mika53 29.10.04, 09:40 Szukam osoby z która bym mogła porozmawiać,pośmiać się. Jestem młodą mężatką ze stażem ale mam wrażenie, że wszystko mi się teraz wali na głowę dom, dzieci praca, nie mam się gdzie wyładowć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja_ja Re: Samotna mężatka 29.10.04, 14:06 mloda ze stazem,zazdroszcze choc jeszcze nie wiem czego czy mlodosci? czy stazu? polecam kask na glowe, musisz ja chronic to wazna czesc ciala, mam nadzieje ze sie usmiechnelas! nie daj sie zwariowac i zagladaj na forum Odpowiedz Link
rysiu80 Re: Samotna mężatka 10.11.04, 10:05 Postaraj sie wyladowac gdzies razem z mezem, dzieci do babci a wy na dlugi weekend gdzies w Polske. Moja zona podobnie jak Ty woli sie wyladowywac sama i ... wyjezdza na te 4 dni pzdr rysiu80 Odpowiedz Link
miszmax Re: Samotna mężatka 12.09.05, 15:49 Hej, ja mam takie samo wrazenie i chetnie pogadam. Miałam rozpocząć juztaki wątek ale za duzo by pisać ......... Tez jestem mężatka z W-wy z 10 letnim stazem, dziecko 8 lat. A ty gdzie mieszkasz? napisz do mnie koniecznie na gazetowy, to się obie wyżalimy . Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link