anelkaa 26.08.08, 21:07 To chyba dobrze, że nie ma tu jednak zbyt dużego ruchu... Może z tą naszą samotnością nie jest aż tak źle? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajda26 Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:23 hmm chyba jednak jest pewnie jest duzo ludzi takich jak ja którzy tylko czytaja a nic nie pisza a wiec napisałem cos bo doskwiera samotnosc i to bardzo i coraz bardziej sobie z nia nie radze za tydzien jade na wakacje pewnie mojego zycia ale nie wymarzone pozdrawiam bo masz fajnego nicka hehe choc troszke sie usmiechne Odpowiedz Link
anelkaa Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:31 Pisz, pisz. Może przez to będzie Ci łatwiej. Nie będziesz aż tak czuć się samotnie Dzięki za pozdrowienia i wzajemnie Odpowiedz Link
pajda26 Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:45 Pisz pisz co tu pisac nie ma co wylewac łez jakby to powiedziec na papier zaraz koniec pracy i co znowu do domciu a w nim dopiero nie ma co robic. Nie lubie siedziec w domu, utopic sie we łzach i zasnac a mówia ze faceci mocni a boli jak cholera i ze to wszystko musiało sie stac przez taka jedna ..................... eh jak chcesz popisac pajdas@interia.pl Odpowiedz Link
dorti-one Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:49 a już myślałam, że Pajda26 to kobieta.... przepraszam )) Odpowiedz Link
pajda26 Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:51 heheheh spoczko ksywa która trwa juz 20 lat w pracy szkole w rodzinie znajomych i przetrwa wszystko pozdróweczka Odpowiedz Link
kokirek Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:53 pajda26... ale Ty jesteś pozdrawiam i pisz tu częściej Odpowiedz Link
pajda26 Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 22:31 i co dziewczyny porabiacie moze zaczne czesciej pisac kto to wie jak bede mial czas z reguly to sobie czytam co tu sie pisze a skad Wy jestescie jak cos kolorowych snow Odpowiedz Link
kokirek Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:24 A może jest aż tak źle, że nawet nie chce nam się na forum zaglądać, bo prawda jest taka, że i tak jestesmy samotni? Odpowiedz Link
dorti-one Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:28 kokirek napisał: > A może jest aż tak źle, że nawet nie chce nam się na forum zaglądać, > bo prawda jest taka, że i tak jestesmy samotni? ....no właśnie... hmmm... .ale to jeszcze czas urlopów więc moze i dlatego mniej ludzi.... Odpowiedz Link
anelkaa Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:33 Cześć Dorti A Ty jak zwykle pesymistka Jak minął dzień? Odpowiedz Link
dorti-one Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:47 anelkaa napisała: > Cześć Dorti > > A Ty jak zwykle pesymistka > Jak minął dzień? ) Cześć Anelkaa jak mi miło, że ktoś sie ze mną przywitał ale się pysio cieszy he he he Wiesz ja czasem muszę chyba być potrząśnięta żeby zacząć myśleć inaczej ale ja naprawdę z natury to wesoła babka jestem wiedzą o tym moje koleżanki Odpowiedz Link
anelkaa Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 22:03 Pewnie, że jesteś wesołą babką , co do tego, to nie mam wątpliwości Odpowiedz Link
dorti-one Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 22:08 i bardzo słusznie DD no pomijam tylko dni kiedy np wstając rano lewą nogą lub wracając z roboty wpadam w dołek )))) Odpowiedz Link
anelkaa Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:32 Takiej opcji nie brałam pod uwagę, kokirek... Odpowiedz Link
kokirek Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:45 Może ta samotność aż tak nas ogarnęła, że nie chce nam się o niej czytać, pisać... Tylko czemu ja to piszę? Już wiem... bo nie mam komu o tym powiedzieć Odpowiedz Link
pajda26 Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:47 Oj kokirek dobrze gadasz bardzo dobrze pozdrawiam wieczorowo i kolejny dzionek mija i tak cały czas ale aby do przodu aby do przodu choc moze tak sie tylko łatwo gada no ale cos trzeba robić........ Odpowiedz Link
kokirek Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:50 Jest wieczór i niestety właśnie nadchodzi ta chwila, to miejsce... "a nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni, niż leżąc w łóżku, z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień" ... kolejny, samotny dzień... Odpowiedz Link
pajda26 Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 21:54 moze wrato jest isc nyny z mysla ze jutro jest nowy dzien moze własnie ten dzien w którym mozemy kogos poznac tego to nikt nie wie a wieczory cieżkie niestety ale co zrobic taki juz nasz los powodzonka Odpowiedz Link
axnz Re: Tak sobie myślę... 26.08.08, 22:47 Cześć, co za defetyzm i malkontenctwo ) Więcej wiary! Pajda ma rację, jutro jest kolejny dzień i szkoda każdej chwili. A samotni, jestem przekonana, oprócz netu mają sporo interesujących zajęć w realnym życiu, nawet jest (chwilowo) w pojedynkę ) Odpowiedz Link
slw28 Re: Tak sobie myślę... 27.08.08, 09:22 anelkaa napisała: > To chyba dobrze, że nie ma tu jednak zbyt dużego ruchu... Może z tą > naszą samotnością nie jest aż tak źle? Po prostu ludzią odechciało się już pisać, bo nie widzą sensu. Odpowiedz Link
kokirek Re: Tak sobie myślę... 30.08.08, 21:18 Samotność - każdy z nas tego uczucia doświadcza w mniejszym lub większym stopniu. Jednak najważniejsze to nigdy się nie poddawać - i nie myślę o tym, aby "na siłę" szukać szczęścia, jakim jest ta druga połówka - cieszmy się wszystkim tym, co może sprawiać radość. Cieszmy się każdą kolejną sekundą, minutą, godziną... każdym kolejnym dniem, tygodniem, miesiącem... Może nawet w tych chwilach samotności można odszukać odrobinę szczęścia, która spowoduje, że zaczniemy się usmiechać - może tylko do siebie, stojąc przed lustrem - ale to zawsze będzie uśmiech . A może nasz uśmiech spowoduje, że ktoś inny zacznie się uśmiechać?!? Piszmy o naszej samotności zawsze, kiedy mamy na to ochotę - to pomaga. A może któregoś dnia już nie będzie o czym pisać...? Może...? Odpowiedz Link