23.01.18, 22:55
Chcialabym przywitać się na forum ze wszystkimi.Jest mi niezwykle miło, że będę mogła uczestniczyć w dyskusjach smile
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Witam 23.01.18, 23:03
      Pewnie zaraz znikniesz. Świeżynki szybko się zniechęcają. Zazwyczaj po wątku powitalnym nic już nie piszą... Z Tobą też tak będzie?wink
    • heniek.8 Re: Witam 23.01.18, 23:44
      no cześć, pozwól że się zaprezentuję,
      mam 93 lata, znaczny majątek, brak spadkobierców

wyjdziesz za mnie? smile
      • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 00:01
        Teraz widzę jaki błąd popełniłam , że nie przywitałam się kiedy zaczęłam tu pisać.
        Bogaty, w rozwicie wieku, bez tłumu sępów i jeszcze chętny 😂 .No żesz.....
        • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 08:00
          to niewielki błąd, który możemy szybko naprawić smile

na statku wiadomo, kapitan, ale kto może udzielić ślubu tu na forum? moderator? tongue_out
          • maruda2 Re: Witam 24.01.18, 10:53
            Rzecz jasna smile Powiedz tylko słowo wink
            • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 10:55
              Tak
              • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 11:43
                Patrzę i oczom nie wierzę. Co za tempo, co za determinacja.😄
                • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 13:01
                  Nie ma na co czekać, zbliża się "best before" 😂
                  • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 13:43
                    Liczyłam na jakieś wyznanie typu,,piorun sycylijski w samym środku polskiej zimy",czy coś równie spektakularnego😃.Ale z TAKIM argumentem nie będę dyskutować. 😉
                    • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 18:04
                      piorun sycylijski? masz na myśli defibrylator? big_grin
                      • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 18:38
                        W zasadzie nie.Ale skoro potrzebujesz..😉
              • maruda2 Re: Witam 24.01.18, 16:33
                To hop siup
                będzie ślub big_grin
                • silencjariusz Re: Witam 24.01.18, 16:59
                  A jak u Ciebie sytuacja się rozwija? Filce mam już kaczym smalcem nacierać żeby szyku zadać na Twym weselu?
                  • maruda2 Re: Witam 24.01.18, 17:29
                    Sytuacja jest ogarnięta wink Ale żadnych oficjałek nie planuję tongue_out
                    • silencjariusz Re: Witam 24.01.18, 17:46
                      To co ja zrobię z kaczym smalcem? suspicious Gdzież ja się zaprezentuję lepiej w filcach świecących jak psie dzyndzle niż na Twoim weselichu? Spodnie kościelne od dawna już pod prześcieradłem prasuję żeby kant jak brzytwa był. Kategorycznie domagam się wesela.wink
                      • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 18:03
                        spokojnie, smalec się nie zmarnuje, u nas się przecież szykuje weselicho na całe forum smile
                        • silencjariusz Re: Witam 24.01.18, 18:07
                          Znaczy u kogo?wink
                          • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 18:11
                            no u mnie, na razie jeszcze się klaruje sytuacja z panną, ale na dniach powinno się sfinalizować smile
                            • silencjariusz Re: Witam 24.01.18, 18:12
                              Coś przegapiłem?wink
                        • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 18:43
                          Myślałam o czymś kameralnym😉Nieśmiała jestem.😄
                          • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 19:00
                            no ale jakiś świadek będzie nam potrzebny chyba?
                            potem wiadomo, świadek który wie za dużo, będziemy się zastanawiać co dalej… smile
                            • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 19:15
                              Nie mogę nie przyznać Ci racji. ☺Logiczne😉
                            • szarlotka_ja Re: Witam 24.01.18, 19:18
                              Ja mogę być świadkiem.
                              • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 19:56
                                Sama nie podejmę decyzji. A że kandydata gdzieś wywiało .....😉
                                ,
                                • silencjariusz Re: Witam 24.01.18, 19:59
                                  Henio pewnie już inną bałamuci...wink
                                  • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 20:05
                                    To mnie pocieszyłeś😕
                                • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 20:04
                                  marcepanko, moja oblubienico,
                                  właśnie rwałem kwiatki w ogrodzie smile

jestem zaszczycony że szarlota będzie naszym świadkiem, oczywiście wspólnie z silem w obuwiu specjalnie na tę okazję wysmarowanym kaczym łojem

• marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 20:08
                                    Jakie kwiaty? Konkretnie proszę. 😉
                                    • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 20:17
                                      aha, już się zaczyna przesłuchanie smile

chyba to były nenufary, moje słoneczko smile
                                  • szarlotka_ja Re: Witam 24.01.18, 20:22
                                    Jak kwiaty w ogrodzie kiedy zima jest? suspicious
                                    • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 20:26
                                      a no bo zima jest ciepła, a w ogóle to są kwiaty zimnolubne więc im jest nawet chyba trochę za ciepło, ale jakoś dają radę

uff wink
                                      • szarlotka_ja Re: Witam 24.01.18, 20:33
                                        Dość kiepska wymówka tongue_out.
                                        • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 20:43
                                          > Dość kiepska wymówka tongue_out.

dopiero się uczę, practice makes perfect smile
                                      • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 20:36
                                        Nie przesłuchanie tylko pytanie........słoneczko😉
                                        • heniek.8 Re: Witam 24.01.18, 20:49
                                          no to mnie uspokoiłaś kwiatuszku smile

a jak tam idzie z suknią?
                                          • marcepanka313 Re: Witam 24.01.18, 20:55
                                            No jeszcze nie idzie...
                                            Kwiatuszku? 😉
                                            • heniek.8 Re: Witam 25.01.18, 08:32
                                              > Kwiatuszku? 😉

jesteśmu w wątku matrymonialnym, Pszczółko smile
                                              • marcepanka313 Re: Witam 25.01.18, 09:31
                                                Kwiatuszku, pszółko to powiesz każdej i nigdy się nie pomylisz☺A ja wolałabym coś bardziej oryginalnego i mojego Heniu. 😉
                                                • heniek.8 Re: Witam 25.01.18, 09:50
                                                  Marcepanko, moja wybranko
                                                  chociaż jestem bogaty,
                                                  idę zrywać kwiaty
                                                  żeby nie robić siary,
                                                  to będą nenufary

https://i.iplsc.com/staw-do-ktorego-wchodzil-toliboski-znajduje-sie-w-kolodziazu/0004EKBCYVIYAJUQ-C122-F4.jpg
                                                  • marcepanka313 Re: Witam 25.01.18, 10:32
                                                    Wiersze szeptane do ucha to może poza forum 😃(wszak to nie akademia ku czci ).
                                                    Podpowiem Ci-mów mi migdałku.☺
                                                  • heniek.8 Re: Witam 25.01.18, 14:23
                                                    O moim Migdałku
                                                    myślę cały ranek
                                                    piękna jest niezwykle
                                                    lecz w środku cyjanek
                                                  • marcepanka313 Re: Witam 25.01.18, 16:10
                                                    No, no. 😄Słowa wydają się zbędne.

Tu następuje długie, wymowne spojrzenie.
                                            • szarlotka_ja Re: Witam 25.01.18, 21:58
                                              To jak tam przygotowania? Bo nie wiem na kiedy urlop zaklepywać tongue_out.
                                              • heniek.8 Re: Witam 26.01.18, 06:45
                                                Ja jestem cały czas gotowy, nawet śpię w smokingu. 😁
                                                A co u mojego Migdałka? 💟 kiss
                                                • marcepanka313 Re: Witam 26.01.18, 08:51
                                                  Nocami w gwiazdy spoglądam i myślę z lękiem.
                                                  A On śpi.😀
                                                  • heniek.8 Re: Witam 26.01.18, 18:26
                                                    Ale dzisiaj koniecznie się wyśpij, migdałku
                                                    Kolorowych snów 💤 🌒
                                                  • marcepanka313 Re: Witam 26.01.18, 18:32
                                                    Dziś gwiazd nie ma . Nie będę spoglądać. 😃
                                                • szarlotka_ja Re: Witam 26.01.18, 18:11
                                                  A nie pogniecie się on? suspicious
                                                  • heniek.8 Re: Witam 26.01.18, 18:25
                                                    Jest z ortalionu, nie gniecie się 😀
                                                  • szarlotka_ja Re: Witam 26.01.18, 18:36
                                                    Uspokoiłam się nieco tongue_out.
    • maruda2 Re: Witam 24.01.18, 10:53
      Witaj i rozgość się smile
    • nerw_rdzeniowy Re: Witam 26.01.18, 21:16
      z uporem maniaka będę powtarzał, że zamiast forum internetowego lepiej udzielać sie w realu.
      • silencjariusz Re: Witam 26.01.18, 21:24
        No i Karolina tak zrobiła. Przywitała się i po angielsku oddaliła się.wink
        • nerw_rdzeniowy Re: Witam 26.01.18, 21:34
          Nie chce sobie przypisywać zasług bez pokrycia ale może poczytała archiwalne wątki w których głosiłem swoje mądrości i zawczasu zrozumiała w co się pakuje
          • silencjariusz Re: Witam 26.01.18, 21:40
            Pewnie tak było.wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka