Dodaj do ulubionych

co zrobić...

• kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:13
      nie będę próbowała nawet spekulować, co Tobie uniemożliwia jasne myślenie
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:15
      Ty wywlokłeś temat, nazywając niewiadomokogo cioteczkami plotkareczkami. I żebyś nie wiem jak długo temu zaprzeczał, taki jest fakt.
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:18
      owszem, są dużo lepsze, bo komentuję jedynie to, co nam publicznie tutaj udostępniłeś. Nie widzisz różnicy w komentowaniu na bieżąco rzeczy, które ktoś wypisuje a komentowaniu i wywlekaniu PRYWATNYCH korespondencji?
    • abyss7 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:20
      gwen75 napisał:

> Lub działają na zlecenie big_grin

Ręce opadają....
      Zszedłeś do poziomu MidnightLightning...

Baw się dobrze swoimi teoriami, ja pasuję.
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:20
      nie, to Ty udajesz, że nie ma związku przyczynowo-skutkowego tam, gdzie ewidentnie jest Twoja odpowiedzialność
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:22
      Gwen, nie potrafisz prowadzić ani normalnej rozmowy ani dyskusji bez wycieczek osobistych? jestem spokojna i nie Tobie oceniać, co mi dobrze zrobi
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:27
      przeciez kolego to Ty wszystkim nam tutaj się żaliłeś, że KTOŚ sie zachowuje nieprzywoicie podczas rozstania, płacze i robi jazdy ... To sa Twoje słowa.
    • lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:27
      Gwen, sam to karmisz...
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:30
      a Ty nie potrafisz dostrzec, że temat cioteczek był kamieniem, który poruszył tą żenującą lawinę? i to co napisała Mari to jest skutek Twoich prowokacji. Więc kończ Waść wstydu oszczędź, chociaż na to oszczędzenie to już dużo za późno
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:31
      mylisz mnie z Witaminą i Abyssem. Bądź precyzyjny w rozmowie tongue_out
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:33
      poza tym, wycieczki osobiste nie mają nic wspólnego z obiektywizmem a z odnoszeniem sie do faktów i przedmiotu rozmowy a nie do osoby, z którą się rozmawia i jej jajnków, capisco?
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:35
      chyba nie doceniasz naszej inteligencji Gwen. To jest dopiero błąd.
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:37
      ja nie jestem w to osobiście zaangażowana i po mnie to spływa, więc sobie nie pochlebiaj, że mnie cokolwiek zaślepia i nie widzę jasno. Widzę co robisz.
    • lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:37
      > Abysie, Kaznodziejo i Psychoanalityku w jednej osobie, też dam Ci dobrą radę: n
      > ie wypowiadaj się na temat, na który masz znikomą wiedzę wink

Nie wiem co się z Tobą dzieje. Abys na spokojnie usiłuje Ci coś wytłumaczyć, z życzliwością. A Ty to bierzesz jako atak na siebie.

To jest oczywiste, że ma znikomą wiedzę na temat tego jak to u Ciebie wyglądało i dobrze - bo to Twoja sprawa (i ew. Twojej ex-lubej). I na tym polega problem, że to tak powinno pozostać, co wszyscy usiłują dać Ci do zrozumienia. Nie jest ważne kto "zawinił", bo to zupełnie nie w tym rzecz i nikomu tego oceniać.
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:43
      dokładnie, oceniłeś moje zachowanie, a nie treść tego, co napisałam i ponieważ nie odnosisz się do meritum a oceniasz moje zachowanie i sposób myslenia, zarzucając mi zaślepienie - to jest kwinesensja wycieczek osobistych. Nie masz nic do powiedzenia w kwestii merytorycznej, więc się przypietrzasz do tego, że mam PMSa. Zlituj się, nie mam zamiaru Ci tłumaczyć podstaw, to nie jest wiedza tajemna, dasz rade sobie to przyswoić
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:45
      jesteś jak dziecko, co musi mieć ostatnie słowo w kłótni, co Gwen?
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:48
      piję kawę i nie mam chwilowo nic lepszego do roboty, to Ci odpowiadam, Serio, uważasz że zasługujesz na moją uwagę i zaangażowanie?
    • lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:49
      Gwen, dobra rada - wyłącz forum, wyłącz kompa i idź na spacer.
      Serio.
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:50
      ja nie mam problemu ze spojrzeniem sobie w oczy w lustrze, nie wiem jak Ty
    • lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:53
      > Pozostałym uczestnikom dyskusji poradziłeś to samo? Czy może nie starcza odwagi
      > ?

Nie siedzę ostatnio za bardzo na forum, bo trochę mam mało czasu, ale z tego co widzę to ilekroć ten wątek trochę "przygasa", albo schodzi na inne tematy, to pojawiasz się Ty i go znowu nakręcasz.
      Wyluzuj...
    • lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 13:04
      Jedna osoba mówi Ci że jesteś pijany - nie przejmuj się.
      Dwie - zastanów się może.
      Wiele osób - lepiej idź do domu.
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 15:10
      nadal nie rozumiesz, na czym polega cywylizowana rozmowa, bynajmniej nie na komentowaniu zwyczajów / zachowania rozmówcy i próbach zdyskredytowania go tym, a na odnoszeniu się do meritum sprawy przy użyciu racjonalnych argumentów.
      • lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 15:18
        Kama, nie nakręcaj tego, pliz.
    • kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 15:25
      brawo big_grin
      serio, jak Ty się mieścisz w pokoju ze swoim ego?
      rozumiem wszystko, a najważniejsze, że zrozumiałam, że nie jesteś osobą, którą chcę znać
      EOT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka