undead.mortis 18.09.18, 22:35 wieczorny wątas dla potrzebujących heh wszak wszyscy jesteś potuptani przez życie w mniejszym lub większym stopniu bez muzy (bo to niewielu łapie) ot takie pocieszające pierdołki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 22:37 będę pierwszy heh no nie wychodzi choć już grało składnie zawsze trafia się coś co nie leży często z mojej ale nie zawsze i brak huga heh Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: hug me 18.09.18, 22:45 Z jakąś Koleżanką to bym się chętniej pościskał, ale dawaj robimy niedźwiadka Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 22:50 Gubek nie wkurczaki mnie wiesz co to na niedźwiadka? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: hug me 18.09.18, 22:58 No każdy wie. Łapy na krzyż i ściskasz typa, nie ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:00 No ja tak myślę, ale Mortek tam u góry się pyta jakby nie wiedział Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 23:03 nos w xupę i mruczysz heh więc niedźwiadkuj się z kimś innym Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:13 Mortek, nie bądź niemiły! Sam utworzyłeś wątek dla przytulasów, więc o co cho? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:14 Myślisz, że ktoś tu przyjdzie - żeby dostać nos w xupę? czy tam wsadzić, nie wiem.. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 23:20 tamto jest na misia a nie niedźwiadka niedźwiadka to wiesz heh komu kiedy i dlaczego heh Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:24 Taaak, wiem ale przyznaję, nie znałam terminologii Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 08:31 Ale Gubisiowi wybacz też biedny pewnie w nocy nieutulony Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:18 Gubek od poznania nie utulony heh ale jak się zaczyna od wydruków to i tylko to zostaje choć na mrozy Mu się przyda obklei się tymi A4 pod 4F i ciepełko zapewnione heh Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:27 do Waha ni chu chu heh do Autka już mogę hmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:33 wizualizacja taka heh stoję za Tobą ramionami opltam Cię w talii mój oddech muska Twój kark i płatek prawego ucha a klatą przylegam do Twych łopatek Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 14:34 Ale to jest wątek dla wszystkich, a nie tylko dla mnie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 14:39 Wiec juz z tymi wizualizacjami prosze skonczyc I z aneksjami, i terytoriami zaleznymi tez. Kawalerow mi odstraszasz Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:40 ale i hetero więc pierwsza jesteś do huga na dziś heh p.s. Gubek już wieść rozpuścił że nie ma co wchodzić na wątasy gdzie Autko i Mortek fama za nami poszła nie wiem dlaczego heh Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 15:39 undead.mortis napisał: > Gubek już wieść rozpuścił że nie ma co wchodzić na wątasy gdzie Autko i Mortek > fama za nami poszła Tylko, że to chodzi o muzykę, a nie erotykę Tej pierwszej nie chcą, ale tej drugiej ciągle mało, więc jak wprowadzisz, to się nie zdziw, że wszyscy będą chcieli wchodzić Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 15:58 no to siup heh hmmmmmmmmmmmm Autko co masz dziś na sobie mmmmmmrrrrrraaaaaaaaauuuuuu guziczki czy suwaczki i haftki Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 16:23 i tak guziczki na pierwszy ogień potem haftki i w tej zmysłowej zbroi następnie guziczek z suwaczkiem i sznuróweczka Odpowiedz Link
margott_2 Re: hug me 19.09.18, 17:16 Konsekwencji odmówić Mortkowi nie można. Nawijasz jej ten makaron na uszy już jakiś czas. Myślisz zmięknie? Każda w końcu mięknie... Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:25 królowo bo ta Cię zwą tu nawijam z chęci nawijania a makaron to zależy bo są i dwu minutowe heh nawijam jak mam z kim nawijam w stylu anóż jeden miech dopiero klikam więc to jeszcze nie konsekwencja a koleżeństwo fakt że inna płaszczyzna porozumienia ale zazdrość czy niesmak u królowej występuje? Odpowiedz Link
margott_2 Re: hug me 19.09.18, 17:31 A nic z tych rzeczy. Uczciwie stwierdzam, że konsekwencja zawsze się sprawdza. Nie tylko w sprawach damsko-meskich🙂.Bywam złośliwa, ale nie tym razem 😊 Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:37 no to oki heh konsekwencja nigdy się nie sprawdza bez czegoś (no właśnie to coś) a szczególnie w damsko-męskich tego nie idzie wytuptać to trzeba czuć nie moja wina że Gubek zawija całą resztę Odpowiedz Link
margott_2 Re: hug me 19.09.18, 17:42 Wieczorem coś napiszę o konsekwencji. Teraz muszę na siłkę 😊 Odpowiedz Link
margott_2 Re: hug me 19.09.18, 20:47 Konsekwencja sprawdza się zawsze. Jak coś robisz systematycznie i przez długi czas to efekty będą. Obojętnie czy to robota, siłownia,szydełkowanie czy codzienne upijanie. Wątroba w końcu powie pas. A w damsko-męskich? Powtarzam regularnie co jakiś czas,że jak facet się trochę narzuci to nie będzie źle. Niech ona wie,że on chce , chce akurat ją. I o taką mi konsekwencję chodziło a nie o piorun sycylijski, czy sex na pierwszej, drugiej czy tradycyjnie trzeciej Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:40 margott_2 napisała: > Bywam złośliwa, ale nie tym razem 😊 ale znamy się chyba z poprzedniej mojej obecności? Odpowiedz Link
margott_2 Re: hug me 19.09.18, 20:58 Z uwagi,że kompletnie nie zależy mi na tajemniczości, nie zmieniam nicków, bo na nowej tożsamości też mi nie zależy to wyjaśniam. Nie znamy się z reala ani z wirtuala. Ja jestem z czasów post Mortisiowych, piszę tu od 2012 albo 2013. Czytywałam forum jako żona(ja czytam sporo a piszę tylko tu albo na nieśmiałkach) , pisywałam już żoną nie będąc(zresztą teraz też samotna nie jestem) , bywałam na spotkaniach forumowych ale to nie czasy Mortka a,że bywałam na spotkaniach to i znam sporo osób osobiście, które zna Mortek. Ot i cała tajemnica Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 20.09.18, 16:58 no popatrz heh plotkowano jeszcze o mnie to szkoda że żeśmy się nie poznali wpadałem czasem na nieśmiałki wnerwiać Noa lub Zaro no i z Luną pogadać Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 18:13 Margott, nie wiem czy tak łatwo się z nią uda - z tym makaronem, wiesz. Ona na bezgluten myśli przejść A ten kukurydziany to taki nieciągliwy, na uszach się nie trzyma Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 18:48 >>>nie moja wina że Gubek zawija całą resztę a dla Ciebie biednego nic fajnego nie zostało? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 18:55 sama Autko widzisz heh że tylko Tobie nawijam reszta pewnie nie jada makaronu Odpowiedz Link
autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 18:58 Namawiaj do jedzenia Jak smaczne i ładnie podane, każda Ci będzie jadła. Może nawet z ręki. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 19:04 to już poniżej heh każda zje ładnie podane ale..... musi być dobrze przyprawione żeby z ręki Odpowiedz Link
undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:26 a tak offtopic Hugenoci za bardzo nie hugowali choć nazwa powinna zobowiązywać heh Odpowiedz Link