hesse.1 18.02.09, 11:38 Usunąłem przed chwila dwa posty, jeden porównywał kogoś do stalina, drugi naruszał estetykę nicka. Zadowoleni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona_76 Re: Dwa posty 18.02.09, 11:47 Jasne Hesse. Niektórzy na tym forum słusznie zauważyli, że nie ma sensu wchodzić w niepotrzebne dyskusje, tylko działać, jak coś jest nie tak. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Dwa posty 18.02.09, 11:47 jak to usunąłeś? to ty taż jesteś adminem? nie wiedziałam, ajm szokt! wiesz, co do postu o s, to bym polemizowała. humor autora tego postu trafia akurat w moje poczucie estetyki i dla mnie tam nie było nic obraźliwego, jedynie uszczypliwego. ale rozumiem, że może to byc dla kogoś obelgą. wszystko jest względne. a może to dlatego, że czytam nieuważnie i umykają mi treści, które mogą być istotne... ale to już chyba się nazywa nierozgarnięcie ;-( Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Dwa posty 18.02.09, 11:51 Oczywiście bo watek dotyczy wersala to tylko uszczypliwość. Ja zadaję pytanie. Ty jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz ? A może wersal i rumuńska to jedno ? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Dwa posty 18.02.09, 11:52 a po co mnie obrażasz? w jakim celu to robisz? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Dwa posty 18.02.09, 12:02 zastanawiam sie nad jedną wypowiedzią antka w tym wątku. antek, waż słowa... to dla forum trudny czas.Myślę, że jednak jakoś przez to wszystko przebrniemy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aspirea Re: Dwa posty 18.02.09, 11:58 rumunska_ksiezniczka napisała: > jak to usunąłeś? to ty taż jesteś adminem? nie wiedziałam, ajm szokt! Szanowni Admini jak mogliście nie poinformować Ksiezniczki o nowym Adminie? Dla mnie to mało istotne, ważne że stara się pilnować porzadku na forum. > wiesz, co do postu o s, to bym polemizowała. humor autora tego postu trafia > akurat w moje poczucie estetyki i dla mnie tam nie było nic obraźliwego, jedyni > e > uszczypliwego. ale rozumiem, że może to byc dla kogoś obelgą. No i co tu dużo mówić...cała Księzniczka! Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Dwa posty 18.02.09, 12:17 hesse, jeśli jesteś adminem, to gratuluję. bo w wątku regulamin nic nie jest napisane. teraz to dopiero urosłeś w moich oczach ;-P władza mężczyzn kręci kobiety ;-P aspi, no co ja poradzę, że jestem trochę rąbnięta. pewnie nie bardziej jednak niż 60 % ludzików na planecie ziemia ;-D Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Dwa posty 18.02.09, 12:20 księżno... antek w Twoją stronę wystosował "dziwne" stwierdzenie. Chcesz coś z tym zrobić? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Dwa posty 18.02.09, 12:23 przecież wiesz, gdzie ja to mam i co o tym wszystkim myślę. rób z tym co chcesz, tak jak uważasz. a wiesz co, zostaw tego posta. niech zna mą łaskę, buhahahahaaaaaaa! to był oczywiście ŻART. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Dwa posty 18.02.09, 12:26 jak na razie tyle moich działań...chętnie zająłbym sie napisaniem czegos ładnego, ale niestety na razie nie ma takich warunków... hehe... może powstanie wątek na szpilce : Wielka Księga zażaleń i Wniosków forum Samotni? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Dwa posty 18.02.09, 12:30 jestem za będę mogła poszaleć ;-PPP Odpowiedz Link
aspirea Re: Dwa posty 18.02.09, 12:28 "Oczywiście bo watek dotyczy wersala to tylko uszczypliwość. Ja zadaję pytanie. Ty jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz ? A może wersal i rumuńska to jedno ? " Mówisz o tym? To stwierdzenie czy pytanie? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Dwa posty 18.02.09, 12:34 "Ty jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz ?" aspirea, a jak myślisz? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Dwa posty 18.02.09, 12:47 aspireo- w tym pytaniu zawiera się także stwierdzenie.Można tak napisać.Naprawdę, uwierz mi. Mi nie chodzi o nicki itp. Słowa są ważne...(patrz wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12359&w=91487507 ) Odpowiedz Link
aspirea Re: Dwa posty 18.02.09, 12:56 Hesse...wiesz co to jest? szukanie igły w stogu siana...robienie z igły widły... Czy pod takim kątem będa analizowane wszystkie wypowiedzi forumowiczow? Delikatnie mowiac...smieszne! Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Dwa posty 18.02.09, 13:02 Na razie to widzę, że kto inny robi z igły widły. Odpowiedz Link
aspirea Re: Dwa posty 18.02.09, 12:41 "księżno... antek w Twoją stronę wystosował "dziwne" stwierdzenie. Chcesz coś z tym zrobić? " Więc jak? stwierdzenie czy pytanie? Pytanie to pytanie. Stwierdzenie to stwierdzenie. Czy za pytania też będziemy wyciągać odpowiednie konsekwencje? No ja Cię prosze Hess... Rozumiem, że tylko dzięki "łasce" Księzniczki Antek uniknął...nie wiem...bana? usunięcia jego postu... Co tu się dzieje?? Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Dwa posty 18.02.09, 12:46 A co ma się dziać? Hesse.1 spytał się księżniczki czy czuje się obrażona ... i co ma z tym zrobić. Ona odpowiedziała, więc? Po co dalej się czepiać? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Dwa posty 18.02.09, 12:46 ale po co w ogóle ty to piszesz? co ma ci hesse napisać? 'tak, dzięki jej łasce. albo, nie, dzięki mojej decyzji?' teraz to ty wprowadzasz chora atmosferę, bo czepiasz się szczegółów. pytanie antka to było PYTANIE RETORYCZNE, jakbyś chciała wiedzieć. tak się to nazywa. a hesse nazwał to stwierdzeniem, bo pytanie retoryczne nie wymaga odpowiedzi - ergo może być traktowane jako stwierdzenie. wystarczy? czy jeszcze kontynuować lekcję języka polskiego? i to tez jest pytanie retoryczne - bo nie zamierzam czytać odpowiedzi. Odpowiedz Link
aspirea Re: Dwa posty 18.02.09, 13:06 rumunska_ksiezniczka napisała: > ale po co w ogóle ty to piszesz? zebys sie pytała. Proste? > co ma ci hesse napisać? 'tak, dzięki jej łasce. albo, nie, dzięki mojej decyzji > ?' > teraz to ty wprowadzasz chora atmosferę, bo czepiasz się szczegółów. nie bądź smieszna! zdejmij okulary i zobacz do czego doprowadza chamstwo i przytakiwanie (TWOJE!!! m.in) chamstwu.I kto tu do jasnej cholery wprowadza chorą atmosfere??? Ja??? Tylko dlatego, ze mam odwage zwrocic uwagę na niewlasciwe postepowanie pewnych osob?? Czy Ty jestes głupia czy tylko udajesz głupią? Zadaje pytanie. pytanie > antka to było PYTANIE RETORYCZNE, jakbyś chciała wiedzieć. tak się to nazywa. A może Antek naprawde nie znał odpowiedzi na to pytanie? hahaha a > hesse nazwał to stwierdzeniem, bo pytanie retoryczne nie wymaga odpowiedzi - > ergo może być traktowane jako stwierdzenie. > wystarczy? czy jeszcze kontynuować lekcję języka polskiego? lekcje j polskiego słonko mozesz kontynuowac, a jakze, ale nie w moim towarzystwie i to tez jest > pytanie retoryczne - bo nie zamierzam czytać odpowiedzi. watpliwa sprawa... Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Dwa posty 18.02.09, 13:17 Wiesz co aspireo? Może powinnaś zacząć uważać co piszesz ... Co innego polemika z chamstwem a co innego personalne ataki. Nie rób drugiemu co Tobie nie miłe. Odpowiedz Link
aspirea Re: Dwa posty 18.02.09, 13:24 Wiesz co Lora...nie ja to wszystko zaczęłam. Jeżeli masz coś do mnie...mów. Uważasz, ze się obraże? Błąd. Odpowiedz Link
aspirea Re: Dwa posty 18.02.09, 13:28 aha...młot to ja stosuje w ostatecznosci...jesli rozumiesz co mam na mysli. Personalne wątki admin ma prawo usuwać. Przecież to zrozumiałe. Ma prawo dać bana. Też zrozumiałe. Dla mnie. Nie dla wszystkich. Myślisz, ze zrobie z tego powodu afere? żeby smród ciągnął się godzinami czy też dniami? Nie. Odpowiedz Link
lorelei74 Re: Dwa posty 18.02.09, 13:29 Lorelei ... jeżeli już ... Zacząć - może nie zaczęłaś, ale ciągnąć temat bez sensu ... to już tak. Ja nie mam nic do Ciebie. Mam tylko do tego co piszesz. A to dwie różne sprawy. Co Ci odpisuję - sama widzisz. Czy wyciągniesz wnioski - Twoja sprawa. Nie jestem tu po to, aby kogokolwiek obrażać. Odpowiedz Link