Dodaj do ulubionych

która dołączy?

01.06.15, 00:54

mam idealnie zrobioną w sensie wypieczoną lazanię z biedy (biedrąki), zapodaną z sałatką szwedzką, oraz posiadam 2 browary firmy żywiec.
proponuję dodatkowo transmisję live major soccer ligue z amerykańskiego seattle
Obserwuj wątek
    • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:34
      Nie wiem o czym "mowisz" ^^
      Ech... Znowu mnie wzielo na skromne "wariactwa", a ja spokojna jestem. Co mkzna zrobic z wiankiem zaplecionym z rozowej koniczgny? big_grin
      Slowik u mnje juz z tydzien nke spiewa. Znalazl partnerke. Zaspiewa dopiero za rok...
      Ale nad wodospadem jeszcze nuci smile

ok... Juz wiesz o czym "mowisz" big_grin
      z dostawa do domu? tongue_out wink
      • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:35
        to może na kaszaneczkę z musztardą sarepską smile
        • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:38
          Dawaj co masz ? big_grin
          • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:42
            idź spać, dziewczyno smile
            zmęczony jestem, ale jeszcze pomantykuję smile
            • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:48
              Ide. Ide. Takie sa plany.Choc.... Mi sie nie chce.
              No i w dodatku klaki nieco mokre to opoznione spanie a pradu nie mam zamiaru marnowac tongue_out niech czasem same sobie poradze suspicious

ej. To jak. Rozochocil na zarcie na APE a teraz mi mowi zebym szla spac? suspicious
              Powiedz ze nic nie masz dobrego suspicious
              Gin najlepszy z alkoholi. a..nawet dzisiaj zakupiony smile gin najlepszy za czerwonym winkiem smile
              • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:57
                jutro do roboty?
                • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 07:50
                  Aaaa..cha!
                  Jutro tak i dzisiaj tez smile
          • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:43
            Hmmm mam nadzieje ze kleszczucha miec nie bede...
            Nie no, aluminiowy kocyk mam nadzieje ze chronil. Ciekawe czy kolor seledynowy w jakis sposob odstarasza owady. Mrowy na koc nie wchodzily ^^ seledynowy noze jak kokor ostrzegawczy. Jak zolty jak czerwony. A seledynowy w kropy no prawie jak muchor. Mam policzki rozpalone... Na pewno przez jakas chorobe tongue_out
            dobra. Powaznieje.
            Sarepska....
            A znasz musztarde slowacka?
            • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:46
              a umylas dupe?
              big_grinbig_grinbig_grin
              nie miej nadzieje, tylko sie myj od kleszczy, a ten twoj mogl cie obejrzec i owiskac.
              • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:53
                Uwierzysz ze umylam? tongue_out wink
                Zawsze jesli jest szansa na kleszczucha to zmniejszam szanse. A dookola kocyk bedzie psikany smile trawka dzisiaj krociutka. Sama koniczyna praktycznie.
                Nie no w trawie nie lezalam suspicious Kocyk byl. Kleszczucha nadal mam nadzieje ze nie bedzie smile ich najintensywniejszy sezon mija.
                Skad wiesz czy nie obejrzal ? wink

DN
                • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:56
                  co ty się tak boisz hipochondryczko?
                  a ja sie nie umylem a w wyzszej trawie się kotłowałem, gumę w trawie nakładałem, bo poszła.
                  • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 08:05
                    Bo Ty brudas jestes to sie nie myjesz tongue_out wink szukaj kleszczucha ^^
                    (ja sie myje zebys pozniej nie komentowal big_grin).
                    A tak serio... Nie ma we mnie jakiegos wielkiego strachu przed kleszczuchami. Jest skromny jak trzeba wyciagnac i mam leciutkie obawy czy jego odnoza nie zostane. Zawsze palcami wyciagam. Nie lubie pienseta....
                    Na szczescie sie do mnie nie garna. (zeszly rok raz ^^). No fo co ja chodzilam po trawskach, po lasach, po zarosnietych krzaczorach (u mnie pod domem nie ma z ladna sciolka) to powinnam miec ich mnostwo. Ha, raz to ja przesiadywalam w trawie, wysokiej, po pare gdzin, jak prowadzilam badania w kwietniu/maju. I przezylam bez kontaktu z tym stworem mimo ze ofa nie mialam (nigdy sie nie psiakam, moze powinnam? suspicious) i nie zawsze sie umylam tongue_out (teraz sie myje zebys nie komentowal big_grin tongue_out a Ty to brudas jestes).
                    Gume zlapales? Zmieniles detke czy nakleiles latke? Czy wpusciles cos do srodka? Sa chyba takie mozliwosci?nie sciagasz opony ale cos wpompujesz albo... To sci- fi ^^
                    Stawiam na latke smile Twoj rower czy kolezanki? tongue_out Twoj... Bo Yy nie uwazasz tongue_out i sie nie myjesz.
                    • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 08:30
                      nie pienseta tylko pęseta
                      moja guma, moja... ano nie uważałem tylko zaiwaniałem z górki na pazurki po ostrych kamieniach. moje nowe koła już nie są takie proste wink
                      ja się w łatanie nie bawię, ale, jak pan bóg przykazał, miałem zapas, więc wymieniłem, a stary flaczek został na łące smile
                      • witamina_b12 Re: która dołączy? 01.06.15, 08:40
                        dobrze, że doczytałam...
                        bo po tym poście z kotłowaniem to zupełnie inne skojarzenia miałam big_grin
                        • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 08:49
                          ja wieeem, wieeem..
                          te wasze skojarzenia znaaam... głodnemu chleb na myśli suspicious
                          było se coś wyrwać na spotkaniu i wykorzystać! tongue_out
                          • witamina_b12 Re: która dołączy? 01.06.15, 08:59
                            wiem, że wiesz jeszcze pamiętasz tongue_out to nie taka odległa przeszłość wink
                            ale teraz możesz się "wozić", że tak skorzystam z Twoich porównań wink

• kama265 Re: która dołączy? 01.06.15, 12:05
                        jak mogłeś flaka starego zostawić na łące, mama nie nauczyła, że się nie śmieci na łonie?! shame on you Tadeuszu suspicious
                        • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 12:47
                          rolnik se wykosi trawy i zbierze sianko z surowcami albo zostawi na nawóz tongue_out
                          niech stawiają kosze na śmieci, to bym wyrzucił smile
                          z resztą kulwa zmęczony byłem, nie w głowie mi higieny.
      • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 01:37
        Tylko nje mow ze APA ? ^^
        Jedno sprobowalam i na tym poprzestalam. Ale w tym tyg na pewno juz zakupie smile bo mnie juz ochota wzielam
        • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 08:55
          nie dała ci szefowa wolnego na dzień dziecka? sad
          alle dzisiaj słońce.. lato wszędzie! idę po browar zaraz, trza się wypionować.
          eeech... a rower w furze, nie mam siły go wyjąć. wezmę podjadę na starym
          • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 10:51
            No widzisz jaka mam "wredna" szefowa? Nie moge korzystac ze swojego swieta. Dopiero tylek co usadowilam. Sprawe jej zalatwilam. U ksiegowej suspicious i jeszcze chwile sama zanim Ona dotrze. Ale wiem co porobie smile a wiedziec uwielbiam.
            Dzosiaj.... Przez Ciebie (dla Ciebie?) zalozylam obslizgle portki big_grin gdy tylko pierwsza osoba mnie zobaczyla juz byla reakcja. Do dzisoaj tylko Paziek mnie w nich widzial suspicious (a mam je z dwa lata? ) pierwsza osoba pojechala z tekstem "co Ty na motor idziesz" big_grinbig_grinbig_grin portki mnie do czegos obligowaly. Pojechalam dwukolowcem wink czy ja nie mowilam.zenie lubi na siebie zwracac uwagi? suspicious juz doroslam do tego by zalozyc takie obslizgle (nieco polyskujace) portki. Wiem ze zwracam uwage. Dodatkowo moj ksztaltny (acz za duzy suspicious) tylek jest dobrze widoczny. Juz nie wspomne o zimnokrwostych udach.tak za duzo mam miesni big_grin ach. W takich portkach to czujesz jak cialko dostosowuje sie do ruchu... Jak plynie ? big_grin W jeansach nic sie nie porusza suspicious ej..jqkby wygladala nienarzekajaca kobieta? Musze ponarzekac na swoje nogi. Sa zbyt obfite suspicious zbyt krotkie i moglyby byc prostsze. Noooo!
            Ech..no i zwracam na siebie uwage suspicious nawet... Jedna osoba mnie klepnela w tylek big_grin zupelnie obca tongue_out na co mi bylo zakladac obslizgle portki.
            Przynajmniej nie bedzie goraco smile z takim zamyslem je na siebie wrzucialam. Wszystko przez Cibie Tede bo powjedziales ze nie sa takie zle wink
            Spoko. Juz ni przeszkadza mi ze si na mnie gapia. Wczoraj w ramach terapi szlam z zalozonym wianek na glowie, z rozowych kwiatow koniczyny wzdluz rzeczki gdzie setki ludzi mni minelo. Czasem fajne usmiechy zgarnelam smile
            Mialam jakiemus dzieciakowi wianek oddac. Ale zadno sie nie upomnialo wiec..... Ozdobilam jeden pomnik smile
            • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 11:17
              w tych portkach mówisz, że chłodniej? przecież to powietrza nie przepuszcza. (tzn tak mi się wydaje, jak pomacałem, sam nie zakładałem tongue_out, no i nie macałem twoich, może masz jakieś totalnie ściemnione)
              no i rowerem do firmy pojechałaś?
              ile km i w ile??

eeej.. to może szefowa na dzień dziecka chociaż ape we firmie pozwoli obalić? smile
              • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 11:48
                Noooo. Chlodniej..duzo chlodniej.
                Material jak na grubsze rajstopki wink cienki i mimo pozoru przepuszczajacy powietrze. Hehe to mama rzucila tym tekstem czy na motor ide big_grin a potem... Ze taki czarne a dzisiaj graco, ze nie przepuszczaja powiwtrza. Tak samo jak Ty tongue_out ale to pozory. Imitacja skory ale cienizna. Jak grubsze rajtopki :smile
                Co do klepniecia w tylek.... Jak wysiadlam.z autobusu zeby ludziska wysiadly suspicious to jedna babcia wychodzac sie nieco podtknela wiec ja przytrzymalam. Ta mnie po tym w tylek delikatnie klepnela. Z racji ze ja duza ona mala to najlepszy zasieg pewni na tylek miala smile
                Skad dwukolowiec? Na przystanek nie chcialo.mi sie na nigach zapieprzac a mam kawalek... Jak na razie raz do pracy rowerem posmigalam.
                Co do Apy w pracy... Po 15 godzinnej pracy zwiaznej z browarem. Z kapslami z szyszki chmielowymi. Powiedzialam.sobie w duchu... Nigdy piwa w pracy big_grin chyba ze szefowa bedzie "zmuszala" wink
                Juz nie sama smile
                • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 12:56
                  czyli masz tak dużą dupę, że ludzie o nią zawadzają mimochodem?
                  pewnie ci fajnie smile

ej to jak?
                  nie jeździsz rowerem do biura tylko kawałek i zostawiasz u 'sąsiada' i do 'nyski' vel busa (autobana)?
                  reasumując: takie spodnie są ok i niech panny w nich chodzą smile
                  • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 13:24
                    Staruszka wysiadajac potchnela sie o prog. Ja bylam ju na zew. Przepuscilam ludziska u wecziwalam by ponownie wejsc. A moj tylek zamiast byl przeszkda stal soe pomocny. Lecac chwycila za niego wink ok. Tylek odebral tylko podziewanie smile
                    Tyle o moim wielkim.zadzie tongue_out

Spodnie takie sa ok?mas na mysli takie jak moje nieco obslizgle (niematowe) czy ogolni mowisz o legginssach?
                    • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 13:26
                      ogólnie o obcisłych czarnych z mixem czegoś błyszczącego.
                      to rower gdzie został>??
                      • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 13:43
                        O wodzisz. To moje by Ci idealnie podpasowaly. Nie sa tak chamsko blyszczace smile takich typowo oslizglych bym nie ubrala. Te sa dosc skromnie.
                        Myslalam ze ogolnie o legginsach mowisz a tu chodzi Ci dokladniej o moj typ wink zle takie nie wygladaja... I mi sie podobaja ale nie na mnie tongue_out ok. Bedac w nie wcisniete te kilka godzin juz sie do nich przyzwyczailam smile
                        oo sniadanko teraz drugie wtryniam. Kanapka i... Owsianka ^^ jogurcik z acitivi znaczy sie. Biore sie za siebie. 3 kg sa nie moje.... Ok 3 suspicious facegowi na brzuszek moj narzeka. Tylek mu nie przeszkadza wink co mnie dziwi... Bo wielki mam zad. On w dodatku wybredny. No jak mozna sie przyczepic do mojego brzucha!! ? Miekszejszy sie zrobil ^^ odrobine tylko. Podczas ruchu same kg uciekne. Jeszcze malo tego....

Gdzie rower? Tam gdzie zostawialam gdy jezdzilam do szkoly do LO.
                        Jeszcze swojwgo sie nie dorobilam.... Tak to bym smignela nascie km.
                        Nie chce by mi ktos gledzil. Dzisij staruszkiem i tak soe wybralam. Lewe pedalo cala droge mi popiskiwalo big_grin serio....
                        • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 14:02
                          ja też wolę mniejsze brzucho i większo dupe
                          • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 14:18
                            "duży" tyłek ujdzie.... jeśli w pakiecie nie idą duże uda uncertain to jest wieksza zmora.
                            a co do brzuchola... nie chodzi o to ze aktualnie jest duży ale ja mnie pzonawał to był bardziej płaski ^^ nigdy na brzuch swój nie narzekałam wink
                            winę zwalam na faceta, za bardzo dopieszca, zoładek wink jak winę zwalam na niego to "każe" mi zamaist pizzy zjeść sałatke grecką tongue_out
                            • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 14:24
                              No i w pracy zdarzaja sie dopieszczacze suspicious
                              Wlasnie obok na biureczku u szefowej leza chrupeczki i mnie czestuje suspicious
                              jak tu nie przytyc.... Skoro tak dopieszczaja... I tak odmawiam tongue_out
                              Spoko. Minus 3 kg i bede soba smile
                            • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 14:26
                              czyli facet cię już odchudza?
                              eeeenoo... to en wasz związek zaczyna mieć ręce i nogi..
                              • kama265 Re: która dołączy? 01.06.15, 14:31
                                big_grin big_grin big_grin
                                nie podpuszczaj jej Tadek no tongue_out
                                • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 14:39
                                  ana co ja ją podpuszczać mam?
                                  zauważam, że facet się przywiązał i hoduje se laske smile
                                  wydziela racje w postaci sałatki etc.
                                  mavika a ty się nie daj zwodzić za nos tylko jak on taką tresurę wprowadza, to też stawiaj ultimatum i niech się choć oświadczy na za rok i pierścianek kupi (taka zaliczka - jak coś to nie oddasz). nosz kuźwa tak na darmo masz tę sałatę wcinać?
                                  • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 14:49
                                    Eeee. Facet ciagle dopeszcza ^^ a jak jade z tekstem ze ten moj brzuszek to przez Niego to odbija pileczke i mowi zebym salatke zamiast pizzy sobie wziela wink
                                    Nie mam zamiaru sobie zarcia wzbranac ^^ a facet ciagle mi podsuwa.
                                    Nie powkedzial nawet wprost ze za duzy mam brzuszek ale uzyl slow ze nie obrazilby sie gdybym miala mniejszy czyli taki jak mnie poznawal.
                                    Hodowanoe jest obustronne. Jak ludzie byli mu niepotrzebny. No nie ma potrzeby na znajomych ani wirtualnych to bedac ze mna w koncu dostrzegl ze ktos jest... Powoli dostrzegal... Ciezko mu bylo kogokolwiek wpuscic do swojego zycia. Jakby sie pogodzil z samotniscia sad. Nadal czasem sie wzbrania ale dostrzeva... Jest wieksze zaintwresowanie smile choc... Jeszcze malo... Ale mhsle ze bardziej jeszcze przywyknie do tego ze jestem smile
                                    A piersionki? Juz mi pokazywal. Juz pytal jaki chce tongue_out sam od sie...
                                      • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 20:40
                                        Pytal, pytal big_grin ktory pierscionek mi sie podoba.
                                        Ech... Widac ze facet lubi chce w jakis sposob sprawiac kobieci orzyjemnosc, a moze chce byc dobry jako facet? Mnie podarunkami, truskawkami (juz mowil ze jak tylko beda czerwone to sie podzielil. Ma tylko 20 krzaczkow. Ja mam z 10 razy wiecej big_grin) z reszta... Ja lubie zielne. Oooo!! Nie bylam.dzisoaj na trudkawkaxh. Zaraz pojde smile chyba burza idzie.
                                        Pytal o piersciinek bo moze myslal ze kiedys w ten sposob sprawilby mi radosc? Nie o to w tym wszystkich chodzi.... Nie o to....
                                        Dla mnie nie potrzeba sie starac... Wole jak idzie wszystko naturalnie, no ale On jest naturalny, choc ma za duzo w sobie mysli ze powinien, ze powinien byc dobry. Wolalabym zeby tego nie mial... Ale taki typ.
                                        Jesli u Niego ktos w domu zaczyna cos robic i widzi ze zle... Wyreczy Go sad ju mowilam ze na tym traci. Mlodszy brat zaczal kosic swoja dzialke. Zylka jezdzil przy ogrodzeniu zabral mu kose. Wkurza Go okrutni gdy ludzie nie mysla. Ale On na tym traci... W tym czasie powinien zrobic cos dla siebie. Powinien... Mnie piescic ^^ ale ja go popsuje... Zeby nie bylo w Nim tego mysle jak byc powinno smile
                                        Rodzince juz pokazal jaki mam pierscinek. Czulam sie cholernie zazenowana.... Czemu? big_grin bo...wink
                                    • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 20:25
                                      Nooo obslizgle portki zdaly egzamin skusily jedna osobke by mnie w tylek klepnela. Nie bede sie powtarzc kto to byl wink
                                      Dodatkowo stojac przed przesieciem jakis pan mi sie zatrzymal a piekny koreczek byl za nim smile
                                      Co do pierscionkow.... Kiedys. Gdzies w grudniu, facet podeslal mi na gg linki ze zdjeciami pjerscionkow. I pytal ktory mi sie podoba (noz... Nawet ja w necie pierscionkow nie obczajam big_grin to samo tyczyly sie bielizny). Ja weszlam bez zadnej radosxi i... Powiedzialam mu ze z posepna mina...jesli bedzie w nas uczucie (wieksze oczywiscie) jesli bedziemy wiedziec ze chcemy ze soba byc.... Wystarczy mi drucik ^^ no ale pozniej jak tak bardzo nalegal powiedzialam ktory mi sie podoba wink oboje dosc podobnie myslelosmy ale cwany... Ograniczyl mi wybor dal tylko z 5 fot suspicious
                                      Jakby co.... Piersionek jest na moim profilu, dodalam zdjecie.
                                      Wiesz co Tede. Jestes jakis rozbiezny w tych swoich tezach.
                                      Bo kiedys pisales ze jest ze mna bo ma zbyt dobre seece. Oj, jakby nie chcial t by ze mna nie byl. Gwarantuje Ci. A teraz z niby chce mnie sobie wyhowywac czyli chce byc. Pozniej ze ja wyrachowana ze jestem z Nim bo tak mi dobrze. Ano dobrze mi smile tongue_out no i ostatnio dawales nam pol roku....
                                      W sumie... My tez tyle sobie dajemy big_grin to pozostawie bez dalszego komentarza ^^ Spoko. My nie moglismy dorosnac do mysli ze moze razem byc... Prawie po pol roku zobaczylismy ze jednak mozemy. A zeby byc ze soba tak dlugo. Byc lata? Noz jakas masakra big_grin
                                      Exh..... Dzisiaj mi sie tesknilo.... Ale nie chcialam zmieknac...
                                      Rano jeden smsik od niego. Odpisalam a pktem cisza... Pomyslalam nie bede pisac kokejnwgo. Poczekam... Potem mysli. Pewnie jest zajety. Pewnie robi cos odnosnie swojwgo azylu. Jakas papierowka. No ale dodatlowo mysli.. Moglby napisac ze jest zajety. Pomyslalam wyjde z pracy zadzwonie smile dodatkowe mysli " On woli rozmawiac niz pisac" na pewno odbierze. A tu glos.. "poza zasiegiem". Usiadlam na laweczke. Godzine czekania na busa... I w koncu pisze smsa co porabia i czemu tak zamikl. W koncu zlapal siec i oddzwonil. I.... Okazalo sie ze rano On wyslala drugiego smsa i Jego dziwilo ze ja nje odp big_grin ale nie dotafl do mnie .. Sciemnial co nie? suspicious no gdzie ten sms¿ ja wyslalam mu z bramki sms (300 smsow juz na mies mi nie wystarcza) i On prawdopodobnie odp na bramke. A moze jednak scienial ? suspicious i w ogole nie odp. Spoko. Cholernie daleko mu do sciemniania. A tak poza tym zawsze odp smile kiedys odp czasem po kilku godzinach jak tel ze soba ie nosil. Teraz golabki szybciej lataja ^^ czyli odp ale czesto on zaczynal.
                                      Ta sytuacja pokazauje jakie jesy moje durne myslenie. Moglam napisac kolej.ego esemesa. (malo jest ich w naszej codziennosci. Tyle ile mu sie chce smile ) moglam napisac ale czekalam na Jego odp. Starasznienie lubie sie narzucac sad ale spoko. Od rana do godziny 17 mi sie otesknilo bo nie wkedzialam co u Niego. Nie wiexzialam.czemu nie odp. Faj.e sa takie momenty.jest zupelnie inaczej. Jest kontakt dzien w dzien o_O nie bylo tego... A ja to soe zeobilam jakas .... No troche sentymentalna. Glupia wczorajsza dzika roze powachalam i mi sie tak skromnje umila. O wczoraj sobie pomyslalam. Te roze akurat sama sobie zerwalam tongue_out on mi dal nierozwinieta ktora zostawilam na klamce samochodu. Ciekawe czy kierowca byla kobieta czy facet smile ja bym sie ucieszyla jakby mi ktos rozyczke na klamce zostawil.
                                      Ja tak mam... Gubie od Niego kwiatki. Pamietam jak w noc kupaly dostalam od niego malutka roze. Liliowa. I... Zgubilam ja big_grin ale te historie juz znaci. Ech... No i sobie przypomnialam... Kiedys to wsystko bylo dla mnie takke zwyczajne. A teraz jak o tym mysle to z iskra w oku sie pojawia wink ale... To i tak wszystko skromnie... Mysle ze stac mnie najwiecej. Moze byc tak powoli. Moze byc... Moze dla mnie to nawwt i lepiej sad
                                      Ech. Masz racje Tede powinnam sie o swoje upominac smile a ultimatum? Ja nie chce pierscionka. Jakby mi dal to ja bym zwiala suspicious ale mi nie da ^^ mi do takich rzeczy to jak slimaki. Niech to pelznie powoli...
                                      • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 20:35
                                        no nie wiem...
                                        ja myślę, że wy nudni, grzeczni ludzie jesteście, może byście nie świrowali i całe życie wytrzymali.

znów sobie pozwoliłaś i się rozpisałaś tak że odnoszę się do częsci, która wpadła w oko, bo nie wszystko żem przeczytał.
                                        • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 20:48
                                          Spoko i tak chyba jestes najwytrwalszy smile
                                          ano wytrzymalibysmy ze soba. Oboje kompromisowi jestesmy. Na pewno miedzy Nami nie byloby zle... Balabym.sie tylko ze po czasie zanudzilibysmy si swoja obecnoscia z racji ze uczuci byloby za slabe. Powstalaby jakas frustracja itp.
                                          Ano jestesmy oboje nudni smile bardzo.... Tylko mi czasem odbija big_grin ale weszlam.w faze nastoletnia. Pierwszy raz zobaczylam ze przy kims mozna czuc sie swobodnie. I znalazlam.w sobie radosc. Skromna dzikosc ale nadal mam swoj spokoj tylko troche teraz pomjeszany z niespokojem. On ciahle spokojny.... Ale On chyba taki chce pozostac. Myslacy ogarniety nie chce miec chaosu. Mnie zaczal krecic troche tak chaos. Z reszta... Widac to big_grin tongue_out kiedys inavzej pksalam. Zuuuuueplnie inaczje.
                                          Ide na truskawki tongue_out
                                          • tdf-888 Re: która dołączy? 01.06.15, 21:04
                                            o tej porze cukry są niewskazane, brzuch ci urośnie.
                                            • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 21:25
                                              Niesteyy.... Truskawek byla okruszyna.no z 5 zjadlam zaledwie sad
                                              Cukry powiadasz? Przypomniales mi z Mloda dala mi czekolada na dzien dziecka big_grin aby bylo smieszniej... Napoczeta big_grin musiala jej nie smakowac suspicious jak ja jej cos dalam to powkedziala.ze to najlszy prezent. Grosze kosztowalo ^^ na zew sie tym.zabawiala smile
                                              Wlasnie!! Czemu nikt zyczen nie zlozyl? suspicious
                                              Wspomniales o cukrach i.... Ta czekolada mniekusi wink
                                              Zeby nie bylo ze tylko mi przybywa... Wlasnie z biegu wrocilam smile
                                              Bedac na truskawkach ksiezyc mnienatchnal. Mozenawet dzisiaj pelnia i... Pobieglam. Wczesniej na mapke zerknelam czy duzo wyladowan bo slyszalam grzmoty big_grin ale pojedyncze byly. Dobieglam do punktu widokowego, notabene moje ulubion miejsce i zerkam.na niebo..widze kowadlo. Widze rozmyte chmury..nie widz tylko blyskaic tongue_out i mysle... Przynajmnj jeszcz kilosa zrobi. Nie zrobilam sad zapomnialam.o blocie prze ktore nie da rady przebrnac. 12 min przebiezki tylko bylo tongue_out
                                              Tak. Zjem.kostke czekolady. Bialej. Zjem.jeden pasek smile jeszcz nie mam takiego strasNego tego brzucha tongue_out aaaaa w tym tyg ape zakupuje. Juz kombinuje w ktoru dzien najlepiej bedzie mi smakowac smile
                                              • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 21:31
                                                Jak przekrocze diabelska wage to ograniczam slodkosci i rozne inne niezdrowosci. Na razi nie jest tak zle suspicious jak mam ochote to jem ^^ pasek poszedl... (jeszcze nie w spodnch big_grin) poszedl paswk czekolady. Wystafczy. Chyba tongue_out ooo. Wiem co zjem. Mam owsianke ^^
                                                Dzisian malo zarlam a czuje sie okrutnie napchana.... No jak rozdymka. Dzisoaj na obiad odrobina rosolu i jeden placek ziemniaczany. A jestem napompowana jakbym niewiadomo co zjadla sad. Czasem mam takie fazy wink
                                                A bieganc... Nawet skrzydlate buty nie pomogly... Nadal ciezka bylam. I te 12 min przebiezkie (wliczajac w to postoj i gapienie sie przed siebie, w horyzont) byly nieco meczace a na pewno ciezkie. No ciezko mi ze soba.! Tak. Teraz tylko owsianke zjem smile
                                                • mavika_88 Re: która dołączy? 01.06.15, 23:14
                                                  Nie lubie niedomowien wiec dopowiadam.ciag dalszy, skoro zaczelam i fote umiescilam. Oczywiscie ten pierscien sama sobie zakupilam suspicious Mimo ze facet pare miesiecy temu fotki pokazywal piersxionkow i pytal ktory mi sie podoba. Raz bedac w Jego rodzince powiedzial ze ten pierscien jest od Niego. Akurat nie ten co na fotce. Choc oba tandetne big_grin nie chce mowic ile na nie "wydalam" ^^ tamten nawet zaczal tracic srebrzysty blask i robil sie miedziany a facet mowi ze to od Niego przy rodzince a Ci sie gapia na moj piersinek. Wtedy bylam.zazenowana.
                                                  Facet nie dal mi pierscionka. I wiem ze nie da smile a awwt jakby dal... To ja bym nie wziela.... Ale wiem.ze nie da smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka