Dodaj do ulubionych

.....i po świętach

25.03.08, 17:46
I dobrzesmile
Obserwuj wątek
    • salsa13 Re: .....i po świętach 25.03.08, 21:15
      a nawet bardzo dobrzesmile))
      • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 14:57
        łłłłłłłeeeeeeetam, ni godajcież,
        ja to byk jeszcze chcioł smile
        • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 15:04
          tak Ci dobrze było w te święta???
        • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 15:12
          Ale Ci sie zakciwo.....Za robote trza sie brać panocku.
      • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 15:04
        Miło,że nie jestem osamotniona w swoich odczuciach(:
        Zawsze wszystko Ci sprzyja?Szczęściara?!
        • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 15:11
          wciąż dążę do tegosmile
          ale... niestety...
          • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 15:18
            Dąż i drąż...jak kropla skałę.Ja będę trzymać kciuki.Najważniejsze, że w ogóle
            podążasz w kierunku "sprzyjania".Może najpierw powoli,jak żółw ociężale....ale z
            biegiem lat, z biegiem dni ruszysz w podskokach.Rusz, rusz, rusz, bo bez ruchu
            ani rusz, ani róż(:
            • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:04
              Niki.... Ty się uśmiechasz czy grymasisz, czy tak masz po prostu ?smile
              • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:22
                Przysłuchuję się Waszej rozmowie
                ...i za prawdę powiadam- nie tutejsza mowa Wasza...

i po świętach...może i dobrze - czekam na słońce...

ps. Niki grymasi smile widzę to
                • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:29
                  O tak zaprawdę godne to i słusznie zbawienne smile
                  Widzisz?????Oko proroka znaczy się?Czy nadprzyrodzony zmysł?
                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:38
                    taaak , oko proroka..
                    jak ktoś mądry powiedział...
                    z pamięci wyciągam :" Nie słuchaj przepowiedni- zacznij tworzyć ją sam(a)"
                    Więc?
              • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:25
                Grymaszę uśmiechając się albo uśmiecham się grymasząc(:Tak mam.Ostatnio coraz
                częściej.Gorzknieję,czyżby?!
                • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:31
                  filozoficzną nutę widzę ....
                  A może grymaszenie to - jestem tu ,zwróć na mnie uwagę....
                  • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:36
                    Zwracamsmile
                    • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:40
                      Zwracam , zwracam ....smile
                      ogólnie piszę , ....jeszcze mi się od Kogoś dostanie i będę się miał z pyszna smile
                      • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:45
                        Zwracać lepiej uśmiechem niż grymaszeniem.A kto jest Ktoś?
                        • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 20:56
                          Zwracać lepiej usmiechem, to prawda.
                          Potem ,lub czasem małe dąsanie wskazane - to dla kobiet nauka smile,
                          Czy jest ktoś? hmm ... " ląd mój? czy ....." (powiedzenie tylko )
                          Słowa mają wielką moc , słowa niedopowiedziane -moc stokrotnie większą,
                          sami je "uzupełniamy" . Czasem błędnie,
                          • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:01
                            A może większość z Nas potrzebuje zrobić krok ,by przekonać się że poszukiwania
                            nasze .... , że do tej pory patrzyliśmy za daleko....
                            Może to co Było obok nas to "ziemia" której poszukiwalismy?
                            Jeden mały krok by zacząć "żyć" ?
                            • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:16
                              Jeden krok....... a za dalą dal
                          • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:07
                            Mają moc, ale i niemoc.Czasem słowa to tylko słowa, puste i bez pokrycia.A
                            nadinterpretacja.....ta bestia może namieszać i pomieszać.Mowa tylko srebrem
                            jest.Ale na forum złota się chyba nie docenismile
                      • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:06
                        oj dostanie Ci się Marek, dostenie smile
                        • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:10
                          no przecież widzisz Rumcajs jak asekuracyjnie mówię.
                          Myślisz że mi się dostanie?
                          • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:13
                            Łooooooooo, na bank smile
                            Ale zawsze możesz liczyć na to że będzie to coś miłego smile
                          • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:14
                            Marek filozujesz dziś wyjątkowo smile
                            Ostatni post Niki zgadzam się w 100%. Słowa niedopowiedziane....dla
                            mnie bez akceptacji.
                            • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:17
                              Czeeeeeeeeść Dunka smile
                              • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:28
                                Czeeeeeeeść zagubiony, ale jednak odnaleziony Rumcajsie smile
                                • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:46
                                  jakby co to jeszcze jestem zgubiony, tak tylko na momencik
                                  zaglądnąłemsmile
                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:52
                                    Wiem, czytałam pod plotkami (szlaczek fajny wyszedł, masz fantazję)smile
                                    Tak trzymać. Z zagubieniem coś się zaradzi smile
                                    • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:57
                                      A co, masz pomysł jak mnie odnaleźć ?
                                      • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:06
                                        Oczywiscie, że mam. Ale pomeczę Cię trochę. Teraz nie zdradzę.
                                        Kiedyś, przypadkiem na uszko smile
                                        • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:12
                                          Tajemniczość...
                                          Jak trochę... to możesz smile
                                          • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:22
                                            Lubię ksiażki, gdzie jest dużo magii i czaru. Pewnie mi sie
                                            udzieliło. Mówisz trochę mogę smile A co nie mogę trochę? smile
                                            • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:29
                                              Nie możesz trochę...
                                              Nie wiemsmile
                                              Zadaj to pytanie Markowi, ma moje pełnomocnictwa.
                                              On dzisiaj ma dobre odpowiedzi to tego typu pytania smile
                                              • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:34
                                                Ma odpowiedzi owszem. Ale on mi tak odpowie, że niedopowie smile
                                                • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:40
                                                  I za to go lubię smile
                                                  A dzisiaj dał radę szczególniesmile
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:49
                                                    A ja myślałam, że niedopowiada się tylko po bimbrze i po wódce. A
                                                    okazuje się, że na trzeźwo też można...smile
                                        • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:13
                                          nie to że chce przeszkadzać , ale późno już ,co?
                                          Pa pa pa
                                          • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:22
                                            Nie przeszkadzasz.
                                            Późno... jak to się stało ???
                                            Wiedziałem że wejście na to forum ryzykownym jest, wcięło mi kolejny
                                            wieczór, a nie taki był plan, nie taki !
                                            Ja lepiej idę się znowu zgubić, zagubić i co tam jeszcze...
                                            Cześć Marku
                                            • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:28
                                              nie uciekaj , tak mi się tylko powiedziało.
                                              Obraził się czy co ? smile
                          • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:14
                            a kto Ci natłucze???
                            • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:16
                              ma propozycję: natłuczmy Markowi Wszyscy razem, A co, niech ma
                              chłopaczyna smile
                              • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:18
                                Orzechów? Jestem za(:
                                • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:21
                                  Faaaaaaaaaaaajnie się uśmiechasz..........
                                  Nooooo a jeśli grymasisz.... to też faaaaaaajnie
                                  • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:24
                                    A nie można uśmiechać się do góry nogami, a grymasić na rękach?
                                    • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:27
                                      Uśmiechać do góry nogami??!!!!

Przypomniała mi się książka - Kamasutra jej było
                                      smile

żarty jeno smile
                                    • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:31
                                      Czekaj bo się zgubiłem, do góry nogami a rękami wtedy pogrymasić???
                                      Nie ważne i tak fajnie smile
                                      • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:39
                                        Zagubiony Rumcajs?HAhaahhahhahahhahahahahaah-może tak będę się uśmiechać
                                        • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:50
                                          też ślicznie, ale tak to raczej tylko do 22.00 smile
                              • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:19
                                Taaak , nie ma to jak męska solidarność-co nie Rumcajs? smile
                                • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:25
                                  No pewnie Marek, ja muszę uciekać, zobacz jakie fajne tłuczenie Ci
                                  załatwiłem. Jak Ci się znudzi możemy się zamienić smile
                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:35
                                    Zmienić , ..bardzo fajnie .Tyko czy zdołam Cię dogonić i wyprzedzić w dodatku...
                                    • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:43
                                      Oj Marek, nie goń mnie tylko daj się potłuc w takim towarzystwie smile
                                      później przylecę i Cię podmienię smile
                            • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:17
                              co ja chciałem ....
                              No i masz , teraz mam co sam sobie nawarzyłem ...
                              Cześć Salso wink
                              • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:20
                                cześć Markusmile
                              • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:21
                                nawarzyłeś, wypij.Możesz zagrzać.Lepsze.
                                • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:24
                                  Podobno winni się tłumaczą.
                                  Tak sobie tylko rozmawiałem.
                                  O tym i owym . Tak ogólnie tylko ....

A prawda ,winny się tłumaczy...
                                  • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:26
                                    O winny.Wino też dobre.A grzane to już niebo w gębiesmile
                                    • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:28
                                      a wiesz niki że nawet łyknęłabym takie winkosmile
                                      • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:30
                                        Grzane? smile
                                        Na noc?
                                        hmm ,...sama?
                                      • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:32
                                        I jasmileJuż uszyma wyobraźni czuję korzenny zapach.........mmmmmmmmmm
                                        • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:35
                                          przyprawki mam ale winka brak spiłam wszystko łłłeeeeeeeeeeeee
                                          teraz mam zachciołasmile
                                          Marek nie sama, syna poczęstujęsmile))
                                          • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:37
                                            Zachcioła -fajne słowo ..
                                            Syna?!
                                            Ale przecież "ten korzenny smak"
                                            • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:39
                                              ktoś się musi poświęcićsmile
                                              póki co bark problemu
                                              w barku tylko złocisty truneksmile
                                              • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:41
                                                A co to ten złocisty trunek?
                                                U mnie tylko wspomnienie barek wypełnia...
                                                • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:43
                                                  aaa dostałam w prezenciesmile))
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:46
                                                    w prezencie?
                                                    Znam go?!!!
                                              • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:42
                                                Złocisty?Nalewka babuni?
                                                • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:48
                                                  dostałam coś w stylu metaxy
                                                  od znajomegosmile
                                                  • kruz7 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:50
                                                    Metaxa pobudza apetyt na seks. Spróbowałem tego na sobie.
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:51
                                                    cześć kruz
                                                    tak sam spróbowałeś
                                                    ?
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:54
                                                    No wiesz Salso ... nie uchodzi,naprawdę nie uchodzi trzpiocie jeden

Cześć Kruz
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:51
                                                    Przecież tyle razy mówiłem smile , oczy w dół i spozierać na innych.
                                                    A co to ,niech se idą szukać gdzie indziej, tego ,aha szczęścia..
                                                    A znajomy bardzo znajomy?
                                                    Czy raczej znajomy?
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:53
                                                    a coś Ty taki ciekawski??? Co???
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:56
                                                    Kurde ja powoli tak jak Rumcajs staję się zagubiona. Od filozowania
                                                    do alkoholu i jeszcze innych spraw. Nie czaje już nic smile
                                                  • niki-4 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:55
                                                    AaaaaaaaaaaaasmileLecę przeszukać swój barek.Dobrej nocy dziewczyny i chłopakismile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 21:56
                                                    to czekając na odpowiedź kruza lecę po truneksmile
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:02
                                                    Na Kruza ,na Kruza...
                                                    Ahaa to tak ma się sprawa?

co ja wygaduję?
                                                  • kruz7 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:10
                                                    Nie wiem co piszesz.
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:12
                                                    to nie piszę ja smile
                                                    zazdrość pisze za mnie smile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:16
                                                    Ej, chłopaki, co Wam się porobiło ???smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:18
                                                    rumcajs!!!!!!!!!!!!!
                                                    napijesz się ze mną?
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:21
                                                    no nieeee. A ja będę siedział o suchym pysku?
                                                    Ale co mi tam , nie to nie.

ps Może na litość spróbuję smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:22
                                                    no to po co idziesz, skoro my dopiero zaczynamysmile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:26
                                                    Salsa, z Tobą zawsze, aleeee.... mam tylko bimber smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:27
                                                    jessssuuuuuuuuu ale ja uwielbiam bimber na serio masz?
                                                    polejesz???
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:31
                                                    Bimber, wódka FUJ. One śmierdzą
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:32
                                                    dunka bimber cudnie pachniesmile
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:39
                                                    Salsa cudnie, cudnie to pachną kwiatki, las po deszczu i skoszona
                                                    trawa smile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:34
                                                    Bimber, to nie wódka. Toooo..... poemat smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:35
                                                    no to polej wreszciesmile
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:38
                                                    Poemat - dłuższy utwór wierszowany obejmujący ciąg wydarzeń
                                                    tworzących fabułę lub grupę refleksji, opisów.

Bimber to bimber, a wódka to wódka. Śmierdzą podobnie i skutek picia
                                                    taki sam smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:39
                                                    ale świat jest wtedy taki pięknysmile
                                                    a i ludzie bardziej życzliwi...
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:50
                                                    Bimber - Poemat, dłuższy utwór wierszowany obejmujący ciąg wydarzeń
                                                    tworzących fabułę lub grupę refleksji, opisów.
                                                    Nic dodać nic ująć, to właśnie definicja bimbru jest...
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:53
                                                    a z jakim przeważającym smaczkiem jest ten poemat???
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:32
                                                    spoks, mam cały litr, w butelce po winie PROSEK, korkowym korkiem
                                                    zatkanej, dobry jest smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:34
                                                    PROSEK to z Chorwacjismile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:38
                                                    Z Chorwacji nie z Chorwacji, nie o wino tu już chodzi wszak smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:40
                                                    i dobrze, bo wolę bimbersmile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:44
                                                    to we dwójkę mówisz tak rozpracujemy?
                                                    Dunka może pomożesz?
                                                    Może Marka jeszcze zbudzić.
                                                    We dwójkę trochę ryzykownie...
                                                    Ale polewam
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:48
                                                    ooo pychotkasmile
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:52
                                                    Dzisiaj nie pomogę. Jutro mam ważne spotkanie. Muszę być wypoczęta,
                                                    bez kaca i wogóle muszę być na luzie i to nie może być luz po
                                                    alkoholu. Trzymać kciuki za powodzenie akcji smile Pijcie sobie, pijcie
                                                    tylko, żeby Was główki nie bolały. Dobrej nocki smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:54
                                                    to idziesz sobie?
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:49
                                                    ryzykownie powiadasz hahahaha a co boisz się???
                                                    dunka przybywajsmile
                                                    a Pan M. chyba się obraziłsad
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:54
                                                    Trochę tak, zgubnym potrafi być,
                                                    Ale normalnie tak jest zrobiony że można bez popijania smile
                                                    Eeee tam, obraził...
                                                    To co na drugą ?
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:58
                                                    na drugą i też uciekam do spankasmile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:00
                                                    E, to całkiem bezpiecznie z Tobąsmile
                                                    Zdrowie
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:59
                                                    Rumcajs sam robisz ten trunek? Jak sam osobiście to ja też chcem smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:02
                                                    o jest nas trójca świętasmile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:06
                                                    tak, można balować smile
                                                    może się tańczyć nauczę, tak przy okazji smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:07
                                                    obiecałam, że nauczę ja słowa zawsze dotrzymujęsmile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:09
                                                    no, to się jeszcze okarze...
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:03
                                                    No co Ty. Tatuś smile
                                                    Ale wiesz, nie pomyśl sobie, tak okazyjnie, na święta np. i
                                                    poświętach jsk coś zostanie, tak jak w wątku smile
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:07
                                                    Tatuś czy Ty w sumie nieważne, bo jednak z jednej beczki smile Skoro
                                                    mówisz, że pychotka i że poemat to ja Ci wierzę i też chcem smile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:14
                                                    no polewam wszak,
                                                    za dzień jutrzejszy !
                                                    ciekawe gdzie ten post teraz wyskoczysmile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:07
                                                    ta odpowiedź była o tym że nie ja ten trunek robię smile
                                                    Tak
                                                  • salsa13 Rumcajs!!!! 26.03.08, 23:09
                                                    ale przejmiesz recepturkę???
                                                  • rumcajs-76 Re: Rumcajs!!!! 26.03.08, 23:12
                                                    Salsa, to mocno skomplikowane jest, bimberek, swojska wędlinka,
                                                    wszystko fajnie ale ja jakoś nie czuję klimatu.
                                                    Konsumpcja to co innego smile
                                                  • salsa13 Re: Rumcajs!!!! 26.03.08, 23:15
                                                    kiełbachy i te sprawy to mnie nie biorąsad
                                                    ale bimberek to przydatna naukasmile
                                                  • rumcajs-76 Re: Rumcajs!!!! 26.03.08, 23:18
                                                    a próbowałaś kiedyś takiej swojskiej kiełbaski z indyka?
                                                  • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:12
                                                    Rozumiem, że namotałam w odpowiedzi, ale tak o tym była ta
                                                    odpowiedź smile
                                                    Tak
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:16
                                                    Ale zobaczcie jak Marek twardo na końcu ciągle siedzi smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:17
                                                    no musimy Go przeskoczyćsmile
                                                  • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:20
                                                    Chyba tak, tym bardziej że strasznie się powtarza, On tu czasami z
                                                    butelachy coś nie podciąga ?smile
                                                  • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:21
                                                    a kto Go tam wie?
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:18
                                                    Bo widzisz Rumcajs- Kruz nie wie co mówię .
                                                  • marekfk Re: .....i po świętach 26.03.08, 22:16
                                                    No dobrze , na mnie pora
                                                    Dobranoc wszystkim ,cześć i pa
    • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:19
      zaprosiłam rhawranka na bimbereksmile

przeskoczyłam hahahaha
      • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:23
        Ale Salsa susa dałaś smile
        No nie myślałem...
        lecę i ja smile
        to chyba ten bimbereksmile
        • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:26
          no jakaś taka skoczna się zrobiłamsmile
        • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:26
          Nie wiem, gdzie to wyskoczy, czy przeskoczy, czy nie przeskoczy.
          Ale ja już nie mam siły smile
          Czeeeść smile
      • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:25
        Ciekawe czy Dunka da radę smile
        • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:27
          pewnie, że da!!!
        • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:28
          Dałam. Przeskoczyłam smile)))))))))))
          Ależ jestem wygimnastykowana smile
        • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:28
          Skoczna - to mało powiedziane, sprawdź lepiej czy Ci się wąsik nie
          posiał, bo poleciałaś jak Adaś przynajmniej smile
          • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:31
            niesmile)))
            ale teraz zmykam do snu
            dobranocka dla Wassmile
          • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:31
            Bardzo śmieszne smile Się nie posiał, bo go nie mam. Tylko narty mi się
            gdzieś zapodziały smile
            • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:34
              No, najważniejsze to nawiązać dobrą nić porozumienie, to do Salsy
              było smile
              Nie ważne smile
          • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:32
            Bo najlepiej chyba przeskakiwać sobie od razu na sam dół jest.
            Dunka Ty też taki skoczek... ???
            No proszę i w skokach też stanowimy potęgę smile
            • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:33
              Strach się Was baćsmile))
              buziaczki na dobranoc***
              • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:35
                No to może strzemiennego ?
                • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:38
                  strzemiennego i rozchodniaczka jednocześnie i spać uciekamsmile
              • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:37
                W skokach też potęgę. A w czym jeszcze potęgę? smile Wiem, wiem dałeś
                pełnomocnictwa Markowi, który pewnie już śpi. Poczekam na odpowiedź.
                Jestem cierpliwa. Zmykam i ja. Kurczę już trzeci raz to mówię smile
                • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:40
                  Tu akurat umiem:
                  We wszystkim smile !!!
                  Nie można tak bez strzemiennego bo się nigdzie nie dojedzie
      • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:53
        Oby Nam się dobrze spało i rano lekko wstawało.
        Pa pa
    • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:35
      Pozytywna myśl:

Mimo że każda chwila radości trwa niezmiernie krótko, a później znika, zawsze
      jednak zostawia za sobą Twą nadzieję i jeszcze trwalsze wspomnienie.
      • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:37
        Myśl piękna...
        Strzemiennego ?smile
        • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:40
          już pisałam że chcę i rozchodniaczka w jednymsmile
          a myśli kolekcjonujęsmile
      • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:40
        Tak wypadało zakończyć tę imprezę. Filozowanie na początku,
        filozowanie na końcu. Nic dodać nic ująć. Czy może mnie ktoś stąd
        wygonić smile
        • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:41
          "nic dodać nic ująć" - oooo Marek wrócił w postaci dunkismile
          • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:44
            Nieeeeeeee dunka jest tylko pod jedną postacią smile
            • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:46
              to dobrze, bo słyszę głosysmile))
        • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:42
          Ja, mogę Cię stąd NIE wygonić smile
          • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:43
            ja też krzyczę zostań
            ja mam jutro przechlapane, tak sobie tu nagrabiłam, czuję tosmile
            • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:47
              Salsa Ty, taki złoty człowiek smile Nie masz nic przechlapane. No
              możesz mieć przechlapane jutro w robocie, bo nie dospana będziesz smile
              Rumcajs ja chcę żeby mnie wygonić. Jak mnie wygonisz to masz moje
              słowo, że jeszcze nie raz z Tobą napiję się bimbru smile
            • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:50
              Duuuuuuuuunka zostań wśród nas...
              • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:57
                Wrócę tu wrócę. Tylko sen wokół mnie już zakręca się...
          • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:46
            Marek w postaci Dunki ???
            nie pijmy już więcej smile
            Rozchodniaczka się Salsa u was mówi?
            U nas strzemiennego właśnie.
            Znajomy który tego określenia nie znał myślał przez dłuuuuugi czas
            że strzemiennego pije się na wstrzemięźliwość smile
            • dunka76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:49
              A ja myślałam, że na początku a nie na końcu. Pa
            • salsa13 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:50
              ale bidulek i żył w takiej nieświadomoścismile
              teraz znikam z sieci
              do jutra i dzięki za fajna impręsmile
              • rumcajs-76 Re: .....i po świętach 26.03.08, 23:54
                Jeszcze razsmile
                Oby Nam się dobrze spało i rano lekko wstawało.
                Pa pa
    • einfachjohanna Re: .....i po świętach 27.03.08, 14:56
      Te swieta to tylko stress...
      • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 15:53
        Aleście się rozgadalismile
        • salsa13 Re: .....i po świętach 27.03.08, 16:19
          a założycielka dyskusji najnormalniej poszła sobie spaćsad
          oj dostaniesz Ty pokutę Moja Droga za brak gościnnoścismile))
          • marekfk Re: .....i po świętach 27.03.08, 17:16
            ufff dobrnąłem do końca, faktycznie rozmowa była że hej .
            Teraz zapewne wszyscy odsypiacie wczorajszą zabawę? smile
            Pewnie że tak ...
            pozdrawiam wszystkich -Marek
          • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 17:59
            Bije się w piersi z sił całych i sypię głowę popiołem.Mea culpa.Maxima culpasadA
            ja poleciałam przeszukać barek, nic nie znalazłszy,wpadłam w czarną rozpacz i
            nieutulona w żalu złożyłam swoje obłe ciało w pościelowe pielesze.
            Ale dzisiaj chętnie bym pogadała, bo mnie podgryza samotność dotkliwiej niż
            zwykle...
            Pozdrawiamsmile
            • dunka76 Re: .....i po świętach 27.03.08, 18:10
              "Przesłuchiwałam całą noc, jestem zmęczona daj mi koc..." smile
              Moge Cię przesłuchać Niki, wysłuchać też mogę smile
              • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 18:19
                To drugie wolę.Zdecydowanie.smile
                • limoo Re: .....i po świętach 27.03.08, 18:34
                  tak poświąteczna imprezka mnie omineła sad
                  • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 18:41
                    Witaj limoosmile

Nie bój żaby....Nic straconego.
                    • limoo Re: .....i po świętach 27.03.08, 18:46
                      czyzby jakas powtorka sie dzis szykowala ??
                      • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 19:02
                        A kto to wie.Tu nie znasz dnia ani godzinysmile
                  • dunka76 Re: .....i po świętach 27.03.08, 18:42
                    Limoo masz spóźniony zapłon smile
                    A Ty Niki gadaj co Ci leży na wątrobie. Wiem już, że dziś bardziej
                    niż zwykle samotność.
                    Uśmiechu na wieczór Ci życzę smile
                    • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 19:00
                      Dzięki Dunkasmile
                      Ręce mi już opadają.Bo powiedz, skoro wiem, co jest nie tak w moim żywocie na
                      tym ziemskim padole, przynajmniej mniej więcej wiem, to dlaczego nie wiem, jak
                      zrobić,żeby było lepiej.A chcę.A przecież "chcieć to móc" prawdaż czy
                      nieprawdaż?!Cholera mnie już bierze. A może to tylko głęboko zakorzeniona
                      naiwność?Z przeznaczeniem dla tych w czepku urodzonych, czyli nie mnie, bo ja
                      jestem z kosmosu.Auuuuuuuuuuu
                    • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 19:05
                      Aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno!Widziałam bociany......W gnieździesadSame kłody pod nogi
                      • dunka76 Re: .....i po świętach 27.03.08, 19:43
                        Oj to niedobrze, bociany powinny za pierwszym razem fruwać. Ale może
                        się nie sparwdzi, może gdzieś pojedziesz smile Najlepiej "wsiąść do
                        pociągu byle jakiego" i sprzeciwić się utartej myśli smile Na przekór
                        wszystkiemu Niki.
                        Ciesz się, że wiesz czego chcesz. Znam takich, co jeszcze nie
                        wiedzą. Małymi krokami do zmian. Moje ulubione zdanie: Głowa do góry
                        i do przodu marsz.
                        • salsa13 Re: .....i po świętach 27.03.08, 19:49
                          skoro po świętach to
                          Alleluja i DO PRZODUuncertain0
                        • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 19:53
                          Splunę przez prawe ramię trzy razy,a przez lewe dwa, może pomoże.Na pewno nie
                          zaszkodzismile
                          Na razie ze spuszczoną głową, powoli zaczynam maszerować do przodu, patrząc pod
                          nogi.Zadzieranie głowy do góry nie wyszło mi dzisiaj na dobresmile
                          Ściskam krzepiąco!!!!
                          • salsa13 Re: .....i po świętach 27.03.08, 19:57
                            ja tam mogę imprezować od nowa i tak mam przechlapane, taki Jeden wziął i się
                            normalnie wyobrażałsmile
                            tylko kto dzisiaj podrzuci coś z % ???
                            • niki-4 Re: .....i po świętach 27.03.08, 20:04
                              Może rzućmy monetą?
                              • dunka76 Re: .....i po świętach 27.03.08, 20:14
                                Ja też mogę imprezować, ale spać pójdę po bożemu. Teraz na szczęście
                                dla mnie koszmarne noce gdzieś sobie poleciały smile
                                • kruz7 Re: .....i po świętach 27.03.08, 22:09
                                  Bardzo chętnie położyłbym się obok Ciebie. Podmuchałabyś, pochuchałabyś, może
                                  coś jeszcze innego i koszmarne noce mnie też opuściłyby w nieznane.
                            • marekfk Re: .....i po świętach 27.03.08, 22:43
                              Co to za jeden "wyobrażał się"na Ciebie?
                              Na Ciebie? smile
                              Niemożliwe Trzpiocie jeden smile
                              • marekfk Re: .....i po świętach 27.03.08, 22:45
                                O kurcze smile to miało wyświetlić się obok Salsy-
                                Nie przejmuj się Kruz , to nie do Ciebie słowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka