14.03.09, 02:08
jw.
Obserwuj wątek
    • mappi Re: dobranoc 14.03.09, 22:12
      ...ja muszę iść spać...bo okrutnie mnie głowa boli

przepraszam

....dobranoc smile
      • kawamija Re: dobranoc 14.03.09, 22:41

Dobraaaaaaaaaanoc Mappi smile
        • aglajaaa Re: dobranoc 14.03.09, 22:43
          Kolejni szczęśliwi idą spaćsmile
          Dobranocsmile
          • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 00:23
            Właściwie to dzień dobry smile
            • uny Re: dobranoc 15.03.09, 00:27
              no witaj
              • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 00:29
                smile)))) Nie spisz? Myślałam, ze wszyscy już lulają w łóżeczkach?
                • uny Re: dobranoc 15.03.09, 00:31
                  jakoś ostatnio później chodze spać. za to śpie ile wlezie big_grin
                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 00:33
                    A ja zawsze byłam nocnym markiem, czy coś zrobić, czy uczyć się, to tylko w
                    nocy. Lubię tą ciszę.

No fakt! Jutro niedziela. Zlewają mi się ostatnio dni. I czas tak okrutnie pędzi
                    do przodu.
                    • uny Re: dobranoc 15.03.09, 00:36
                      mnie przypomina sie czas studiów. siedzialem i dłubałem cholerne
                      projekty. zawsze bawił mnie tekst mojego ojca: "cześć synu, już
                      wstałeś?" i moja odpowiedź -nie kładłem sie dzisiaj.
                      ostatnio też dłubałem jakieś projekciki po nocach -sie człowiek
                      przyzwyczaja.
                      ale racje masz z tą ciszą. i jeszcze jedno -ogromne bloki i żadnego
                      światła. zero -wszyscy śpią.
                      • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 00:39
                        Jak patrzę przez okno, to tylko latarnie uliczne i moje okno się świeci. Reszta
                        ludzi śpi.

Projekty? Jesteś umysłem ścisłym?
                        • uny Re: dobranoc 15.03.09, 00:43
                          o tym mówie. czasami widziałem światło w oknie pewnej znajomej co to
                          walczyła na akademi medycznej. to były czasy. człowiek sobie
                          obiecywał, że jak to wszystko skończy to w życiu nocki nie zarwie.
                          nie wiem czym jest ścisłym czy nie. architektem jestem.
                        • aglajaaa Re: dobranoc 15.03.09, 00:43
                          umysł ścisły...
                          obstawiamy?
                          inżynier budownictwa...
                          bo chyba nie informatyk??
                          • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 00:46
                            Mam jeszcze sentyment do informatyków. Nie myślałam, ze coś takiego we mnie się
                            zrodzi: sentyment. Już nie boli, a wywołuje smętek smile))

Architekt. Jejku! - bardzo odpowiedzialna sprawa. To musisz ładnie kreślićsmile A,
                            i pismo techniczne znasz smile)))
                            • uny Re: dobranoc 15.03.09, 00:48
                              gapuchna, mamy XXI wiek. komputery te sprawy. teraz byle kto może
                              sobie dom narysować.
                              • aglajaaa Re: dobranoc 15.03.09, 00:50
                                Nie, no nie byle kto...
                                Miałam na studiach kolegę, który z projektami miał problem... spory problem...
                              • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 00:53
                                A wiesz, gdzieś w jakiś szufladach jest projekt domu. Taki jeszcze kreślony.
                                Mam też taką czeską książkę: nasz dom, chyba z lat 70., o domkach jednorodzinnych.

Ja z kolei lubię wnętrza, dekorację wnętrz. Lubie takie "pierdółki", obrazy,
                                bibelociki. Mam tendencję do zagęszczania pzrestzreni życiowej. Az czuję przesyt
                                i wtedy wyrzucam. I znów ... kilka miesięcy i to samo. Ostatnio znalazłam cudne
                                krzesło na allegro. Takie na rzut oka z lat 20., ale poszło za 500 zł. Za chiny
                                ludowe nie dam tyle za kzresło!
                                • uny Re: dobranoc 15.03.09, 00:55
                                  ja też nie dam!!!
                                  ale pewnie dlatego że ze mnie taki designer nieudacznik big_grin
                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 00:59
                                    Hmmm, nieudacznik smile

Ja lubię starocie. Ale i nowoczesne formy. A teraz od pół godziny zastanawiam
                                    się, czy założyć skarpety, bo mi stopy marzną?
                                    • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:00
                                      pomogę ci podjąć decyzje. Masz założyć skarpety!!!
                                      • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:02
                                        dzięki serdeczne! Jeszcze nie znalazłamsmile Ja mam jakąś fobie: muszę mieć gołe
                                        stopy, nie wytrzymuję w papciach i w skarpetachsmile))) Inaczej: założę szal i
                                        zdejmę ręcznik z włosów, cieplej będzie smile
                                        • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:04
                                          po mojemu troszke daleko od szala do skarpetek, ale coż. zrób jak
                                          uważasz
                                          • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:05
                                            Zamknęłam okno i jest ok big_grin
                                            • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:07
                                              popatrz jakie to proste było. wystarczyło zamknąć okno
                                              • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:11
                                                doczytałam się, ze jest ci lepiej. to dobrzesmile

tak sobie myślę, ile w życiu człowiek zatęskni za tym, czego nie ma. słuchałam
                                                dziś przelotem jakiejś audycji, w Trójce. Nie wiem, co to było, ale chyba
                                                rozmowa z Ireną Kwiatkowską. Ile w tej kobiecie było realizmu i optymizmu. I
                                                takiej męskiej, twardej świadomości: jest tak a nie inaczej i z tego należy się
                                                cieszyć. Spodobało mi się to smile
                                                • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:15
                                                  ja tęsknie bardzo. ale tak sobie pomyślałem że nie będę sie gryzł
                                                  tym wszystkim. mam to co mam, i niech tak zostanie.
                                                  a Kwiatkowska to git babka. Bielecka jeszcze taka była
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:21
                                                    Nie wiem, jak długo u ciebie? Ale u mnie już długo. Czas zrobił swoje. Też się
                                                    jakoś pozbierałam w kupkę smile

Mam dużo pracy. To dla mnie jest nawet dobre wyjście. Mniej czasu by myśleć. A i
                                                    uśmiecham się dużo ostatnio. Na początku podobnież miałam na twarzy wyrytą
                                                    rozpacz. I takie jakieś ściśniecie. Teraz odpuściło. Myślę, że powoli wracam do
                                                    siebie. Czyli do dość radosnego człowieka.

Powolutku też wrócisz na właściwy tor.
                                                  • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:26
                                                    wracam, już wracam. troszke sobie pomyslałem. coś tam zrozumiałem.
                                                    kulawy nie jestem, dam sobie jakoś rade.
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:27
                                                    smile))))))) oj, jaka to radość że nie kulejesz!
                                                    big_grinDD
                                                  • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:31
                                                    ale jasnowłosy jestem -takich nie lubisz. jak sie doczytałem
                                                    co ci te blondyny zrobiły?
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:35
                                                    Oj, ale przeskok ! big_grinDDD

Nie, nic. Ja po prostu nie znam żadnego blondyna, ze tak określę: mocno
                                                    osobiście. Nigdy mnie nic nie łączyło z takim kolorytemsmile))) Jakoś zawsze byli
                                                    to bruneci, szatyn. Nie wiem, to żadna ortodoksja. Jak już, to krzywdę zrobił mi
                                                    brunet. Tak bardzo mocno brunetowaty.
                                                  • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:37
                                                    no to teraz rozumiem. wychodzi na to że jasnowłose chłopy nie takie
                                                    straszne.
                                                    a że przeskok, cóż.
                                                    kiepski ten komunikator -to forum gazety.
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:41
                                                    Przeskok tematyczny!

smile
                                                  • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:43
                                                    czasami tak mam, że gwałtownie zaczynam nadawać z drugiej półkuli.
                                                    przypadłość taka osobnicza widać.
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:44
                                                    Mogę cie o coś prywatnego (tak publicznie big_grin) zapytać?
                                                  • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:47
                                                    od prywatności są emile. chyba że jest to niewiele znacząc prywatność
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:48
                                                    smile))

W razie czego - nie odpowiadaj smile
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:48
                                                    Dlaczego masz miłe wspomnienia z Toruniem?
                                                  • uny Re: dobranoc 15.03.09, 01:51
                                                    Toruń to miasto w którym były plenery rysunkowe WAPW. 2 tygodnie
                                                    siedzenia i rysowania. Mile to wspominam. poznałem wtedy wielu ludzi
                                                  • gapuchna Re: dobranoc 15.03.09, 01:58
                                                    Aaaaaaaa, myślałam, że inaczej smile)) Raczej że z kimś wiążesz.

No tak, zawsze na ulicach latem są studenci i malują, rysują. Plenery są tu
                                                    dobre. Chociaż dla mnie T. to małe miasto, jakoś tak brak oddechu, przestrzeni.
                                                    Za to knajpki są świetne. Szczególnie te w piwnicach - mają swoisty koloryt.
                                                  • uny Re: dobranoc 15.03.09, 02:04
                                                    o tym piszę big_grin.
    • gapuchna Uny:) 15.03.09, 02:07
      Ja już powolutku podsypiamsmile Zdecydowanie, powinien tu być czat, by rozmowa mogła iść szybciej smile

Pożegnam się już. Mam nadzieję, ze ty też szybko trafisz do wyrka smile)))
      A żeby sen ci szybko przyszedł i zmógł twoje oczy, to taki mocno poważny filmik dla ciebie. Ukradnę od znajomego - mam nadzieję, ze nie będzie mi miał za złe.

Zaśnij szybko Blondynku smile))

pl.tinypic.com/player.php?v=zjz5h5&s=5
      • uny Re: Uny:) 15.03.09, 02:09
        pozdrawiam
        dobrej i spokojnej nocy winszuje.
    • ann.0 karaluchy pod....:) 15.03.09, 23:56
      ...a szczypawki do...smile-dobrej nockismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka