silencjariusz 17.02.19, 20:48 rowerowy uważam za otwarty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Sezon... 18.02.19, 22:34 Wczoraj rowerzystów było od cholery. Nie wsiadam na rower do kwietnia, bo na bank bym się przeziębił. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sezon... 18.02.19, 22:49 Mi dzisiaj dwóch rowerzystów prosto pod koła wjechało. Gdybym jechała szybciej to nie wiem czy bym ich nie rozjechała . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sezon... 18.02.19, 23:00 Ja nie mam nic przeciwko, sama dużo jeżdżę na rowerze, ale wiem, że auto jest silniejsze i zawsze lepiej dwa razy sprawdzić kiedy się wyjeżdża . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sezon... 18.02.19, 23:02 I ja nie mam nic przeciwko cyklistom, ale wiem jak niektórzy zachowują się na drodze. Sami proszą się o nieszczęście. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sezon... 18.02.19, 23:04 Ile grozi więzienia za rozjechanie rowerzysty? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Sezon... 18.02.19, 22:55 Wypraszam sobie. To nie byli rowerzyści, to byli pedalarze! Rowerzyści nie ładują się tuż przed maskę samochodu. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sezon... 18.02.19, 23:01 Niech sobie Kevuin wyobrazi, że to w samym centrum miasta było. Z drogi podporządkowanej wyjeżdżali. W ostatniej chwili ich zauważyłam . Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Sezon... 18.02.19, 23:12 A potem policja jak zwykle by stwierdziła że "przyczyną wypadku była nadmierna prędkość". Zawsze kierowcy, nigdy rowerzysty. Dobra rada - woź kamerę przy pogodzie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sezon... 18.02.19, 23:18 Nie przesadzajmy. Nagranie może być ważnym dowodem w sprawie. Ale warto też pamiętać o tym: prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/1398311,filmowanie-policjantow-przepisy-rodo.html Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sezon... 18.02.19, 22:54 Bo u Ciebie jednak cieplej. Ja wczoraj na drodze byłem sam (ledwie 6*C było). Odpowiedz Link
marisella Re: Sezon... 21.02.19, 12:10 Sil się powinien cieplej ubierać, to by sezonu nie musiał zamykać ani otwierać Kto zakłada ciepłe gacie, ten zamyka jedynie sezon na skrobanie siodełka z końcem zimy Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sezon... 21.02.19, 18:12 W moim wieku ciepłe gacie nie pomagają. Na starość człek ogromnie ciepłolubny się zrobił i na skrobanie siodełka ochoty nie ma. No i zupełnie inaczej jeździ się w ciepłym, gęstym, krakowskim smogu, a inaczej w polarnym, krystalicznie czystym chłodzie chutoru. Miło, że sobie o nas przypomniałaś. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Sezon... 21.02.19, 20:16 Nie znam pani, ale pomysł przedni. No i sobie Sila w różowych gatkach wyobraziłam i jakoś humor mi się poprawił Choćby za to tylko nowa (dla mnie) duszyczka płci żeńskiej miło powitana Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sezon... 21.02.19, 20:23 Ta nowa duszyczka jest chyba forumowa starsza ode mnie. Odpowiedz Link
marisella Re: Sezon... 21.02.19, 20:49 silencjariusz napisał: > Ta nowa duszyczka jest chyba forumowa starsza ode mnie. Ćśśśśś... Odpowiedz Link
marisella Re: Sezon... 21.02.19, 20:57 dolores2222 napisała: > Choćby za to tylko nowa (dla mnie) duszyczka płci żeńskiej miło powitana Uprzejmie dziękuję Odpowiedz Link
marisella Re: Sezon... 21.02.19, 20:54 silencjariusz napisał: > W moim wieku ciepłe gacie nie pomagają. Na starość człek ogromnie ciepłolubny s > ię zrobił i na skrobanie siodełka ochoty nie ma. No i zupełnie inaczej jeździ > się w ciepłym, gęstym, krakowskim smogu, a inaczej w polarnym, krystalicznie cz > ystym chłodzie chutoru. A jeśli dziewczę z kosami do samej talii w Silowych progach zawita, z pośladkami od rowerowego siodełka zmarzniętymi, to też Sil rzeknie, że ciepłolubny i pomocy poprzez wzięcie na kolana odmówi? Sil się nie wykręca! Sil rękawice założy na siebie, oprócz gaci, to mu się przy skrobaniu witki nie schłodzą i ochota na odszranianie nie minie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sezon... 21.02.19, 21:00 Dziewczę z kosami? Nie występuje już w naturze. Musi Marysia za dużo bajek czyta ostatnio... A rękawiczki nawet jednej na siebie nie wcisnę (brzucho przeszkadza). Odpowiedz Link