21.04.21, 19:07
Mam fazę na "kasowanie" "znajomych". No cóż widzę i słyszę mocniej. Wiadomo, jak skasuję wirtualnie, to niby nic się nie zmieni. Ale ostatnio to robię, z potrzeby wewnętrznej. Nihil novi, że mało zostaje. Ale może chcę żeby bilans się zgadzał? (virtual vs real).
Cholera wie wink
Ogólnie męczy mnie ten nadmiar (u mnie mało, ale nadmiar).
Trochę się tego boję. Ale ogólnie zawsze tak był. Parę osób (liczbowo), ruchomo czasem.
Ot.
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Kasuję 21.04.21, 19:10
      No jak żadne z nich aktywa, tylko zobowiązania, to kasuj. Chociaż tak za niewinność? wink
      • witrood Re: Kasuję 21.04.21, 19:15
        Ja mam na mordkowym portalu ze trzech wirtualych znajomych i resztę realnych. Wchodzę tam raz na ruski rok, bo mnie złote myśli albo co kto jadł ns obiad niewiele obchodzą.
        • abc_meee Re: Kasuję 21.04.21, 19:20
          no mnie tam nie ma wytrwale. Mimo wielu pokus, przyznaję. Ale im dalej tym nie chcę. Naturalnie. A co życie pokaże to inna bajken.
      • abc_meee Re: Kasuję 21.04.21, 19:22
        No sęk w tym, że nie żadne zobowiązania ani aktywa (wiem, słowo kluczow bilans wink).. ale widzę, że wiele z nich właśnie traktuje to tak .. jak aktywa... więc tym bardziej spierdzielam. Et ciao wink
    • obrotowy ale tak ogolnie, to o cco chodzi ? 21.04.21, 20:15
      > Ogólnie męczy mnie ten nadmiar (u mnie mało, ale nadmiar).

wiec w koncu co ? - za malo, czy za duzo ?
      • abc_meee Re: ale tak ogolnie, to o cco chodzi ? 21.04.21, 20:25
        obrotowy, odpowiedź Ci nic nie da. Zwłaszcza, że pytasz.
        Taka karuzela.
        • obrotowy Re: ale tak ogolnie, to o cco chodzi ? 22.04.21, 16:20
          abc_meee napisała:
          > obrotowy, odpowiedź Ci nic nie da.

mnie nic, ale moze Tobie.
    • szarlotka_ja Re: Kasuję 21.04.21, 20:25
      Tyle człowiek ma władzy, że se na Facebooku ludzi pokasuje 😁
      • abc_meee Re: Kasuję 21.04.21, 20:32
        ni mom fajsa. hi hi
        • szarlotka_ja Re: Kasuję 21.04.21, 20:35
          Łeee... to źle zrozumiałam. Jak widać czytanie ze zrozumieniem u mnie kuleje 😝
    • searam Re: Kasuję 21.04.21, 21:15
      " Falszywi przyjaciele sa jak cienie. W sloncu podazaja za toba, ale porzuca cie w ciemnosci"
      G.Buddha.
      • prawda_we_mgle Re: Kasuję 21.04.21, 23:06
        searam napisał:

> " Falszywi przyjaciele sa jak cienie. W sloncu podazaja za toba, ale porzuca ci
        > e w ciemnosci"
        > G.Buddha.

tiaa... ale tego, czy są fałszywi, czy prawdziwi - dowiadujesz się właśnie, gdy przyjdzie cień ...
        • searam Re: Kasuję 21.04.21, 23:41
          prawda_we_mgle napisała:

> searam napisał:
          >
          > > " Falszywi przyjaciele sa jak cienie. W sloncu podazaja za toba, ale porz
          > uca ci
          > > e w ciemnosci"
          > > G.Buddha.
          >
          > tiaa... ale tego, czy są fałszywi, czy prawdziwi - dowiadujesz się właśnie, gdy
          > przyjdzie cień ...
          Ja ci to skarbie wyjasnie w cieniu...to sa skomplikowane sprawy i tylko my dwoje mozemy je rozwiklac..prawda...? smile
          • prawda_we_mgle Re: Kasuję 22.04.21, 11:58
            searam napisał:

> Ja ci to skarbie wyjasnie w cieniu...to sa skomplikowane sprawy i tylko my dwoj
            > e mozemy je rozwiklac..prawda...? smile

ty wiesz, ilu ja mam chętnych na rozwikływanie we dwoje? wink big_grin
            A ten, z którym ja się chcę trochę "powikłać" - nie chce ze mną tongue_out
            Kurde, życie jest... powikłane! big_grin
    • akasha02 Re: Kasuję 22.04.21, 01:04
      Ja kasowałam, a teraz z chęcią bym się do nich odezwała, ale albo nie ma jak albo mogłabym odnaleźć, ale się wstydzę 😂
      • obrotowy no tak to jest z kasacją :) 22.04.21, 07:23
        akasha02 napisał(a):
        > Ja kasowałam, a teraz z chęcią bym się do nich odezwała, ale albo nie ma jak al
        > bo mogłabym odnaleźć, ale się wstydzę 😂

no tak to jest z kasacją smile

czasem sie udaje, a czasem nie...
    • samysliciel Re: Kasuję 22.04.21, 13:39
      Też tak miewam, na telefonie, fb i kilku innych miejscach, czasem usuwam do zera, czasem sam się kasuję na jakiś czas, a co równouprawnienie jest, gorszy od innych nie będę. Coś w tym jest, kilka osób jest w sam raz, kilkanaście to już tłok.
    • marcepanka313 Re: Kasuję 22.04.21, 21:18
      Pozbywanie się złudzeń.
      Ot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka