, a chciałabymwink

nie, ale właśnie do mnie dotarło do mnie, że mam wolny następny długi weekend..
          i myslę, jak go nie zmarnowaćtongue_out
    • uny Re: randka z internetu 09.08.14, 18:07
      trzeba było dać znać, by się zorganizowało małą wyprawę tak na szybko. no jak że to tak żeby się miało żarełko zmarnować...
      • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:11
        jakie zarelko? ja na randkach mam takiego stresa, ze nic nie jem, chociaz zdazalo sie, ze wpierniczalam za trzech. tongue_out
        a teraz jakies brokuly z makaronem bede robic, lubisz?
        • uny Re: randka z internetu 09.08.14, 18:13
          nie wiem. brokuły to mi się z zielonymi gąsienicami kojarzą.

napisałaś, że sama będziesz musiała wszystko zjeść. wnioskuję, że żarcia naważyłaś dla absztyfikanta.
          • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:15
            no co ty, ja dla facetow nie gotuje, a pierwsze spotkanie ti w miejscu neutralnym gdzie ludzi pelno, dbam o bezpieczenstwo faceta. a zajesc musze moje mysli.
            • uny Re: randka z internetu 09.08.14, 18:19
              łeeeeee, liczyłem na poczęstunek.
              jeść myśli... phiiiiii
              • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:24
                ale to facet ma gotowac. big_grin
                • uny Re: randka z internetu 09.08.14, 18:27
                  o nie, dwóch facetów to o jednego za dużo. musiałabyś pożegnać kucharza
                  • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:32
                    sam bedziesz gotowal? mam sporo ksiazek kucharskich.
                    • uny Re: randka z internetu 09.08.14, 18:33
                      ja nie gotuje. odpadłem w przedbiegach
                      • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:34
                        nie chcesz nawet sprobowac?
                        • uny Re: randka z internetu 09.08.14, 18:36
                          jajecznicą gości mam podejmować?
                          • czarny.onyks Re: randka z internetu 09.08.14, 18:45
                            a co złego w dobrej jajecznicy?suspicious

nie od razu Kraków zbudowanowink
      • green.amber Re: randka z internetu 09.08.14, 18:14
        raczej pakuj żarcie i wieź, no chyba że skutecznie pocieszysz i zajadanie nie będzie konieczne winktongue_out
    • witamina_b12 Re: randka z internetu 09.08.14, 18:15
      Ja na pierwsza chodzę... najwyżej druga odwołuje wink
      • czarny.onyks Re: randka z internetu 09.08.14, 18:18
        big_grin big_grin
        • uny Re: randka z internetu 09.08.14, 18:21
          co się śmieje. mądra taktyka i tyle. i jeszcze kartkę z namiarami na delikwenta pewnie domu zostawia.
          • witamina_b12 Re: randka z internetu 09.08.14, 18:56
            A to tylko raz mi się zdarzyło wink
      • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:33
        a ja sie pierwszych boje, pozniej to juz leci.
    • salsa13only Re: randka z internetu 09.08.14, 18:24
      Zawsze chodzę na pierwszą randkę, na drugą niekoniecznie chcę się umawiaćbig_grin

Po co od razu budować wizje związku, partnerstwa, rodziny? Wszystko ma odbywać się w swoim własnym rytmie, albo zaskoczy albo nie. Żyj tym, co tu i teraz. A może to jest właśnie miłość Twojego życia? Jak nie pójdziesz, nigdy się tego nie dowiesz, co masz do stracenia, tylko czas, który ostatecznie stracisz na pogaduchach a jak będzie kiepsko, to się ewakuujesz.
      No i jeszcze przeczytaj to, co niżejsmile
      • temperufka.zelona Re: randka z internetu 09.08.14, 18:43
        tego sparzenia sie wolalabym sobie zaoszczedzic. i nadal jedna rzecz mnje gryzie i nie wiem jak i kiedy powinnam o tym powiedziec, wolalabym na poczatku, by czasu nie tracic, ale to chyba nie mozna tak na dzien dobry.
        • salsa13only Re: randka z internetu 10.08.14, 10:41
          temperufka.zelona napisała:

kiedy powinnam o tym powiedziec, wolalabym na poczatku, by c
          > zasu nie tracic, ale to chyba nie mozna tak na dzien dobry.

Nie możesz traktować spotkania z Kimś, jako z góry założonego "straconego czasu",
          powiedz jak chcesz rozpoznać właśnie Tego Mężczyznę, jeżeli nie dajesz ani sobie ani tej osobie żadnych szans? Czasami aby w Kimś rozpoznać wewnętrzne piękno, trzeba jednak kilku spotkań...
          I jeszcze coś, pamiętaj Ta osoba też przychodzi na spotkanie, czy w/g Ciebie powinna zastanawiać się na początku : czy aby nie stracę czasu?
          Działaj Kobieto, próbuj a nie rozmyślaj, poddaj się chwili. Zawsze to jakaś dawka adrenalinybig_grin
    • hashimotka88 Re: randka z internetu 09.08.14, 19:09
      Ja tam z pierwszymi randkami nie mam zadnego problemu, bo... Na randki nie chodze. Tylko sprobowalby jakis juz na poczatku dac mi kwiatka, lub wyjsc poza normalna znajomosc. Ech... Jak bylam "mala" tacy kolesie mnie tylko zniechecali. Tacy ktorzy pokazywali chec. W sumie tylko bylam na jednej wirtualnej randce wink jak mialam jeszcze nascie lat... A pozniej to tylko w realu paru poznalam. Glownie znajomi probowali byc kims.wiecej.
      Chyba dlatego teraz mam taki wstret do randek.... Juz zasen mni nie pocaluje na pierwszym spotkaniu suspicious kiedys za mlodu to mi sie zdarzylo...

Teraz jesli z kimkolwiek sie spotkam.to na duzym luzie, bez zalozen.
      Co ma byc to bedzie. I tak ostatnio wlasni to wygladalo. Pierwsze spotaknie ok. Kolejne, dobrze sie dzieje. Dobrze, tzn ze ni uciekam. Zaufalam kolesiowi i czulam.si pierwszy raz przy kims tak dobrze. Podchodzimy pod 20 spotkan..(kazd.min 6 godz.) a mnje nic nie bierze...
      Jesli dzisiaj sie spotkamy czeka nas powazna rozmowa. On wie ze z mojej strony nic. U nieho na szczezcie jest podobnie. Ale .... Skoro nic nie bylo to juz pewnie nie bedzie. Nie chce mu robic jakis zludzien. W sumie w trakcie myslalam ze cos zaskoczoczy. Bo.jest to ciekawa znajomosc i dosc wartosciowa. Serce nie sluga. A ja jak widac oziebla jestem.... To nie to...

Zebym poszlam z kims na "randke" musze wpierw kogos dobrze poznac wirtualnie..dzieki czemu poznie na spotkaniu jest dosc luzno.

Nawet jak ze swoim.Umilaczem wejde calkiem.na stope kolezenska (bede musiala to zrobic skoro.nic nie ruszylo...) to pewnie nadal.nie bede nikogo szukac. Nie wiem jak sie to robi tongue_out
      Przeciez nie bede sie puszczala w jakies tam portale. Za duzo tam plewiu. Ciezko oddzielic ziarna.

Szkoda, Tempi ze sie nie wybralas...
    • bez.pokory Re: randka z internetu 09.08.14, 19:38
      tak macie
      niestety
    • witrood Re: randka z internetu 09.08.14, 21:00
      Jak czujesz, że to średnio "to", to nie idź. Dziwny to sport te randki z nieznajomymi (nie musi być z internetu, czasem za pośrednictwem kogoś) - dla ludzi o mocnych nerwach. wink
      • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 11:07
        nigdy nie miałeś tak, że nie miałeś ochoty, że czułeś ,,że to średnio''...a potem okazywało się, że było super?
        i na randki zazwyczaj chodzi się z nieznajomymiwink
        • witrood Re: randka z internetu 10.08.14, 11:30
          Zawsze z nieznajomymi? surprised Czasem się chodzi z kimś, kogo się już zna z widzenia (wolę tak niż w ciemno). wink

Miałem i tak. Ale też i tak, że się umęczyłem albo i tak, że było zupełnie letnio.

Obecnie jestem na detoksie randkowym, więc może i jestem złym doradcą. tongue_out

Chyba zaraz spadam w plener. Trza się nasłonecznić. wink
          • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 11:39
            toteż napisałam....zazwyczaj...

pewnie, że lepiej z kimś kogo ciut, ciut znaszwink
            ale nie zawsze jest tak łatwo.....
            ........a stan, kiedy masz ochotę uciec ledwo się przyszło chyba każdy zna...ot minusy randkowania....

a po detoksie łatwo znów wrócic w nałógwink
    • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 10:28
      Nie wiem, czy zrobiłaś mądrze, skoro potem zamieszczasz ogłoszenie, że chcesz kogoś poznać uncertain W internecie!

Myślę sobie, że albo nie jesteś jeszcze gotowa do nowej znajomości i masz coś mocno nieprzepracowane, a wtedy wchodzenie w nowy związek rzeczywiście jest głupotą, albo.. Może po prostu sama nie wiesz, czego na obecną chwilę potrzebujesz? Najpierw sama przed sobą się do tego przyznaj. Nie przed nami tu na forum, tylko w ciszy własnej głowy..

Rada starszej pani, która już się uporała ze zmorami przeszłości.. smile
      • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 11:02
        Przecież randka nie jest od razu wchodzeniem w związek ! to spotkanie ! Nie dramatyzuj kobieto jak pensjonarka!
        • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 11:08
          Ja dramatyzuję? Aha.. ok. nie będę.
          • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 11:09
            Tempi ! to gdzież miałam sie odnieść do autorki, jak nie na końcu ogonka ? big_grin
            • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 11:13
              Czyli robię za ogon? I to za jego koniec? tongue_out
              • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 11:15
                Kwiatuszku, miałam kiepski tydzień, jeszcze gorsze przede mną, blagam nie prowokuj suspicious big_grin
                • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 11:30
                  Ja? Jestem niewinna jak Onyks big_grin
                  • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 11:36
                    te..Kfoitku....jam jak lilija...

czarna lelijatongue_out
                    • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 11:38
                      Przecież do tego piję.. zawsze to podkreślasz, więc dla mnie jesteś już standardem niewiności tongue_out
                      • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 14:40
                        złośliwiecsuspicious
            • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 11:16
              ale pomyliłaś ogonkitongue_out......i odniosłaś się do Icewink

...jak można pomylić końcówkitongue_out
              • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 11:19
                a ponoć to jak jazda na rowerze i się nie zapomina ? suspicious ehhhh... no zdarzyło się big_grin przepraszam, kajac się będę smile
                • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 11:31
                  Poproszę o rozbierane zdjęcie tongue_out
                  • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 11:32
                    Ale może na nieśmiałych, bo tu się wytnie big_grin
                  • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 11:33
                    jezu najsłodszy! ale czyje ? big_grin
                    • ice_flower Re: randka z internetu 10.08.14, 11:37
                      No żebym satysfakcję miała tongue_out Myśl, myśl Kobieto big_grin
    • adam543 Re: randka z internetu 10.08.14, 14:27
      A po jaką cholerę się umawiasz na randkę ?????? Po co stresy ?

Ja to robię tym sposobem .....jak mnie już ktoś zainteresuje oczywiście .....
      .....ze NIE umawiamy się na randkę . Ja przyłażę bez kwiatków , a Ty bez kiecki od Prady i bez szpilek.* Zwykłe spotkanie w Mac.Cafe na kawę .

* zwykłe dżinsy i kapcie wystarczą . Bo bez kiecki było by trochę nieswojo .
      • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 14:32
        nooo ! przynajmniej nerwówy nie ma że to randka smile Jakież proste, ale z tym Mc... do przesada, tam maja paskudna kawę wink
        • adam543 Re: randka z internetu 10.08.14, 14:34
          No , bywają inne miejsca .
          Wszystko kwestia dogadania ( Doklikania )
          • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 14:40
            Z drugiej strony ... sprytne, Ci powiem wink
            Laska na bóstwo się nie robi bo i po cholerę, skoro kiecka w szafie zostaje, a to tylko spotkanie z kumplem od klikania i wszystkie mankamenty urodowe masz jak na dłoni wink big_grin
            • adam543 Re: randka z internetu 10.08.14, 14:54
              Nawet mało powiedziane . wspomnę jeszcze o zaoszczędzonych 10pln na kwiatki .
              • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 14:57
                ajć...no tego juz bym nie pisała, bo Cie o sknerstwo posądzątongue_out
                • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 14:58
                  chociaż kupowanie kwiatów komuś obcemu z racji tego, że to pierwsza randka...jakieś takie ...śmiesznewink
                  • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 15:00
                    a potem wiednie biedaczysko, bo wazonika jak na lekarstwo.

Masz rację kwiatki bez sensusmile
                    • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 15:04
                      ...ale nie żebym była przeciwko kwiatomwink

bo są chwile, gdy bardzo miło je dostaćwink
                  • adam543 Re: randka z internetu 10.08.14, 15:03
                    Dokładnie tak . Pyzatym co z owymi kwiatami zrobić . Bo nie wiadomo jak się spotkanie potoczy i gdzie zaprowadzi . Jeśli do łózka to pół biedy , jeśli na dłuższą pogawędką do parku to masakra .
                    Masakra oczywiście dla kwiatów . bo sam człek potrafi wiele przetrzymać , ale kwiaty ....no cóż . Niczemu winne , a dychę szlak trafi
                    • ame_belge34 Re: randka z internetu 10.08.14, 15:12
                      na strasznego dusigrosza wychodzisz, ale domyslam się, ze towarzyszy temu lekko sarkastyczny usmiech wink
                      • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 15:22
                        no nie wiem...już drugi raz żal tej dyszki.....suspicioustongue_out
                      • adam543 Re: randka z internetu 10.08.14, 15:24
                        Hmmm. Bo jestem dusigroszem . Każdą złotówkę przed wydaniem oglądam z każdej z trzech stron , a potem jeszcze oglądam pod światło . No niestety żyjemy w takim a nie innym kraju i w takich a nie innych czasach .
                        A kasy przy okazji szkoda bo ...... nie trzeba być naukowcem i nie trzeba posiadać umiejętności obsługi Wielkiego Zderzacza Fadronów , żeby zrozumieć koncepcie Wieloświata .
                        Każdy z nas jest inny i istnieje małe prawdopodobieństwo, za po takim spotkaniu dojdzie jednak do .....Randki . Ze trafimy na właściwą osobę . To loteria .

A kwiatów szkoda ....bo co z nimi zrobić ....np w czasie upałów...... (a dychę szlak trafi ) smile
                    • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 15:22
                      aaa ........czyli łózko zrekompensuje wydatek dyszki?

<olaboga>
                      • adam543 Re: randka z internetu 10.08.14, 15:27
                        Nie, nie zrekompensuje , ale po prostu może znajdzie się wazonik .

A tak na marginesie to seks jest zakazany na pierwszej randce . Podobno na drugiej dopiero można robić co się chce .
                        • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 15:29
                          zawsze można mieć ze sobą butelkę wody mineralnej, co w czasie upałów wskazanetongue_out
                          i kwiatek cały, i dyszki szlag nie trafiłtongue_out

zakazy sa po to, by je łamaćwink
                          • adam543 Re: randka z internetu 10.08.14, 15:31
                            no dobra poddaję się . Pokonałaś mnie .

mam nadzieję ze nie gazowanej .
                            • czarny.onyks Re: randka z internetu 10.08.14, 15:34
                              eee...marna to satysfakcja, szybko się poddajeszwink

niegazowanejwink
    • mayenna Re: randka z internetu 11.08.14, 09:54
      Jedno spotkanie nie oznacza zmiany życia.
      Akurat jestem daleka od myślenia życzeniowo - wybiegającego: nie bija mi ślubne dzwony, ani nie bucha uczucie przed pierwszym spotkaniem. Lubię spotykac ludzi i chętnie poszłabym na cokolwiek, byle w interesującym towarzystwie.
      • adam543 Re: randka z internetu 11.08.14, 18:27
        Mayenna . Grupa warszawska czeka tylko na sygnał
        • mayenna Re: randka z internetu 11.08.14, 19:15
          adam543 napisał:

> Mayenna . Grupa warszawska czeka tylko na sygnał
          Nie mogę się doczekaćsmile Bardzo się cieszę, że was poznamsmile
          • adam543 Re: randka z internetu 11.08.14, 19:29
            My też się cieszymy, całą trójka .
            Niestety @ do M. nie odnalazłem
    • tapatik Re: randka z internetu 11.08.14, 20:41
      Skąd wiesz, że mądrze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się