11.09.14, 23:04
Właśnie zobaczyłam na stronie głównej selfie Stuhrów i mi się przypomniało tongue_out
Ostatnio w telewizji śniadaniowej (czy już Wam mówiłam, że uwielbiam TV śniadaniową? big_grin) poruszali temat tego zjawiska. I otóż jedna z przepytywanych osób na okoliczność tematu, już nie pamiętam dokładnie szczegółów, ale w odpowiedzi wysunęła wniosek, że selfie jest uwielbianym rodzajem fotografii przez single każdej z płci tongue_out
Hmm... mnie to zastanowiło bo ja w sumie nigdy sama sobie fotki nie strzeliłam, ale ja jestem inna.
A Wy? Jak tam Wasze selfie? Fotografujecie się sami? big_grin
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Selfie 11.09.14, 23:11
      no czasami tak, jak nie mam innego wyjścia - ale raczej to nie są zdjątka z rączki, tylko nastawiam normalny aparat aparat fotograficzny na samowyzwalacz, ustawiam go jako tako, żeby oświetlenie było ok, pilnuję, co jest w tle, kadruję, trochę poprawiam kolorki itp.
      te fotki są zresztą głównie dla celów blogowych
    • uny Re: Selfie 11.09.14, 23:13
      ni,
      wolę robić zdjęcia innym.
    • silencjariusz Re: Selfie 11.09.14, 23:15
      Zdarzyło się. Czasem fotka jest potrzebna więc trzeba sobie jakoś radzić. Ale zdjęć nie lubię i takie foty to z konieczności, nie z uwielbienia.
    • raziel24 Re: Selfie 11.09.14, 23:18
      To oczywista oczywistość, że mam setki takich zdjęć na fejsie, autorski IceBucketChallenge i miliony wysłanych lajków dla głodującej Afryki smile
      • szarlotka_ja Re: Selfie 12.09.14, 20:20
        Tak właśnie myślałam, że jesteś królem fejsu wink
    • hashimotka88 Re: Selfie 11.09.14, 23:47
      Jasne big_grin z resztą kiedyś nawet moje selfie widzieliście suspicious nawet mój czarny tel się pokazał tongue_out oj, fot to ja sobie nastzrelałam.... ale taka faza na nie wzięła mnie tak od zesżłego roku suspicious już mi przesżło tongue_out ale przeżywaąłm jakąś tam swoją nastoletnia młodość. Oj, tam chciałam sie przekonać ze taka zła to nie jestem suspicious się przekonałam. JUż wiem jak wygladam big_grin
      zdjecia wolę robić naturze niż sobie suspicious chcecie ostatniego motylka?
      wczorajsza lub przedwczorajsza RUSAŁKA? no to już macie smile oczywiscie telefonem zrobiona i bez zooma. czyli tak jak zawsze. na gdzieś 800 fot w telefonie może max 10 jest ze mną smile
      już mi przesżło cykanie sobie fot suspicious wydoroslałam wink
      • raziel24 Re: Selfie 11.09.14, 23:58
        Normę już wyrobiłaś;-P
        • hashimotka88 Re: Selfie 12.09.14, 00:04
          A nawet ponad norme big_grin
          Ale przynajmniej zobaczylam jak wygladam wink
          Inni moga sie na mnie pogapic to czemu ja nie moge ?
          Wiecie co bym bardzo chciala? Tak wyjsc ze swojego ciala i zobaczyc jaka jestem osoba. Jak sie przy ludziach zachowuje. No i jak oczywiscie wygladam ^^ chcialam zobaczyc swoje reakcje na przerozne bodzce. Jakim jestem ludziem.
    • kama265 Re: Selfie 12.09.14, 22:54
      ja nie umiem sobie zrobić dobrego selfie big_grin
    • czarny.onyks Re: Selfie 12.09.14, 23:09
      no to ja jak zwykle inaczej.....

nie znoszę selfie big_grin big_grin
      ....może dlatego, żem niefotogeniczna tongue_out
    • beja_81 Re: Selfie 13.09.14, 15:02
      takie z ręki telefonem?
      nie podobają mnie się, człowiekowi się wtedy jakoś tak "naturalnie" wydłuża ryjek... jak szczurkowi wink albo inne dziubki wychodzą
      • raziel24 Re: Selfie 13.09.14, 15:08
        Hmmm zdaje się, że tak zwane dziubki to hit naszych czasówsmile
        • beja_81 Re: Selfie 13.09.14, 15:24
          no niestety wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka