10.08.14, 15:41
na spotkanku, bo facet nie chcial odpuscic. bez sukienki, bez wlosow prostowania, zdecydowalam sie w ostatniej chwili, zdazylam tylko zeby umyc. big_grin
gluptas ze mnie, bo asekuracyjnie naklamalam, ze na 15 jestem na obiad umowiona, to tak jakby bylo totalnie do niczego, chwila i uciekam, a bylo calkiem fajnie, ale facet ani do bzykania ani do kochania, ale fumfel moze byc calkiem fajny, mam wreszcie kogos na tym zadupiu, z kim moge piwko wypic.
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 15:46
      a mówiłam, że warto ryzykowaćsuspicious

no!
      • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 15:53
        tylko fumfel to nie ktos do kochania. dobre i to, bo tu poza sasiadami i baba w sklepie nie mam do kogo geby otworzyc, i wreszcie sie przemoglam i z czlowiekiem sie spotkalam, to cholerniie duzo, takie male-wielkie zwyciestwo nad sama soba.
        • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 16:03
          bo z takich spotkań można zdobyć fajnych znajomych....smile

...i walcz dalejsmile
          • tdf-888 Re: bylam :-D 10.08.14, 16:10
            o ile nie zachowuje się przy nim tak jak na forum wink
            bo na forum to ewidentnie odstrasza
            • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 16:13
              oj, nie ona jedna ...suspicious

ale faktem jest też, że mimo wyskoków ma tutaj wiernych fanów po męskiej stronie tongue_out
              niektórzy mężczyźni lubią takie krnąbne dzieweczkiwink
              • tdf-888 Re: bylam :-D 10.08.14, 16:18
                nono niektórzy to nawet mówią, że czytać nie będą a czytają wink
                ale ja to wiem.. forum to jedno, a na spotkaniu forumowym grzeczny i kulturka panie.

ale ubrać się lepiej mogła, bo tak to pokazuje gostkowi lekceważenie.. na punka to w ogólniaku można próbować a w starszym wieku jednak trochę się wypada postarać.
                • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 17:42
                  lekceważenie??

przecież nie poszła w pidżamie?tongue_out
                  a jak ktoś ma taki styl bycia to nie będzie sie przebierał i udawał pensjonarki lub bizneswoman....
                  bo to i tak wyjdzie...
              • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 16:38
                kto ma tych wiernych fanow, ze niby ja?? a kogoz to?
                • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 17:39
                  Tempi, Tempi...przecież to widać jak na dłoniwink
                • robert.83 Re: bylam :-D 11.08.14, 16:25
                  Ja bym mógł być takim fanemsmile. Lubię Twoje posty.
              • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 17:33
                wszyscy faceci mnie na tym forum atakuja, kiedys to baby tak robily wiec jakos moglam to zrozumiec, ale tej sytuacji nie rozumiem. zastanawia mnie dlaczego.
                • witrood Re: bylam :-D 10.08.14, 17:36
                  Którzy wszyscy? Palcem pokaż. wink
                • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 17:40
                  no popatrz, a teraz babki przyjazne, a faceci zgryźliwi tongue_out
          • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 16:23
            dla mnie samo wyjscie i spotkanie sie z obcym czlowiekiem jest niesamowitym krokiem naprzod, blokowalo mnie cos od tak dawna, ze myslalam, iz nie jestem w stanie juz tego zmienic.
            a walczyc, ja juz nie walcze.
    • tdf-888 Re: bylam :-D 10.08.14, 15:57
      czyli nie spodobałaś się gostkowi (a może lepiej było założyć sukienkę), ten nie rozwinął skrzydeł, nie przybajerzył, bo nie chciał, i nie chciał ci się wcale spodobać, bo stwierdził, że nie było komu (nie do bzykania ani kochania). ale tak se tłumacz, że to on ci nie pasuje big_grin
      • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 16:01
        a dlaczego uwazasz, ze musisz mnie na ziemie sprowadzac? wydaje ci sie, ze tak pewna siebie jestem? i gdzie wyczytales, ze to on mi nie pasuje??
        • tdf-888 Re: bylam :-D 10.08.14, 16:08
          im niżej się odlecisz, tym mniej będzie bolało zejście do parteru. z resztą sama napisałaś, że gostek nie do bzykania, to wielkiego żalu nie będzie. żeby chociaż jeszcze znów na piffko się chciał ustawić...

> pewna siebie jestem? i gdzie wyczytales, ze to on mi nie pasuje??

tak byś napisała, że 'no kurcze podoba mi się niezłe ciacho do wybzykania, tylko nie wiem, czy mnie zechce...' a napisałaś coś w stylu 'eee fajny kumpel ale tylko kumpel, ani do kochania ani do bzykania, nie pociąga mnie'.

to ci mówię, jaki może być powód tego, że on się 'nie postarał'.
          • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 16:18
            o przyszlosc tej znajomosci nie musisz sie "martwic", na kolejne spotkanko jestesmy umowieni.
            to mowisz, ze sie nie postaral? cholera, faktycznie stara dupa juz jestem, uroda przeminela, dawny urok takze, nie dzialam juz na facetow, co zrobic?? wiecej z domu nie wychodze. big_grin
            • tdf-888 Re: bylam :-D 10.08.14, 16:28
              między umówić się a spotkać to jest drastyczna różnica (szczególnie po pierwszym spotkaniu takie deklaracje to wręcz wypada składać), ale spoko fruwaj sobie dalej, nie podcinam skrzydełek, tylko następnym razem może się podszykuj, to i stwierdzisz, że gostek do wybzykania się nada.
              tak na marginesie, sukienka nie to co? szorty na fajnym ciałku spoko smile nie mów mi, że w długich spodniach poszłaś w tych trzydziestu stopniach w cieniu...
              • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 16:37
                nie umowilismy sie na kolacje, ustalilismy ze nie jest to tez randka (ktora mialabyc wczoraj) i przychodzimy na luzie, wiec szorty i koszulka byly wystarczajace. rozumiem, ze ty wypieprzasz wszystkie panny, ktore na spotkanie z toba nie przychodza w sukience i pelnym mejkapie? big_grin
                wypada mowic o kolejnym spotkaniu nawet jezeli nie ma sie ochoty goscia widziec wiecej na oczy? zartujesz??!! a zapomnialam, warszawka. big_grin
                • tdf-888 Re: bylam :-D 10.08.14, 16:52
                  szorty - ok; bałem się, że wzułaś długie spodnie.
                  ano... wypada powiedzieć, że chcesz się spotkać znowu. no co? powiesz? eee nie nie podobasz mi się, spadaj, żałuję, że przyszłam. no chyba że ty tak potrafisz. ja mam serce do ludzi i w oczy nie powiem.
                  • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 17:11
                    jak nie chce sie wiecej spotykac to krece, a ze zazwyczaj spotykalam sie z madrymi mezczyznami, domyslali sie.
                    ty masz serce do ludzi?? nie zartuj! big_grin
                • ame_belge34 Re: bylam :-D 10.08.14, 18:56
                  ale ze co że warszawka ? tu inni ludzie mieszkają ?
                  • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 18:59
                    a nie?

tongue_out
                    • ame_belge34 Re: bylam :-D 10.08.14, 19:06
                      Nie. Jestesmy takimi samymi ludźmi jak każdy.
                      • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 19:13
                        nie nie nie!!!!!
                        jak sprowadzilam sie na to moje zadupie wszyscy traktowali mnie strasznie,bo warszawka, a ja oczywiscie w ciaglych nerwach, a po latach spedzonych tutaj widze te warszawke, jej specyfike i drazni mnie jeszcze bardziej niz rdzennych mieszkancow mojej krainy. big_grin
                        • witrood Re: bylam :-D 10.08.14, 19:19
                          Nie wiem, gdzie ta warszawka jest. Może na Służewcu, gdzie jest większość biur (ja tam nie pracuję akurat), ale tam słoiki głównie chyba zachrzaniają. Tyle że taka sama warszawka to w StateStreecie w Krakowie i w podkrakowskim Zabierzowie jest. I robi się w innych miastach - np. Gdańsku. wink
                          • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 19:27
                            suspicious złośliwiecsuspicious
                            • ame_belge34 Re: bylam :-D 10.08.14, 19:36
                              prawdę powiedział. Ci co są z Warszawy zawsze mają przerąbane na święta, bo cała reszta "warszawiaków" na swięta do mamusi jeździ a my musimy zachrzaniać w wigilię.
                              • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 19:42
                                wyczuwam wyższość nad słoikamiwink

równie dobrze mogłabym dodać, że dzieciaci mają wyższość nad samotnymi...bo oni muszą w wakacje z dzieckiem jechać...bo oni w święta też muszą mieć wolne, bo rodzina, dzieci...uncertain
                                • ame_belge34 Re: bylam :-D 10.08.14, 19:52
                                  to nie wyższośc tylko sprawiedliwość. Dlaczego ja nie mogę mieć wolnej wigilii czy sylwestra tylko dlatego ze ktoś ma 300 km do domu? No zeszzz! to nie jest moja wina!
                                  • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 19:55
                                    i może tę...złośc niektórzy traktują jako wyższość?wink
                                    • ame_belge34 Re: bylam :-D 10.08.14, 20:01
                                      Szczerze, to mnie zaczyna już to guzik obchodzić jak ktoś to traktuje, mnie szlak trafia ze muszę za kogoś zapitalać i tyle.
                                      • kama265 Re: bylam :-D 10.08.14, 21:36
                                        a to musisz się na to godzić? myślałam, że takie rzeczy się ustala
                  • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 19:10
                    yhy, spina taka, ze ciezko wytrzymac, ja niestety srednio ci miesiac musze do warszawki jechac i dziwie sie, ze kiedys umialam tam zyc, z tym cisnieniem, z tymi ludzmi.
                    • ame_belge34 Re: bylam :-D 10.08.14, 19:18
                      trzeba było się nie spinać, to byś nerwów nie miała.

Żadnej presji nie czuję, jesli ktoś ma dystans do siebie i otoczenia, to nie ważne gdzie mieszka. Z odczuwaniem presji jest jak z samotnościa, to stan ducha nie fizyczności. Presję mozesz czuć i na zadupiu, no bo " co ludzie powiedzą".
          • kama265 Re: bylam :-D 10.08.14, 21:33
            yyy
            a jeżeli NAPRAWDĘ się jej nie podoba? dopuszczasz taką możliwość? czy tylko ona jemu może się nie podobać?
      • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 16:05
        oj, Tadek, Tadek...

a dlaczego kobiecie facet nie może nie pasować? dlaczego tylko Wy możecie wybrzydzaćsuspicious
    • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 18:11
      ale grzeczna bylam kiedy zaczeli na mnie siadac, no sory swieta nie jestem i nauka o nadstawianiu drugiego policzka nigdy nie byla u mnie wprowadzona w zycie.
      • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 18:19
        słow brak....

a cóż Cie obchodzą słowa ludzi, których nie znasz, którzy Cię nie znają osobiście?

prawda jest tak, że jesteś prowokatorkąwink
        ...no to się potem nie dziw....suspicious
        • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 18:34
          juz nie, kiedys moze i tak, a teraz juz nawet prowokowac mi sie nie chce.
          ty lepiej o tych "fanach" mi powiedz bom zdziwiona okrutnie. big_grin
          • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 18:53
            taa...a teraz co robisz?
            jak dziecię...suspicious

a fanów masz jak na dłoni...wpadają, gdy Ty piszesz....głaszczą po główce, mimo, że bluzgaszsuspicious
            chcą wpadać na wyżerkę, nie kasują, mimo, że rzucasz mięsem...

jak teraz sie nie domyślisz to zamilknę big_grin
            • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 19:07
              ty mnie po glowce glaszczesz, inni tylko krzycza.
              • czarny.onyks Re: bylam :-D 10.08.14, 19:15
                instynkt macierzyński mi się włączawink

nie lubię być jak inniwink
    • szarlotka_ja Re: bylam :-D 10.08.14, 20:29
      Ej ale tak w ogóle to z którego zadupia Ty jesteś? suspicious
    • witamina_b12 Re: bylam :-D 10.08.14, 21:08
      No i brawo. Jak to mówią najtrudniejszy pierwszy krok wink
      • temperufka.zelona Re: bylam :-D 10.08.14, 21:30
        dla mnie bardzo bardzo bardzo duzo on znaczyl, ten krok, nie facet, nie to jak to sie potoczy, ale sam fakt wyjscia. jestem z siebie dumna. chociaz pewnie gdybym cztery lata temu przeczytala tutaj panne, ktora bredzi w tym watku jak ja z tym wyjsciem, strachem i cala reszta, to bym ja mocno wysmiala.
        • kama265 Re: bylam :-D 10.08.14, 21:37
          a ja Cię rozumiem i mówię Ci - super, że dałaś radę i będę kciuki trzymać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka