kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:13 nie będę próbowała nawet spekulować, co Tobie uniemożliwia jasne myślenie Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:15 Ty wywlokłeś temat, nazywając niewiadomokogo cioteczkami plotkareczkami. I żebyś nie wiem jak długo temu zaprzeczał, taki jest fakt. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:18 owszem, są dużo lepsze, bo komentuję jedynie to, co nam publicznie tutaj udostępniłeś. Nie widzisz różnicy w komentowaniu na bieżąco rzeczy, które ktoś wypisuje a komentowaniu i wywlekaniu PRYWATNYCH korespondencji? Odpowiedz Link
abyss7 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:20 gwen75 napisał: > Lub działają na zlecenie Ręce opadają.... Zszedłeś do poziomu MidnightLightning... Baw się dobrze swoimi teoriami, ja pasuję. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:20 nie, to Ty udajesz, że nie ma związku przyczynowo-skutkowego tam, gdzie ewidentnie jest Twoja odpowiedzialność Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:22 Gwen, nie potrafisz prowadzić ani normalnej rozmowy ani dyskusji bez wycieczek osobistych? jestem spokojna i nie Tobie oceniać, co mi dobrze zrobi Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:27 przeciez kolego to Ty wszystkim nam tutaj się żaliłeś, że KTOŚ sie zachowuje nieprzywoicie podczas rozstania, płacze i robi jazdy ... To sa Twoje słowa. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:30 a Ty nie potrafisz dostrzec, że temat cioteczek był kamieniem, który poruszył tą żenującą lawinę? i to co napisała Mari to jest skutek Twoich prowokacji. Więc kończ Waść wstydu oszczędź, chociaż na to oszczędzenie to już dużo za późno Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:31 mylisz mnie z Witaminą i Abyssem. Bądź precyzyjny w rozmowie Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:33 poza tym, wycieczki osobiste nie mają nic wspólnego z obiektywizmem a z odnoszeniem sie do faktów i przedmiotu rozmowy a nie do osoby, z którą się rozmawia i jej jajnków, capisco? Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:35 chyba nie doceniasz naszej inteligencji Gwen. To jest dopiero błąd. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:37 ja nie jestem w to osobiście zaangażowana i po mnie to spływa, więc sobie nie pochlebiaj, że mnie cokolwiek zaślepia i nie widzę jasno. Widzę co robisz. Odpowiedz Link
lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:37 > Abysie, Kaznodziejo i Psychoanalityku w jednej osobie, też dam Ci dobrą radę: n > ie wypowiadaj się na temat, na który masz znikomą wiedzę Nie wiem co się z Tobą dzieje. Abys na spokojnie usiłuje Ci coś wytłumaczyć, z życzliwością. A Ty to bierzesz jako atak na siebie. To jest oczywiste, że ma znikomą wiedzę na temat tego jak to u Ciebie wyglądało i dobrze - bo to Twoja sprawa (i ew. Twojej ex-lubej). I na tym polega problem, że to tak powinno pozostać, co wszyscy usiłują dać Ci do zrozumienia. Nie jest ważne kto "zawinił", bo to zupełnie nie w tym rzecz i nikomu tego oceniać. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:43 dokładnie, oceniłeś moje zachowanie, a nie treść tego, co napisałam i ponieważ nie odnosisz się do meritum a oceniasz moje zachowanie i sposób myslenia, zarzucając mi zaślepienie - to jest kwinesensja wycieczek osobistych. Nie masz nic do powiedzenia w kwestii merytorycznej, więc się przypietrzasz do tego, że mam PMSa. Zlituj się, nie mam zamiaru Ci tłumaczyć podstaw, to nie jest wiedza tajemna, dasz rade sobie to przyswoić Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:45 jesteś jak dziecko, co musi mieć ostatnie słowo w kłótni, co Gwen? Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:48 piję kawę i nie mam chwilowo nic lepszego do roboty, to Ci odpowiadam, Serio, uważasz że zasługujesz na moją uwagę i zaangażowanie? Odpowiedz Link
lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:49 Gwen, dobra rada - wyłącz forum, wyłącz kompa i idź na spacer. Serio. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:50 ja nie mam problemu ze spojrzeniem sobie w oczy w lustrze, nie wiem jak Ty Odpowiedz Link
lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 12:53 > Pozostałym uczestnikom dyskusji poradziłeś to samo? Czy może nie starcza odwagi > ? Nie siedzę ostatnio za bardzo na forum, bo trochę mam mało czasu, ale z tego co widzę to ilekroć ten wątek trochę "przygasa", albo schodzi na inne tematy, to pojawiasz się Ty i go znowu nakręcasz. Wyluzuj... Odpowiedz Link
lesher Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 13:04 Jedna osoba mówi Ci że jesteś pijany - nie przejmuj się. Dwie - zastanów się może. Wiele osób - lepiej idź do domu. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 15:10 nadal nie rozumiesz, na czym polega cywylizowana rozmowa, bynajmniej nie na komentowaniu zwyczajów / zachowania rozmówcy i próbach zdyskredytowania go tym, a na odnoszeniu się do meritum sprawy przy użyciu racjonalnych argumentów. Odpowiedz Link
kama265 Re: Apel do ciotek-plotek... 14.12.14, 15:25 brawo serio, jak Ty się mieścisz w pokoju ze swoim ego? rozumiem wszystko, a najważniejsze, że zrozumiałam, że nie jesteś osobą, którą chcę znać EOT Odpowiedz Link