Dodaj do ulubionych

Z przemyśleń... vol. 2

28.11.16, 21:45
Właśnie mija trzeci, przedostatni tydzień mojej przygody na wiadomym portalu… Oznacza to, że pora na kolejną garść moich słów.

Nadal nic się w moim życiu nie zmieniło, nie było wielkiego bum. W związku z tym nadal jesteście na mnie skazani big_grin.

Wiadomości oraz zaczepki, które wysłałam pozostały bez odpowiedzi. Do mnie też już mało kto pisze, także z każdej strony cisza. Już nawet mało kto zagląda w mój profil.

Do spotkanie w realu doszło tylko raz i to w biegu bo i pan zapracowany i ja. Pan był nawet sympatyczny (choć w profilu nakłamał suspicious), no ale jakoś po tym jednym, krótkim spotkaniu kontakt się urwał.

Nadal nie dodałam zdjęcia i coraz bardziej przekonuję się w tym, że nie powinnam go dodawać.
Odkryłam na przykład, że na owym portalu swój profil ma jeden taki co podaje się jako rozwiedziony, a tak naprawdę ma żonę oraz dwójkę fajnych dzieci i według żony (którą jak się okazuje znam) są „szczęśliwą” rodziną. Gdybym ja miała takie znaki szczególne jak ten pan i żonę i dzieci to bym w życiu fotki na portalu nie dodawała, ale co kto lubi.

Odkryłam też gościa, który jeszcze niedawno był kobietą smile.

Poza tym jest zalogowanych kilku mniej lub bardziej znajomych. To jednak bardzo małe miasto...

Od wczoraj mam jedną wiadomość w skrzynce, powinnam odpisać, ale pan, który ją przysłał jest zdaje się dyslektykiem, bo napisał z takimi błędami, o omijaniu polskich znaków nie wspomnę, nie do końca wiem o co chodzi w tej wiadomości. Muszę sobie najpierw poskładać jego słowa, żeby wiedzieć co odpisać.

No i to by było na tyle. Z każdym dniem przekonuję się, że to miejsce nie dla mnie, ale mam jeszcze tydzień więc może jeszcze coś się wydarzy i zmienię zdanie. Zobaczymy. Na dzień dzisiejszy wiem, że na pewno nie będę przedłużać abonamentu big_grin.

Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 21:51
      I to jest właśnie ta różnica. Kobieta jest niecały miesiąc na portalu i proszę... Już był jakiś wieczorek zapoznawczy.
      Ja jestem o wiele dłużej na takowym portalu i co... ani jednej odpowiedzi na zaczepki.
      Kobiety mają o wiele, wiele łatwiej...
      • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:11
        To nie był wieczorek tylko popołudnie tongue_out.
        • silencjariusz Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:30
          Nie czepiajmy się nazewnictwa.tongue_out
          • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:36
            W sumie w obecnej porze roku to nie ma różnicy między popołudniem a wieczorem tongue_out.
            • silencjariusz Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:37
              No więc właśnie.tongue_out
              • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:38
                Dzisiaj już o 15:30 było ciemno suspicious.
                • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:44
                  a wczoraj o 15 suspicious
                • silencjariusz Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:47
                  To dobrze. Na następnej randce mrok będzie stwarzał Szarlotcie odpowiedni nastrój do przytulania się do jakiegoś górala.tongue_out
                  • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:00
                    Ale za niecały miesiąc dni znowu będą się robić coraz dłuższe big_grin.
                    • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:13
                      i szkoda. bo ja lubię gdy się robi wcześnie ciemno
                    • silencjariusz Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:21
                      I nie będzie już tak romantycznie.tongue_out
    • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 21:52
      ale dlaczego nie dajesz zdjęcia? wymień powody.
      a gościa co nie zamieścił swojego gwiazdorem nazwalas.
      • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:10
        Ale to nie ja go gwiazdorem nazwałam suspicious.
        On miał nick gwiazdor ileśtam (chyba rocznik swój). A poza tym miał i nadal ma zablokowane konto. Nie da się do niego napisać, choćbym chciała...
        • witamina_b12 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:16
          Moze zablokowal Twoja grupe wiekowa. Niektorzy tak maja wink
        • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:18
          ale czemu nie dajesz zdjęcia? ty się chyba (nie jak ten zonaty) nie powinnas kryć z tym ze kogoś szukasz
          • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:23
            Nie wiem, chyba się trochę wstydzę tego, że ktoś ze znajomych mnie rozpozna. C-n to faktycznie bardzo małe miasto smile.
            • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:27
              przecież wiedzą żeś panna na wydaniu a teraz to nic nadzwyczajnego jak ktoś szuka na necie.
              ja to bym się jedynie bal ze ktoś by mnie znalazł i se zaczął jaja robić - i np. bajerowalbym takiego fripa 😨
              dlatego bez zbędnej bajery - zapoznawanie w realu. a to platforma do skojarzenia się by nie musieć zagadywac na ulicy przypadkowych i potencjalnie zajętych.
              • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:35
                > ja to bym się jedynie bal ze ktoś by mnie znalazł i se zaczął jaja robić

Właśnie czegoś w ten deseń bym się obwiała wink.
                • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:43
                  ale bez zdjęcia to swoje szanse zmniejszasz 100x. to już lepiej jak mawika próbuj szczęścia na gg i zagaduj przypadkowe osoby smile
                  wiem wiem mawika nie zagaduje tylko nią. ale ty możesz 😊
                  • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:47
                    GG? Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie, że mavi fantazjuje troszkę w kierunku zagadywania jej z taką częstotliwością. Choć w zasadzie wszystko jest możliwe ;p.
                    • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:53
                      taka jesteś podejrzliwa?
                      a ja jej wierze. niby po co miałaby konfabulowac.
                      żeby zazdrościli? eeeee....
                      znaczy ty zazdrościsz i nie dowierzasz suspicious
                      no typowa cebula : D
                      • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:58
                        No cóż, może i jestem cebula ale jakość tak trudno mi uwierzyć suspicious.
                        • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:12
                          ale ja ci powiem ze sam miałem kiedyś dziewczynę z gg. wpisałem sobie popijając piwko pewnego wieczora miasto i wiek i zagadalem. pierwszy strzał. tez bez zdjęcia. za studenta to było... potem oczywiście okazała się sloikiem. parę lat człowiek zmarnował 😆
                          • fripooo Re: Z przemyśleń... vol. 2 29.11.16, 19:33
                            a ja mam złe wspomnienia z gg, psychopatkę poznałem...
                    • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:36
                      Nie. Nie. Nic nie zmyslam. Nie mialabym ku temu zadnych powodow.
                      Przyznaje ze czasem losowalam. Z losowanki w sumie jest Bieszczad z ktorym sie cos tam spotykam. On chce mnie wciagnac w aikido wink haha ostatnio pokazal mi fajny chwyt ^^
                      Juz jednak nie losuje.... burdel sie tam zrobil...
                      Czy ja nie pisuje do innych? Zdarzylo mi sie samej wyszukac w katalogu. Przrciez tak poznalam swojwgo Niedoszlego wink wiedzialam ze to sa Biesy... i buty mial. Ale przyciagnal mnie tym na wstepie. Aktualnie kolesie sami pisza. Wyszukuja w katalogu.
                      Ten co sie niedawno odezwal trenowal capoeire smile ale..... i mial zawiasy, mial SDE. Za pobicie "psa" co na niego ruszyl. Mimo tego akcentu... wydaje sie ok. Choc.... jak tu takiemu zaufac....
                      Przerozne typy sie trafiaja. Ten pomjmo tego epizodu wydaje sie w miare.

Powiem.tak... zdj duzo daje. Ten nr gg mam przeszlo dekade. Jeden i ten sam. Gdy nie mialam zdj nie odzywali sie kolesoe. A gdy rok temu doddalam to sie odzywaja. W ostatnim czasie z wieksza czestotliwoscia. Moze powraca gg do mody? Nie wiwm..

Ja mam.wrazenie ze na gg jest wieksza szansa spotkania normalnej osoby. Tym batdziej gdy to ja sama sobie wyszukam..a i wyszukalam.... Dwoch b. W moim typie (nie chodzi o wyvlad) bylo zajetych.
                      • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:46
                        Kurcze.... wyslalam i nieprzeczytalam..zawile napisane...
                        Z Bieszczadem spotykam sie od roku. Ok 10.spktkan. po kolezesnku.
                        Paskude z ktorym bylam sama znalazlam. Mial awatar z bszczad.
                        A ten co napisal godz temu to trenowal capoeire i mial problemy z prawem ;P

Powiem tak.... wyszukujac w katalogu zdarzy sie trafic na ciekawa normalna osobke ale pzac nigdy nie wiesz czy ta osoba nie jest juz zajeta. To ze spotykalam sie z Paskuda (bo mnie Piekna nazywal....wiec musialam wyrownac. A orzystojny byl) ktorego poznalam na gg sama wyszukujac w katalogu swiadczy ze jednak mozna na fajna osobje trafic smile
                      • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:47
                        eeeee wcześniej to tylko się zalilas ze cie zagaduja o Tym ze ty sama zaczepiasz to się nie chwalilas.
                        no niiieeeeeee... jakby mnie zagadala to bym takiej nie chciał. jakaś desperatka
                        • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:54
                          Hehe pisalam ze i mi sie zdarzalo napisac smile kobieta desperatka a facetowi mozna ?
                          Jak mi sie awatar spodobal mial cos w sobie to i napisalam. Paskudy buty mi sie spodobaly smile do .paru napisalam. Nie do wielu.
                          Nie zaluje ze napisalam.....
                          Deperatka? Bo chce popisac ?.wink
                          Wiadomo.
              • fripooo Re: Z przemyśleń... vol. 2 29.11.16, 19:28
                haha ubawiłem się na sympatiibig_grin bajerowali mniebig_grin
            • facet699 Re: Z przemyśleń... vol. 2 01.12.16, 12:29
              zawsze może rozpoznać także gościu co Cię mija stale na ulicy i szuka szczęścia tak samo jak Ty
    • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:05
      Ja mam zamiar zalozyc konto. Wpierw myslalam o badoo. Zaloze ale jeszcze nie teraz... musze odpoczac....
      Rok temu tez sobie mowilam ze zaloze. Pobylam prawie rok sama. Paru sie pojawilo. Z gg glownie. Ale z jednym cos wyszlo. Z jednym soe sprobowalo. Choc... w sumie jednak nie wyszlo ;p
      Jak odpoczne to sobie zaloze.
      • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:15
        Tak sobie teraz przeliczylam z iloma sie spotkalam po rozstaniu przeszlo rok temu z Bylym. I wyszlo mi ze z 8-ioma sie spotkalam. Z jednym tylko cos wiecej stworzylam smile z innym sie spotykalam.jak ze znajomym. Przeszlo 10 spotkan bylo. Mowa.o Bieszczadzie..z Nim nawet w sobote sie spotkalam na winku. Tylko z jednym.cos wyszlo.... z Paskuda.... Jednak nie wyszlo tongue_out bylo minelo.
        Dzisiaj na gg ske odezwalo do mnie dwoch kolesi. Z jednym pare slow zamienilam. Do drugiego nie odp. Tak jakos...
        • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:20
          niezłe masz branie. niektóre to przez całe życie tylu nie przerobia 😂
          • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:27
            Haha wlasnie sie odezwal jakis koles big_grin pare sekund temu.
            Chetnych na spotkanie bylo (i jest) o wiele wiecej.
            Strach sie wystawic na portal bo czlowiek za duzo musialby przesiewac wink
            A tak serio.... ciagle mysle ze dziwnie bym.sie czula. Jak jakis towar na pulce w sklepie.
            Z tych 8 z ktorymi sie spotkalam tylko jeden nie proponowal dalszych spotkan. Ale on akurat ma dzieciaka.rozstal sie z kobita i nie chfe zwiazkow. Dobrze wspominam to jedno spotkanie. Latanie szybowcem.modelem i strzelanie z wiatrowki smile
            Sama nie roumiem czemu na gg tyle odzewu.... przeciez musza mnie znalezc w katalogu. Sama sie jakos nie wystawiam.
            Tak serio.... to mam dosc tych wirtualnych kontaktow. Bo i tak nic z tego.
            • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 22:45
              a ty umiesz tak po francusku przeczytać to co masz w stopce?
              • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:00
                Gdybym nie wiedziala co tam pisze to bym nie dodawala. Potrafie nawet zaspiewac smile
                • tdf-888 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:09
                  ja się nie pytałem czy wiesz co to znaczy tylko czy umiesz to przeczytać 😜
                  tak poprawnie po francusku bą tą
                  • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:10
                    A ja napisalam.ze umiem zaspiewac big_grin
    • z-e-u-s Re: Z przemyśleń... vol. 2 28.11.16, 23:31
      Według mnie miesiąc to bardzo krótko, jeżeli chodzi o szukanie partnera na całe życie. Portal to miejsce, jak każde inne i żebyś znalazła tam kogoś dla siebie, trochę ludzi musi się przewinąć. Tak po roku wydaje mi się, że można powoli stwierdzić, że to niewłaściwe miejsce. Tak, jak w życiu 99% osób, które tam spotkasz nie będzie Ci pasowało. Poznałaś już setkę?smile Najlepiej jest atakować nowo pojawiających się, no i bez fotki moim zdaniem ani rusz, chyba, że masz bardzo przebojowy i charakterystyczny opis w stylu "trafił swój na swego".
    • witamina_b12 Re: Z przemyśleń... vol. 2 29.11.16, 10:36
      Moim zdaniem zdjęcie ułatwia, ale wtedy powinnaś zaznaczyć, by twój profil był widoczny tylko dla osób ze zdjęciem.
      Co do samego poznawania - miesiąc to mało, w realu nie wyszło przez 36 lat wink a tu poddajesz się po miesiącu wink
      Nie należy tez korespondować w nieskończoność, lepiej w miarę szybko się poznać, przy długiej korespondencji tworzysz sobie w głowie obraz tej osoby, który jest na ogół przekłamany.
      • witamina_b12 Re: Z przemyśleń... vol. 2 29.11.16, 10:38
        a jak chcesz "duuużo" odpowiedzi to daj ogłoszenie na Lento wink ale jeszcze trudniej o kogoś sensownego wink
      • szarlotka_ja Re: Z przemyśleń... vol. 2 29.11.16, 18:10
        > a tu poddajesz się po miesiącu

Szybko się poddawać... to jedna z moich licznych wad sad.
    • fripooo Re: Z przemyśleń... vol. 2 29.11.16, 19:31
      potwór nie potwór oby miał otwór ot cała prawda, dlatego baby mają łątwiej
      • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 29.11.16, 20:06
        Facet tez ma otwor... jesli sie tylko o niego rozchodzi to i faceci latwiej maja...
    • mavika_88 Re: Z przemyśleń... vol. 2 30.11.16, 00:28
      Juz skonczyc z tymi potworami i spac wink
      DN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka