18.09.18, 22:35
wieczorny wątas dla potrzebujących heh
wszak wszyscy jesteś potuptani przez życie
w mniejszym lub większym stopniu wink

bez muzy (bo to niewielu łapie)
ot takie pocieszające pierdołki kiss
Obserwuj wątek
    • undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 22:37
      będę pierwszy heh
      no nie wychodzi choć już grało składnie
      zawsze trafia się coś co nie leży
      często z mojej ale nie zawsze i brak
      huga heh smile
      • gyubal_wahazar Re: hug me 18.09.18, 22:45
        Z jakąś Koleżanką to bym się chętniej pościskał, ale dawaj robimy niedźwiadka wink
        • undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 22:50
          Gubek nie wkurczaki mnie tongue_out
          wiesz co to na niedźwiadka?
          • autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 22:57
            Co? wink
          • gyubal_wahazar Re: hug me 18.09.18, 22:58
            No każdy wie. Łapy na krzyż i ściskasz typa, nie ? wink
            • autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:00
              No ja tak myślę, ale Mortek tam u góry się pyta jakby nie wiedział wink
            • undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 23:03
              nos w xupę i mruczysz heh
              więc niedźwiadkuj się z kimś innym wink
              • autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:13
                Mortek, nie bądź niemiły!
                Sam utworzyłeś wątek dla przytulasów, więc o co cho? wink
                • autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:14
                  Myślisz, że ktoś tu przyjdzie - żeby dostać nos w xupę? wink czy tam wsadzić, nie wiem.. wink
                  • undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 23:20
                    tamto jest na misia a nie niedźwiadka tongue_out
                    niedźwiadka to wiesz heh komu kiedy i dlaczego heh wink
                    • autoteliczna Re: hug me 18.09.18, 23:24
                      Taaak, wiem smile
                      ale przyznaję, nie znałam terminologii wink
                      • undead.mortis Re: hug me 18.09.18, 23:39
                        no młodziak jesteś to wybaczone kiss
                        • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 00:10
                          więc a misia jak biały tongue_out
                          • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 00:21
                            no niech będzie smile
                            kiss
                            • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 08:31
                              Ale Gubisiowi wybacz też wink
                              biedny pewnie w nocy nieutulony wink
                              • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:18
                                Gubek od poznania nie utulony heh
                                ale jak się zaczyna od wydruków wink
                                to i tylko to zostaje
                                choć na mrozy Mu się przyda
                                obklei się tymi A4 pod 4F i ciepełko zapewnione heh
                                • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 14:23
                                  No co? Zalozyles wątek to sie teraz przytulaj wink
                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:27
                                    do Waha ni chu chu heh
                                    do Autka już mogę hmmmmmmmmmmmmm
                                    kiss
                                    • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:33
                                      wizualizacja taka heh
                                      stoję za Tobą
                                      ramionami opltam Cię w talii
                                      mój oddech muska Twój kark i płatek prawego ucha
                                      a klatą przylegam do Twych łopatek wink
                                    • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 14:34
                                      Ale to jest wątek dla wszystkich, a nie tylko dla mnie wink
                                      • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 14:39
                                        Wiec juz z tymi wizualizacjami prosze skonczyc wink
                                        I z aneksjami, i terytoriami zaleznymi tez.
                                        Kawalerow mi odstraszasz wink
                                      • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:40
                                        ale i hetero więc pierwsza jesteś do huga na dziś heh
                                        p.s.
                                        Gubek już wieść rozpuścił że nie ma co wchodzić na wątasy gdzie Autko i Mortek
                                        fama za nami poszła wink
                                        nie wiem dlaczego heh
                                        • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 15:39
                                          undead.mortis napisał:

> Gubek już wieść rozpuścił że nie ma co wchodzić na wątasy gdzie Autko i Mortek
                                          > fama za nami poszła wink

Tylko, że to chodzi o muzykę, a nie erotykę wink
                                          Tej pierwszej nie chcą, ale tej drugiej ciągle mało, więc jak wprowadzisz, to się nie zdziw, że wszyscy będą chcieli wchodzić wink
                                          • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 15:58
                                            no to siup heh
                                            hmmmmmmmmmmmm Autko co masz dziś na sobie mmmmmmrrrrrraaaaaaaaauuuuuu
                                            guziczki czy suwaczki i haftki wink
                                            • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 16:02
                                              Wszystko naraz
                                              by się chłop urobił wink
                                              • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 16:23
                                                i tak guziczki na pierwszy ogień
                                                potem haftki i w tej zmysłowej zbroi
                                                następnie guziczek z suwaczkiem i sznuróweczka wink
                                                • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 16:33
                                                  W butach sobie zawiaz wink
                                                  Dosyc tego!
                                                  Uciekam wink
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 16:36
                                                    cykorka kiss
                                                    i tak Cię heh wink
                                                  • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 16:41
                                                    Tak sobie tlumacz wink
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 16:46
                                                    cały czas tak robię wink
                                                  • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 16:50
                                                    Dobrze, pozwalam Ci dzis miec ostatnie slowo smile
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 16:53
                                                    mówiąc pozwalam heh
                                                    zapomnij smile
                                                    kochanie kiss big_grinbig_grin
                                                  • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 16:59
                                                    suspicious

kiss
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:13
                                                    tongue_out
                                                    kiss
                                                    ostatnie to ostatnie heh
                                                  • margott_2 Re: hug me 19.09.18, 17:16
                                                    Konsekwencji odmówić Mortkowi nie można. Nawijasz jej ten makaron na uszy już jakiś czas. Myślisz zmięknie? Każda w końcu mięknie...
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:25
                                                    królowo bo ta Cię zwą tu
                                                    nawijam z chęci nawijania
                                                    a makaron to zależy bo są i dwu minutowe heh

nawijam jak mam z kim
                                                    nawijam w stylu anóż
                                                    jeden miech dopiero klikam więc to jeszcze nie konsekwencja a koleżeństwo tongue_out
                                                    fakt że inna płaszczyzna porozumienia

ale zazdrość czy niesmak u królowej występuje?
                                                  • margott_2 Re: hug me 19.09.18, 17:31
                                                    A nic z tych rzeczy. Uczciwie stwierdzam, że konsekwencja zawsze się sprawdza. Nie tylko w sprawach damsko-meskich🙂.Bywam złośliwa, ale nie tym razem 😊
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:37
                                                    no to oki heh
                                                    konsekwencja nigdy się nie sprawdza bez czegoś (no właśnie to coś)
                                                    a szczególnie w damsko-męskich tego nie idzie wytuptać
                                                    to trzeba czuć
                                                    nie moja wina że Gubek zawija całą resztę wink
                                                  • margott_2 Re: hug me 19.09.18, 17:42
                                                    Wieczorem coś napiszę o konsekwencji. Teraz muszę na siłkę 😊
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:48
                                                    siłka hmmmmmmmm no oki smile
                                                  • margott_2 Re: hug me 19.09.18, 20:47
                                                    Konsekwencja sprawdza się zawsze. Jak coś robisz systematycznie i przez długi czas to efekty będą. Obojętnie czy to robota, siłownia,szydełkowanie czy codzienne upijanie. Wątroba w końcu powie pas. A w damsko-męskich? Powtarzam regularnie co jakiś czas,że jak facet się trochę narzuci to nie będzie źle. Niech ona wie,że on chce , chce akurat ją. I o taką mi konsekwencję chodziło a nie o piorun sycylijski, czy sex na pierwszej, drugiej czy tradycyjnie trzeciejwink
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 17:40
                                                    margott_2 napisała:

>
                                                    Bywam złośliwa, ale nie tym razem 😊

ale znamy się chyba z poprzedniej mojej obecności?
                                                  • margott_2 Re: hug me 19.09.18, 20:58
                                                    Z uwagi,że kompletnie nie zależy mi na tajemniczości, nie zmieniam nicków, bo na nowej tożsamości też mi nie zależy to wyjaśniamsmile. Nie znamy się z reala ani z wirtuala. Ja jestem z czasów post Mortisiowych, piszę tu od 2012 albo 2013. Czytywałam forum jako żona(ja czytam sporo a piszę tylko tu albo na nieśmiałkach) , pisywałam już żoną nie będąc(zresztą teraz też samotna nie jestemsmile) , bywałam na spotkaniach forumowych ale to nie czasy Mortka a,że bywałam na spotkaniach to i znam sporo osób osobiście, które zna Mortek. Ot i cała tajemnicasmile
                                                  • undead.mortis Re: hug me 20.09.18, 16:58
                                                    no popatrz heh
                                                    plotkowano jeszcze o mnie wink
                                                    to szkoda że żeśmy się nie poznali
                                                    wpadałem czasem na nieśmiałki wnerwiać Noa lub Zaro
                                                    no i z Luną pogadać
                                                  • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 18:13
                                                    Margott, nie wiem czy tak łatwo się z nią uda - z tym makaronem, wiesz. wink Ona na bezgluten myśli przejść wink A ten kukurydziany to taki nieciągliwy, na uszach się nie trzyma wink
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 18:18
                                                    podpowiadaj podpowiadaj kiss
                                                  • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 18:48

>>>nie moja wina że Gubek zawija całą resztę

a dla Ciebie biednego nic fajnego nie zostało? suspicious
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 18:55
                                                    sama Autko widzisz heh
                                                    że tylko Tobie nawijam
                                                    reszta pewnie nie jada makaronu wink
                                                  • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 18:58
                                                    Namawiaj do jedzenia wink
                                                    Jak smaczne i ładnie podane, każda Ci będzie jadła. Może nawet z ręki.
                                                  • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 19:04
                                                    to już poniżej heh
                                                    każda zje ładnie podane ale.....
                                                    musi być dobrze przyprawione żeby z ręki wink
                                                  • autoteliczna Re: hug me 19.09.18, 19:15
                                                    To "poniżej" to o mnie czy o Tobie? wink
    • undead.mortis Re: hug me 19.09.18, 14:26
      a tak offtopic
      Hugenoci za bardzo nie hugowali
      choć nazwa powinna zobowiązywać heh wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka