margott_2 01.03.20, 21:53 Właśnie zakończyłam swój związek. Jeżeli jeszcze kiedykolwiek wspomnę, że jestem w związku ( znaczy dałam 105-tą szansę ) bardzo proszę mnie porządnie opieprzyc. Ale tak od góry do dołu. Mogę liczyć na forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:02 A daj spokój. Musiałam napisać ten manifest, żeby potem głupio było się wycofywać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Proszę forum 01.03.20, 22:01 Najgorsze to są baby, które zwodzą mężczyzn. Facet chce się zaangażować, a duszka chce na odleglość i nie za często... A potem jęczenie na forum... Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:03 To trochę bardziej skomplikowane Silu drogi Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Proszę forum 01.03.20, 22:08 Oj tam, zapomnisz, my zapomnimy, będzie fajnie . Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:12 Nie!!! No właśnie o to chodzi, żeby forum pamiętało. Ja jestem miękka jak cholera a trzeba go było rzucić dawno. Wystarczyło powiedzieć dzieciom, że go rzucam, ale popatrzylyby na mnie z tekstem: tia, już go rzucalas. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Proszę forum 01.03.20, 22:15 Forum też jest miękkie, proszę Królowej . Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Proszę forum 01.03.20, 22:19 Ciekawe... Pisałaś, że jest rysa, ale czemu od razu koniec? Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:23 Koniec. Rys jest kilka. Problem jest we mnie. Każdemu należy się druga szansa i temu podobne pierdoły. Druga, piąta, piętnasta. Odpowiedz Link
green.amber Re: Proszę forum 02.03.20, 16:59 Druga szansa podobno tak, ale u trzeciej kobiety, tylko jakby co to daj znać kiedy interweniować Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Proszę forum 01.03.20, 22:21 Jakaś czarna seria. Narpief Buntoś, potem Dolorka, a teraz Margoś. Łapta na otarcie łez. Kiedyś nim ból istnienia koiłem, jak mi jedna taka balon z jabolem stłukła www.youtube.com/watch?v=pNYWsMfhErY&list=RDyVipGWMb9g0&index=4 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Proszę forum 01.03.20, 22:29 To nie gorsze: www.youtube.com/watch?v=GEaU2RIvEY0&list=RDyVipGWMb9g0&index=3 Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:37 A idź, bo się poryczę. Ja pierdzielę, ja i słabość. Świat się kończy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Proszę forum 01.03.20, 22:50 Do beczenia ta jest wyborna: www.youtube.com/watch?v=1vWnc-ALSGo Najdalej po 2-giej zwrotce sąsiedzi dzwonią, że ktoś u mnie dziecko leje Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Proszę forum 03.03.20, 05:40 margott_2 napisała: > A idź, bo się poryczę. Ja pierdzielę, ja i słabość. Świat się kończy To że nie okazujesz słabości wcale nie oznacza, że taka momentami nie jesteś, że niektóre sytuacje nie przerastają. Ludzkie. Siła jest potrzebna, żeby wstać ale przed upadkiem nie uchroni. To że nie mówisz o swoich uczuciach nie oznacza, że ich nie masz, tylko, że chronisz przed innymi to, co jest dla Ciebie ważne. Im bardziej delikatny środek tym osłona silniejsza. A płacz jest doskonałym sposobem, żeby jakoś przetrwać pierwszy etap,odreagować.... tylko trudno, nawet pod najlepszym makijażem ukryć, że nie wszystko jest ok.... No chyba, że alergia czy zapalenie spojówek czy tam coś wpadło albo wypadło raczej.... z oka.... Terapeutyczne znaczenie płaczu jest nieocenione.... Przynajmniej ja tak mam.... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:39 A ja? ja w listopadzie.... Moze zaczelam ta czarna serie Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:45 Ty siksa jesteś. Jeszcze wiele końców i początków przed Tobą. U nas to może być: ta ostatnia niedziela... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:58 U mnie tez miala byc ostatnia niedziela trzeci mial byc ostatnim. Czeka mnie samotnosc Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Proszę forum 03.03.20, 05:53 gyubal_wahazar napisał: > Jakaś czarna seria. Narpief Buntoś, potem Dolorka, a teraz Margoś. Chyba nie jestem na bieżąco.... Dolores też po związku.... ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:45 Ale dlaczego? Ja jestem popierdzielona, ale ciebie podziwiałam za to, że jesteś taka poukładana i że umiałaś stworzyć fajną choć nie idealną relację. Możesz mi tak po prostu powiedzieć dlaczego? Bo mi się cholera smutno zrobiło tak prawdziwie Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 22:48 Koniec. Nie styka, nie dopasuje się. Jeszcze tylko więcej nie wejść do tej rzeki... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Proszę forum 01.03.20, 23:03 Silu, masz rower, dobrze kojarzę ? To pompuj koła i ognia pocieszac koleżanki. Pomógłbym, ale mi kulas jeszcze do formy nie wrócił. Nie wiem jak Mavi, ale reszta dziewczyn z południa, więc nawet optymalnej trajektorii nie musisz liczyć Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 01.03.20, 23:12 Myślę, że chętnie Dolorkę byś pocieszył i to może Ci sugerować układy geograficzne Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Proszę forum 01.03.20, 23:57 Tez poludnie. Tzn kiedys teraz bardziej na lewo. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Proszę forum 02.03.20, 19:52 Gratuluję wolności, szczęściara z ciebie teraz jest 😉 Odpowiedz Link
beneficia Re: Proszę forum 02.03.20, 21:16 >bardzo proszę mnie porządnie opieprz > yc. Ale tak od góry do dołu< Jeśli tylko o to Ci chodzi, to idź na forum emama, opisz swoją historię, i zapewniam Cię, że dostaniesz o co prosisz Ale też prawdopodobnie praktyczne rady i wsparcie, może spróbuj? Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 02.03.20, 22:23 Nie z kilku powodów. Na ematce jak mało na którym forum jest tłum. Nie lubię tłumu rozmówców, w realu też. Dobrze mi się rozmawia przy stole jak są 4 krzesła. Jak 40 już nie. Słaba jestem w opowiadaniu własnych historii. Rady? Jakie? Idź na terapię? Próbowałam kilka razy, to nie dla mnie. Muszę sama, mówiłam nie lubię o własnych problemach. Terapeuta mi mówił ( był taki, u którego wytrwałam chyba aż 3 spotkania), że moje mechanizmy obronne to ironia. Głównie na punkcie tego co mi się zdarza. Tak nauczyłam się sobie radzić. Wsparcie? Tu też muszę sama. Jestem bardzo konsekwentna we wszystkim tylko nie w związkach międzyludzkich. Nie można mi tu pomóc, bo jak? To ja decyduję jak się zachowam. Przecież ja na logikę świetnie wiem co powinnam zrobić, tylko nie zawsze mi wychodzi. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Proszę forum 03.03.20, 05:51 Jakbym siebie czytała.... może tylko z jednym wyjątkiem. Nigdy nie byłam u terapeuty.... Odpowiedz Link
beneficia Re: Proszę forum 03.03.20, 17:15 Przecież ja na logikę świetnie wiem co powinnam zrobić, tylko nie > zawsze mi wychodzi. Piszesz jak wyjątkowo logiczna i poukładana osoba, naprawdę Więc na pewno tym razem Ci wyjdzie 😘 Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Proszę forum 03.03.20, 05:16 margott_2 napisała: bardzo proszę mnie porządnie opieprz > yc. Ale tak od góry do dołu. Ja opieprzyć???? Na mnie nie licz.... Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Proszę forum 05.03.20, 15:15 O, nie zauważyłam tego wątku margott. Bardzo mi przykro, ale myślę, że trzeba sobie ufać w swoich decyzjach - jak uznałaś, że dość - to znaczy że dość. Pierwsze dwa tygodnie w miarę spoko (człowiek ryczy, ale przekonany, że dobrze zrobił), potem zaczynają się schody, bo zaczynasz bardzo tęsknić... No ale trzeba sobie przypominać, czemu to nie miało szans się udać, że traciłaś cenny czas na kogoś, kto nie docenił. Ja sobie dużo filmików o toksykach oglądam na YT, muzyka, spacery, seriale - i jakoś jadę z tym koksem... za pięć dni stuknie miesiąc... Normalnie cały czas w głowie wiersz Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej: "Nie widziałam Cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca. Lecz widać można żyć bez powietrza." Wierzę, ze z każdym dniem będzie lepiej. Podobno (z naukowego - hormonalnego punktu widzenia) po trzech miesiącach chemia w mózgu wraca do normy i można normalnie oddychać, myśleć, żyć. Niby to sporo czasu, ale kto wie - może u nas będzie krócej. Trzymaj się Odpowiedz Link
searam Re: Proszę forum 07.03.20, 21:56 Możesz liczyć. Ja pocieszam w ramach wymiany doświadczeń... Wygląda na to , ze jest coś przyjemnego w byciu opieprzana... Am I right..? Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 08.03.20, 12:22 Ale o jaką przyjemność mnie podejrzewasz? Coś w stylu: byłaś bardzo niegrzeczną dziewczynką? Ty razem nie o to mi chodziło. To tylko chwila była, że pomyślałam, że takie zmycie glowy przywróci moją słabą wolę do pionu. Przemyślałam temat i szkoda fatygi. Nie jestem zewnątrz sterowalna i nic to nie da. Jak mam w coś wdepnąć to i tak wdepnę, ale skoro już apel wystosowalam to będę konsekwentna. Można mnie opieprzac do woli jak ktoś ma nastrój 😘 Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 08.03.20, 15:31 Nawet nie to. Tylko szybko mi nerw przechodzi i przeszedł. Odpowiedz Link
margott_2 Re: Proszę forum 08.03.20, 15:39 Ogólnie. Powkurzam się z pół dnia i mi się nie chce drążyć tematu. Odpowiedz Link