searam 16.10.23, 09:48 Nastal czas Wielkiego Wietrzenia naszego fajnego kraju.. Nie bedziemy w tym "Samotni" i bedziemy sie w tym "Laczyc..". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Re: Witajcie Samotni !...:) 16.10.23, 14:30 searam napisał: > Nastal czas Wielkiego Wietrzenia naszego fajnego kraju.. > Nie bedziemy w tym "Samotni" i bedziemy sie w tym "Laczyc..". i dzielic - bo jak beda 4 partie w Rzadzie - to bedzie nieustajacy kociol... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Witajcie Samotni !...:) 16.10.23, 21:16 Na razie to pewnie będzie wielka przepychanka 😆 Odpowiedz Link
morojka Re: Witajcie Samotni !...:) 16.10.23, 21:23 Dopóki nie wymrą te wszystkie prlowskie dziady, nic w tym kraju na lepsze się nie zmieni. Choć i wtedy pewnie nic się nie zmieni bo niestety kolejne pokolenie hodują już sobie na własny obraz i podobieństwo. Odpowiedz Link
searam Re: Witajcie Samotni !...:) 16.10.23, 21:57 morojka napisała: > Dopóki nie wymrą te wszystkie prlowskie dziady, nic w tym kraju na lepsze się > nie zmieni. Choć i wtedy pewnie nic się nie zmieni bo niestety kolejne pokoleni > e hodują już sobie na własny obraz i podobieństwo. Gdyby oni wymarli to bys nie poznala abecadla...Jadlabys ziemniaki jak jablka, a twoj laptop bylby dlutem wykuwany w kamieniu...,) A na skalnych scianach nieprzyzwoite grafitti zachwycalyby odkrywcow. Co nie znaczy, ze nie mozna cie lubic...Poczatkujaca.. My dziadersi mamy kase do ktorej wy wzdychacie... Odpowiedz Link
morojka Re: Witajcie Samotni !...:) 17.10.23, 12:19 searam napisał: > Gdyby oni wymarli to bys nie poznala abecadla...Jadlabys ziemniaki jak jablka, > a twoj laptop bylby dlutem wykuwany w kamieniu...,) A na skalnych scianach niep > rzyzwoite grafitti zachwycalyby odkrywcow. > Co nie znaczy, ze nie mozna cie lubic...Poczatkujaca.. My dziadersi mamy kase d > o ktorej wy wzdychacie... Ja nikomu jego zasług nie umniejszam jeśli takowe były. Po prostu stwierdzam że trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny. Nasi szanowni politycy niestety nie wiedzą, a jak ktoś im powie udają że nie słyszą. Świetnym tego przykładem jest były prezydent Pan Wałęsa. Odpowiedz Link
obrotowy To nie polska specyfika. 17.10.23, 15:11 morojka napisała: Po prostu stwierdzam że trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny. Nasi szanowni politycy niestety nie wiedzą, a jak ktoś im powie udają że nie słyszą. Świetnym tego przykładem jest były prezydent Pan Wałęsa. To nie polska specyfika. W kongresie USA jest szacowne grono 90-cio latkow, niektorzy zasiadaja tam od 30-tu lat jednemu w czasie wystapienia na oczach calego Kongresu biologia odebrala glos - NA ZAWSZE - juz wiecej sie nie odezwal... ale z czlonkowstwa w Kongresie nie zrezygnowal Odpowiedz Link
stasi1 Re: Witajcie Samotni !...:) 23.10.23, 10:09 Skoro są chętni aby na nich głosować to co mają robić? Pielic ogródek? A tak jeszcze kasa im wpada. Przecież na Kaczyńskiego dosłownie nie tylko emeryci głosują. Odpowiedz Link
morojka Re: Witajcie Samotni !...:) 23.10.23, 11:28 Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby na Kaczora głosować 🙄 A to jeśli mam ochotę ich wszystkich łajnem obrzucić to tylko powinnam to zgłosić a oni wszyscy w rządku się ustawią bo ja chcę, tak? 😁 Odpowiedz Link
stasi1 Re: Witajcie Samotni !...:) 24.10.23, 13:28 Ale głosują. U mnie całe kierownictwo jest za PiS. Jutro pierwszy raz po wyborach ich zobaczę Odpowiedz Link
morojka Re: Witajcie Samotni !...:) 25.10.23, 19:33 PiS jeszcze nie przegrał. Wystarczy że w opozycji będą się żarli i nie utworzą rządu. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Witajcie Samotni !...:) 29.10.23, 12:04 Niby tak ale nawet przy swoich do końcach nie spełnionych oczekiwaniach i tak będzie dla nich lepiej niż za rządów kaczyńskiego Odpowiedz Link
searam Re: Witajcie Samotni !...:) 13.11.23, 20:57 Jak widac porzadki i wymiatanie nabraly rozpedu...Az serce rosnie..! Nigdy nie bylem tak przykuty do ekranu. Gdyby Kaczynski mial tylu poslow ile lupiezu na marynarce to opozycja nigy by nie powstala... Jutro otwieram flaszke za pomyslnosc dawnej opozycji.. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Witajcie Samotni !...:) 15.11.23, 13:40 A czemu tak późno? Mój kolega w pracy prawie ciurkiem oglądał transmisję. Stwierdziłem że padło mu na głowę Odpowiedz Link