rumunska_ksiezniczka 23.04.09, 14:52 taki głupawy temat, wiadomo, ze w to się nie wierzy, ale jakoś prędzej, czy później każdy pyta ja jestem rybki. niekoniecznie takie zawijane w ryż i algi, ale równie smaczne ;-P a wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciamciak-2 Re: znak zodiaku 23.04.09, 15:21 "Ryby cenią szczere uczucia, nie łatwo jednak dotrzeć do ich serca. Lubią sobie pocierpieć, miłość nie powinna przyjść im łatwo. Trudno jest im się zdecydować i określić temperaturę swych uczuć. Dopiero zmuszone okolicznościami życiowymi powiedzą zdecydowane “tak”. Religia i zasady moralne są dla nich ważne, szczególnie w sprawach seksu. Romantyczna kolacja przy świecach otworzy ich serce. Miłość ma być bajką, a one grają w niej rolę królewicza bądź królewny." To tak aby przypomnieć kochana Księżniczko Twoim wielbicielom, co Rybki lubią Oczywiście, jak każdy horoskop - proszę czytać z przymrużeniem oka Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: znak zodiaku 23.04.09, 15:38 ciamciak-2 napisała: > "Ryby cenią szczere uczucia, nie łatwo jednak dotrzeć do ich serca. Lubią sobie > pocierpieć, miłość nie powinna przyjść im łatwo. Trudno jest im się zdecydować > i > określić temperaturę swych uczuć. Dopiero zmuszone okolicznościami życiowymi > powiedzą zdecydowane “tak”. zdecydowanie! Romantyczna kolacja przy świecach otworzy ich > serce. heh, raczej to, co będzie na talerzu ;-D ps. jakim wielbicielom? rybożercom? Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: znak zodiaku 24.04.09, 11:23 Rybożercom mówimy stanowcze NIE Księżniczko, mam pytanie: ponieważ ryby to znak podwójny, czy nie masz tak, że z jednej strony jesteś romantyczna, a z drugiej rozważna? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: znak zodiaku 24.04.09, 11:41 widzę, że drążysz temat. doszukujesz się we mnie podwójnej natury. pewnie jest tak, że gdzieś tam w głębi duszy (o ile ja mam) jestem romantyczką. ale trzeba tutaj zastanowić się, czym ta romantyczność jest (temat wałkowany na forum przez ostatni miesiąc). owszem, romantyczny jest dla mnie spacer brzegiem morza i wylegiwanie się na plaży w gwiaździsty wieczór. owszem, potrafię utonąć w pięknie oczu mężczyzny, rozpamiętywać głębię tych oczu przez tygodnie, miesiące. ale jednocześnie jestem praktyczna, pragmatyczna i sceptyczna. zdystansowana i i cyniczna czasem. na ile te dwa wewnętrzne światy się przenikają, nie wiem. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Skorpion 23.04.09, 16:57 brrrrrrrrrrrrrr)))))))-niektóre Skorpiony są......(przemilczę)))) Odpowiedz Link
kawamija Re: Skorpion 24.04.09, 12:21 skorpion..........wybaczam choc pamiętam -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
zabelina Re: znak zodiaku 23.04.09, 17:38 ja też Rumusiu rybsko, stąd wiem jak to ciężko Odpowiedz Link
mappi Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:05 ....kurczę a ja chciałabym być jakimś innym znakiem niż jestem tak on pasuje do mnie i ja do niego....że jakbym tak wymieniła sobie....zycie inaczej poszłoby....do przodu ech a gdzie można chęć zamiany zgłosić???? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:13 a jaki to znak, bo nie zauważyłam? ja bym zamieniła swoje zycie Odpowiedz Link
mappi Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:17 zmienić życie.....chyba nie....ale ulepszyć tak......natychmiast a znak chyba najgorszy z możliwych raczysko....fuj.... i do tego wszystkiego ....wspak Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:36 a niestety nie miałam czasu dotrzec do Lidla... odpukać.....gołębi jakby mniej;D znalazły inne miejsca na siedlisko miłosci;P Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:34 Mappi, jak możesz??? Rak jest naj, naj... A tak naprawdę strasznie trudny znak (trudny człowiek)... i zauważyłam dziwne zjawisko (jeśli już o zodiaku mowa), że wszyscy ludzie, którzy są mi bliscy, lub byli w pewnych momentach tacy, z którymi istniała możliwość nieskrępowanej wymiany myśli, czy kilkoro nielicznych ale prawdziwych przyjaciół, to same raki i skorpiony... Odpowiedz Link
mappi Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:38 no właśnie taki trudny że sam z sobą rady nie daje ....a potem chodzi taki jakiś wycofany Agla..raki to dobrzy rozmówcy i słuchacze w jednym....stwierdzone empirycznie Odpowiedz Link
aglajaaa Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:40 "no właśnie taki trudny że sam z sobą rady nie daje....a potem chodzi taki jakiś wycofany" I jak tu zmienić znak, kiedy to cała prawda o człowieku... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:37 o nie zgodze się....raki to dobrzy ludzie.... znam o wiele gorsze...przynajmniej dla mnie znaki, z którymi trudno mi sie dogadać Odpowiedz Link
mappi Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:47 dobre dla innych rzeczywiście ...tylko siebie bezsensownie katują.....ale to juz niekoniecznie tylko znakowi przypisane ech my ludzie... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: znak zodiaku 24.04.09, 20:50 nie tylko raki się katują zapewniam Cię.... Odpowiedz Link