Dodaj do ulubionych

Mężczyźni się chwalą

07.04.26, 21:59
Wątek dla tutejszych mężczyzn - tak odnośnie do wypowiedzi silencjariusza o okropnych damskich wersjach podstawowych.

Chętnie poznam wersje podstawowe tutejszych mężczyzn. Niektórych.

Mężczyźni chwalą się inteligencją (najlepiej zmierzoną oficjalnie - testy w internecie nie liczą się).

Mężczyźni chwalą się samokrytycyzmem i wymieniają swoje zalety ORAZ WADY (pseudowady typu "jestem taki pracuś, że mój szef nie ptrzetrwałby beze mnie" nie liczą się).

Mężczyźni chwalą się wykształceniem.

Mężczyźni chwalą się zawodem wykonywanym.

Mężczyźni chwalą się samoświadomością, czyli wiedzą na temat siebie samego (wbrew pozorom bardzo ważny aspekt w związku).

Mężczyźni chwalą się umiejętnościami technicznymi typu umiejętność wymiany syfonu umywalki (wbicie gwoździa i wkręcenie żarówki nie liczy się), hydraulicznymi, elektrycznymi i innymi.

Samochodami mężczyźni się nie chwalą, bo wątek jest mój, a ja się na samochodach i tak nie znam.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Mężczyźni się chwalą 07.04.26, 22:05
      W szczególności chwali się sam silencjariusz oraz jego koledzy utyskujący na nieodpowiednie wersje podstawowe kobiet.
    • obrotowy Mężczyźni i ja się chwale - nie wymienilem Slubnej 07.04.26, 22:30
      na inny model.

przez 40 lat

- chociaz kosztowalo mnie to Mase Zdrowia...
      • taki-sobie-nick Re: Mężczyźni i ja się chwale - nie wymienilem Sl 07.04.26, 22:33
        obrotowy napisał:

> na inny model.

No ręce opadają. To się nadaje na kawał o facetach.
      • taki-sobie-nick Re: Mężczyźni i ja się chwale - nie wymienilem Sl 07.04.26, 22:35
        obrotowy napisał:

> na inny model.

To wszystko, co masz do powiedzenia?

Ciekawe, ile zdrowia kosztowało niewymienienie ciebie na inny model.
        • obrotowy tyle samo :) 07.04.26, 23:51
          taki-sobie-nick napisała:
          > Ciekawe, ile zdrowia kosztowało niewymienienie ciebie na inny model.

muvi, ze tyle samo.

cos pomoglem ?

PS, nawet nas syn sie temu dziwi.
      • taki-sobie-nick Re: Mężczyźni i ja się chwale - nie wymienilem Sl 07.04.26, 22:46
        obrotowy napisał:

> na inny model.
        >
        > przez 40 lat
        >
        > - chociaz kosztowalo mnie to Mase Zdrowia...

I tak obrotowy zapukał od spodu.
    • baenzai Re: Mężczyźni się chwalą 08.04.26, 17:05
      Podobno całkiem dobrze robię minetę. Czy raczej robiłem, bo dawno nie praktykowałem.
    • taki-sobie-nick Proszę czytać CAŁY tekst, a nie tylko tytuł 08.04.26, 19:49
      .
    • taki-sobie-nick Re: Mężczyźni się chwalą 08.04.26, 20:12
      Co? Nie ma na forum nikogo, kto byłby inteligentny, samokrytyczny, miał ciekawe wykształcenie (na przykład ścisłe albo techniczne) i potrafił wymienić syfon umywalki?
      • obrotowy alez mam. 08.04.26, 23:53
        > Co? Nie ma na forum nikogo, kto byłby inteligentny, samokrytyczny, miał ciekawe
        > wykształcenie (na przykład ścisłe albo techniczne) i potrafił wymienić syfon u
        > mywalki?

alez mam takie.
        a syfonow wymienilem juz z piec.

tylko Slubnej wymienic nie moge.

- nie stac mnie ( nie - nie mentalnie - tylko po prostu finansowo)

• taki-sobie-nick I w ten sposób forum dowiedziało się po raz 72340 09.04.26, 00:10
          że obrotowy nie lubi swojej żony. Fascynujące.
          • obrotowy alesz nie o to chodzi... 09.04.26, 00:53
            > że obrotowy nie lubi swojej żony. Fascynujące.

nie ma sie z czego smiac...

- bo nie o to chodzi.

Lubie ja bardzo.

tylko co zonaty moze ?

PS. polecam konkubinat.
      • okruchlodu Re: Mężczyźni się chwalą 11.04.26, 16:20
        Ooo to o mnie! Wszystko się zgadza, nawet syfon raz pomagałam wymienić. Zresztą z YT potrafię zrobić wszystko!
        • wilczamia Re: Mężczyźni się chwalą 11.04.26, 20:08
          Wszystko się zgadza

Oplulam monitor.... inteligentna i samokrytyczna big_grin big_grin big_grin

• kevinjohnmalcolm Re: Mężczyźni się chwalą 20.04.26, 00:24
        > Co? Nie ma na forum nikogo, kto byłby inteligentny, samokrytyczny, miał ciekawe wykształcenie
        > (na przykład ścisłe albo techniczne) i potrafił wymienić syfon umywalki?

Są, tylko nie potrafią zrozumieć czemu ma służyć ta spowiedź.
        • taki-sobie-nick Re: Mężczyźni się chwalą 20.04.26, 19:29
          kevinjohnmalcolm napisał:

> > Co? Nie ma na forum nikogo, kto byłby inteligentny, samokrytyczny, miał c
          > iekawe wykształcenie
          > > (na przykład ścisłe albo techniczne) i potrafił wymienić syfon umywalki?
          >
          > Są, tylko nie potrafią zrozumieć czemu ma służyć ta spowiedź.

Spowiedź? Cztery pytania?
    • taki-sobie-nick Re: Mężczyźni się chwalą 14.04.26, 22:10
      Minął tydzień.

Wyniki bez zmian.
      • obrotowy pravda - ale bedzie tylko gorzej. 14.04.26, 23:09

> Minął tydzień.
        >
        > Wyniki bez zmian.

pravda - ale bedzie tylko gorzej.

to muvia obaj Donkie `s

zarowno ten polski, jaki ten amerykanski.
      • searam Re: Mężczyźni się chwalą 24.04.26, 21:02

> Minął tydzień.
        >
        > Wyniki bez zmian.

Wyniki bez zmian...? Trzeba wiec powolac komisje d/s , lub poglebic zagadnienie tudziez drazyc do upaldego...Cos w rodzaju : - Dlaczego jeszcze nie wyniosles smieci...?! wink
    • wilczamia Re: Mężczyźni się chwalą 20.04.26, 11:12
      Zadeklarowac, to ja moge, ze jestem cesarzowa galaktyki wink

Jakos tak sie w zyciu sklada, ze ci mezczyzni, ktorzy sa naprawde inteligentni i wartosciowi, nigdy tego nie deklaruja. Nie musza, widzi to kazda, ktora umie - w tym konkretnym przypadku - czytac. Ludzka inteligencja jest w ripostach, dystansie do siebie, poczuciu humoru. W horyzontach, szerokosci zainteresowan, glebokim dystansie do siebie.

Z syfonem bym nie przesadzala. W czasach YT kazda sama temu sprosta smile Poprzeczka seksownosci podskoczyla raczej do poprawiania bledow innych inzynierow w projektach za miliony monet...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka