abc_meee 08.07.20, 21:16 Co rekompensują zakupy? samotność? Brak radości? I co może rekompensować brak możliwości robienia zakupów gdy one rekompensują coś Łeb mnie boli od tego myślenia. he he . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: zakupy 09.07.20, 09:13 nie rozkminiaj (ciekawe słowo) tylko pisz co byś sobie chciała kupić. ale bez przesady -wille, jachty i samoloty odpadają. Odpowiedz Link
samysliciel Re: zakupy 10.07.20, 21:53 tak już mam, że (za) dużo gadam, później milczę, nic nie kumam a na koniec znikam Odpowiedz Link
samysliciel Re: zakupy 10.07.20, 21:57 gucia też nie znam a kropek tyle, że można przejść na morsa Odpowiedz Link
obrotowy temat mi obcy :) 09.07.20, 17:57 - bo ich nienawidze (sam robiac catygodniowe zakupy zywnosciowe dla calej rodziny) ale gdy tak patrze na panienki walesajace sie po galeriach... pewnie to okazja do spotkan, okazja do poprzymierzania (puszcza sie wodze fanttazji, a gdy ta przycisnie - to sie i to kupi...) resume: okazja do "pozycjonowania sie" w otoczeniu... - a tu nagle zostal internet i spacery po parku... Odpowiedz Link
samysliciel Re: zakupy 10.07.20, 22:08 abc_meee napisała: > Co rekompensują zakupy? > samotność? Brak radości? też, jednak zazwyczaj to potrzeba chwili > I co może rekompensować brak możliwości robienia zakupów gdy one rekompensują c > oś też znam ten ból > Łeb mnie boli od tego myślenia. he he . a może to nie od myślenia? Pogoda zakręcona Odpowiedz Link