dolores2222 09.06.19, 18:51 dziś leci, Buntosiu Jeśli jakaś niewiasta jeszcze nie widziała, polecam. W imieniu swoim i Mojej Kochanej Ale serio, klimat, aktorstwo, no i Edward... ehhh....... I muzyka: www.youtube.com/watch?v=k1tyVlKjJZI&list=PLC838DE6B20298981&index=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Malowany welon 09.06.19, 18:56 A skoro o miłościach filmowo - muzycznych to jeszcze to: Mało jest filmów, które tak mną wstrząsnęły, a muzyka to geniusz sam w sobie... www.youtube.com/watch?v=n1Y1zXevy1A&list=RDXo9G9C6KvCE&index=2 Odpowiedz Link
witrood Re: Malowany welon 09.06.19, 19:01 "Anioł przy moim stole" tejże reżyserki lepszy. Za to "Portret damy" do bani. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Malowany welon 09.06.19, 19:41 Każdy ma swój gust, Witoldzie. Anioł jest faktycznie bardzo dobry Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Malowany welon 09.06.19, 20:49 dolores2222 napisała: > , no i Edward... ehhh...... A mnie się on cały czas kojarzy z "Zakazanym owocem" Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Malowany welon 10.06.19, 12:19 marcepanka313 napisała: > A mnie się on cały czas kojarzy z "Zakazanym owocem" A ja go pierwszy raz zobaczyłam w "więźniu nienawiści"... och! Ale kocham za "Iluzjonistę" Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Malowany welon 10.06.19, 12:22 A wczoraj to ja cały dzień kosiłam... pół hektara przejechałam kosiarką. Wprawdzie samojezdna, ale jednak... troszkę się zjarałam, dziś ledwo zipię. A telewizora nie mam w domu Ale Edzia sobie chyba dziś przypomnę... w Iluzjoniście! /i rozmarzyła się nad kapuśniaczkiem/ Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Malowany welon 10.06.19, 13:46 Obejrzałabym coś, co by mnie jakoś tak mocniej wbiło w fotel..... albo.... jest tyle przewidywalności ostatnio w filmach.... Od dłuższego czasu siedzi we mnie Blue Valentine.... albo taki nienachalny Frankie i Johnny.... Jakoś nie mogę się zmusić, żeby obejrzeć jeszcze raz, chociaż straaaasznie się bałam i podobał mi się Apocalypto. Myślę sobie, że po prostu są takie filmy, które kumulują tak wiele emocji, podczas pierwszego oglądania, że powtórka jest już jakaś niepełna,nie oddaje tego samego..... może się mylę. ;l Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Malowany welon 10.06.19, 15:25 uny napisał: > Edek? Znacz się ten...no... HULK? Tiak. Ale ta akurat rola w żaden sposób nie oddaje "kunsztu" pana. Odpowiedz Link